sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Gestionarea problemelor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 23 March 2007 - 04:05 AM

Ce facem? suntem oameni care ne lovim de probleme. In fiecare zi luam decizii. Nu intotdeauna pe cele mai bune, dar cu siguranta ca toate ne afecteaza viata. A nostra si a celor din jur. M-ar interesa sa vorbim despre ce facem cand nu ne merge bine. Cum reusim sa trecem de obstacole. Ce ziceti?Personal trec printr-o situatie de criza si, desi toata lumea imi da sfaturi, mi-e tare tare greu. :shout:
0

#2 Utilizator offline   kardula 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 02 May 2007 - 10:11 AM

Cineva...candva...imi spunea ca simtind durerea fizica si sufleteasca simtim ca traim....
Sunt bune si sfaturile altora dar ascultand mereu de alti parerea mea este ca vom face ceva ce nu este al nostu. Cel mai bun sfatuitor al fiecarui om este EL insusi. Suntem cu adevarat fericiti cand suntem noi insine ... ceea ce este foarte greu daca ascultam mereu ''sfaturile'' altilor. Cauta raspunsul la problemele tale in sufletul tau. Vei fi uimita de ceea ce vei afla daca vei fi sincera cu tine insusi. De multe ori rutina ...anumite ''reguli'' ale societati ne fac sa credem ca suntem fericiti....dar este asa oare?.... PASTREAZA trecutul TRAIESTE CLIPA.....asa cum te multumeste pe tine....cei care te iubesc cu adevarat te vor intelege.... :bye:
0

#3 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 03 May 2007 - 06:53 PM

corect :roll: :o:
0

#4 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 04 May 2007 - 04:34 PM

Vezi postareaInsolit, la Mar 23 2007, 05:05 AM, a spus:

Ce facem? suntem oameni care ne lovim de probleme. In fiecare zi luam decizii. Nu intotdeauna pe cele mai bune, dar cu siguranta ca toate ne afecteaza viata. A nostra si a celor din jur. M-ar interesa sa vorbim despre ce facem cand nu ne merge bine. Cum reusim sa trecem de obstacole. Ce ziceti?Personal trec printr-o situatie de criza si, desi toata lumea imi da sfaturi, mi-e tare tare greu. :D

Esti tinara, desteapta, ce-ti faci atitea griji? Chiar nu ai prieteni? Cauta prieteni baieti, ca nu sunt asa de prapastiosi si nici atit de sensibili ca fetele sa te faca sa-ti amintesti in permanenta de situatie.
Nu poti schimba situatia. Trebuie sa continui cu viata, n-ai ce face.
Asa ca, poti continua viata ca o leguma si plingind in sufletul tau, sau poti continua viata simtindu-te bine, avind grija de tine, de cum arati, cumparaturi, iesiri cu prietenii, etc...

Sfatul meu: have fun!

Aceasta postare a fost editata de zexelica: 04 May 2007 - 04:34 PM

0

#5 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 04 May 2007 - 05:31 PM

trebuie sa analizezi foarte bine situatia si daca ai o cale de iesire din aceasta problema, incearca in acel mod sa scapi de ea. :D
0

#6 Utilizator offline   BigDefender 

• ...fa bine, fara a astepta rasplata!...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 06

Scris 06 May 2007 - 09:17 AM

Mi-e foarte greu sa explic cum vad acum viata...nu m-ai intelege. Omul ar trebui sa traiasca momentul fara sa simta in spate toate necazurile si stresul adunat in urma. La orice virsta ar fi, tot ar fi o realizare sa te bucuri de clipa prezenta si sa nu simti incorsetarea trecutului si a viitorului. Nu spun ca ar trebui sa nu ne pese...dar din cite minute avem de trait, avem timp pentru toate. Iar daca mai avem in fata ceva sperante, lipsa stresului si necazurilor ne-ar ajuta sa ne concentram mai bine asupra a ceea ce trebuie sa facem.
0

#7 Utilizator offline   BigDefender 

• ...fa bine, fara a astepta rasplata!...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 06

Scris 15 May 2007 - 04:25 PM

Exista un adevar pe care majoritatea oamenilor il intelegem, dar in mod deliberat, nu-l luam in seama- acela ca in fiecare clipa a vietii, in functie de credinta pe care o imbratisam, continuam sa traim fie prin ingaduinta milostiva a lui Dumnezeu, fie printr-o toana a sansei sau a naturii indiferente.
0

#8 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 18 May 2007 - 01:39 PM

eu ma gandesc ca tot ce mi se intampla e cu un motiv si nu pot decat sa ma rog sa fiu suficient de inteleapta sa vad motivul acela si sa nu fiu cuprinsa de disperare.
0

#9 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 18 May 2007 - 01:45 PM

Eu nu am nicio problema. Ma simt chiar bine. Am scapat de o dependenta. Ma simt libera, sunt vesela, nu sufar, nu plang, nu sunt deprimata. Traiesc clipa, nu ma mai gandesc la viitor si sincer, mi-e mai bine asa.
Singurul lucru care ma face sa stau putin pe ganduri este ce se va intampla saptamana viitoare. Cum vor decurge lucrurile, oare ma voi descurca? :D

Vezi postareaBroscuta_Fermecata, la May 18 2007, 02:39 PM, a spus:

eu ma gandesc ca tot ce mi se intampla e cu un motiv si nu pot decat sa ma rog sa fiu suficient de inteleapta sa vad motivul acela si sa nu fiu cuprinsa de disperare.

Asteapta. :D

Aceasta postare a fost editata de heidy_: 18 May 2007 - 01:45 PM

0

#10 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 June 2007 - 04:48 PM

Vezi postareaBigDefender, la May 6 2007, 10:17 AM, a spus:

Nu spun ca ar trebui sa nu ne pese...dar din cite minute avem de trait, avem timp pentru toate. Iar daca mai avem in fata ceva sperante, lipsa stresului si necazurilor ne-ar ajuta sa ne concentram mai bine asupra a ceea ce trebuie sa facem.

:rot: mare adevar... l-am invatat din Ecclesiastul :yahoo:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Imparte din putinul tau cu cel de langa tine ... Rami  15 2.908
Hot Topic (New) Atasamente Localitatea noastra
Care de pe unde suntem?
aiCuraj  201 30.412
Hot Topic (New) Sa accentuam POZITIVUL ! Naeema  31 5.296
Hot Topic (New) Vecinii nostri Carmen P  20 7.021
Hot Topic (New) Ce ai vrut sa te faci "cand o sa fii mare"? Itsi Bitsi  79 5.582