sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Candidoza bucala Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   nick_o5 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-December 08

Scris 01 April 2009 - 05:32 PM

cam in cat timp trece candidoza bucala daca ma tin de tratament?nu conteaza daca tramentul ustura sau doare.

Aceasta postare a fost editata de nick_o5: 01 April 2009 - 05:32 PM

0

#42 Utilizator online   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 01 April 2009 - 09:37 PM

Vezi postareanick_o5, la Apr 1 2009, 06:32 PM, a spus:

cam in cat timp trece candidoza bucala daca ma tin de tratament?nu conteaza daca tramentul ustura sau doare.

doar un medic iti poate zice

oricum .. pana trece :king2:

Aceasta postare a fost editata de samsara: 01 April 2009 - 09:38 PM

0

#43 Utilizator offline   gabitzuk78 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-April 09

Scris 03 April 2009 - 08:32 PM

Vezi postareaela21, la Mar 23 2007, 06:26 AM, a spus:

Pai e tare nesuferita...Limba are aspect foarte incarcat, alba la culoare cu aspect laptos...Uneori este insotita si de altfel de leziuni care pot chiar sa sangereze...Tratamentul trebuie facut cu seriozitate...De obicei candida bucala este rez al prezentei ciupercii in stomac si intestin...Deci tratamentul trebuie facut si cu comprimate...Ca si tratament bucal...pe vremuri spalaturile cu glicerina boraxata..dar pot sa-ti spun ca sunt un fel de frectie la picior de lemn...Mai rau este cand candida este sistemica adica si bucal si gastric si vaginal...E groaznic...Ca tratament care este cat de cat ok si il poti face oricand sunt gargarismele cu bicarbonat de Na, de cateva ori pe zi...Iti recomand de asemenea curatarea lumbii zilnic cu o lingurita intoarsa...Un tratament bun si pentru candida si pentru gingivita este Corsodyl. O apa de gura cu efect terapeutic care se gaseste doar in farmacii....Faci tratament pana se termina sticla si apoi repeti la o luna...Clatesti gura de 2 ori pe zi dimineata si seara cel putin 1 minut...Nu mai putin ca faci degeaba...!!Ustura tare dar merita...adio candida, adio gingivita...! Nu uita sa consumi lactate si sa eviti antibioticele...!
Da la toate celelalte intrebari...Partenerul trebuie sa faca tratament cu tine altfel...contaminarea incrucisata...va aduce mereu recidive...!

buna, spune-mi te rog daca ai idee, se poate manifesta si prin senzatie de disconfort in gat, senzatie de innec, de a tusi permanent si degeaba?( adica senzatia sa persiste);am fost la un ciudat de medic care habar n-avea si m-a cam speriat, m-atrimis sa-mi iau probe din gat si limba dar parea tare speriat?
noroc cu mesajele voastre a tuturor ca eram tare ingrijorata. multumesc
0

#44 Utilizator offline   Mihai868 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 29-October 09

Scris 29 October 2009 - 10:19 AM

Cndida.. ufff am crezut ca nici o data nu mai scap de ea..
Timp de 2 ani am avut-o in gura,e teribil , miros neplacut, limba mereu alba , deja imi apareau pete albe si pe buze pe peretii gurii.. teribil.. credeam ca nu mai scap de ea.

Cum am scapat:
1 dieta de detoxificare.. am baut apa la greu 3-4 litri si sucuri din LEGUME (nu fructe)
2 Am renuntat la urmatoarele alimente. CATEGORIC sa nu le consum :

- Alcool, ciocolata, fructe confiate, fructe proaspete
- Alimentele preparate prin fermentatie
- Ciuperci, otet, alimentele care contin gluten{fulgi de ovaz, grau, tarate (ele sunt cheia succesului daca sunt evitate)}
- Toate zaharurile si inlocuitorii zaharurilor (lactoza, dextroza etc)
- Alimentele care contin drojdie de bere (paine, alimente pregatite prin coacere, pepene rosu, fructe confiate, arahide)
- Cafea, ceai negru
- Cartofii!
- Muraturi
- Fumatul
Cu ce m-am alimentat, la inceput este cam greu. si nu atita de placut

1.Usturoi la geru. dupa fiecare mincare cite 3 catei de usturoi. la inceput i-i pisam si i-i beiam cu apa apoi m-am deprins
2 Orez alb, Orez brun Mamaliga si Hrisca. numai aceste alimente le-am folsoit.
3 Legume cit incape : Ardei , rosii , castraveti, ceapa si USTUROI !!
4 Carnea de vita pui, oua si peste
5 iaurturi (dar fara zaharuri )
6 Nuci (in fiecare zi) miez de seminte de floare

7 faceam gargarisme cu Trachisan (contine clorhidrat de lignocaina si gluconat de clorhexidina) si luam cite o pastila de mycosyst 150 mg o dat pe sapt.

In 4 sapt am scapat de Candida! Sunt constient ca ar putea sa reapara asa ca continui dieta. am in plan s-o tin asa timp de 3 luni.

Sper sa va fiie de folos
0

#45 Utilizator offline   Ana_are_mere 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 11-February 10

Scris 07 August 2010 - 12:04 PM

Hey. Foarte bun tratament. Si eu fac ceva asemanator. Timpul in care scapi de candida tine de durata tratamentelor puse cap la cap. Cam aproximativ 2 luni.

Fara: Orice contine gluten (grau, secara, orz), fara cafea/ceai negru, fara fructe de niciunfel cel putin o luna (dupa o luna se introduc treptat fructele cu zahar putin - afine, zmeura, fragute), fara cartofi, fara ciuperci, fara lactate in afara de iaurt PROBIOTIC (doar cel probiotic e permis dupa detoxifiere), fara porumb pt ca are ca si cartoful mult amidon (deci mamaliga nu), fara drojdie si alcool (niciun aluat dospit sau cu drojdie - fara paine), fara otet, fara alune, arahide si fistic, fara zahar si orice e dulce (glucoza, dextroza, miere, indulcitori artificiali, etc)

E voie: Orez si derivati (rondele de orez expandat pot inlocui painea, paste de orez, orez brun,etc), soia, iaurt doar probiotic (nu Danone, Tnuva si alte chestii din tari dubioase...luati ceva local, cititi eticheta sa contina doar iaurt si culturi lactice), ovaz (paste sau pur si simplu), si in general e voie orice leguma fara amidon si gluten (varza, morcov, sfecla, gulie, telina, patrunjel, castraveti, rosii cu moderatie...1 pe zi maxim, mazare, linte inchisa la culoare), carne e voie de pasare, si vita dar slaba, peste, e voie consum de oua, si sfatul meu e sa tineti postul (deci miercuri si vineri sa nu consumati produse animaliere si derivate), migdale, nuci, oleaginoase, soia (lapte de soia fara zahar si cat mai natural, soia deshidratata), condimente (usturoi, sare putina, marar, busuioc, ceapa, praz, etc). In mare cam astea, dar mergeti la magazin naturist si puteti lua si alte alimente (quinoa, mei, hrisca - aceste produse sunt si expandate si le puteti consuma cu lapte in loc de cerealele de porumb dimineata).

Acum incepe greul :blink:. Trebuie sa va preparati in casa totul pt ca la restaurant se baga si alte elemente care nu sunt bune.

Pasul 0 cel mai important, cel care se repeta ZILNIC si inainte de tratament si in timpul, si dupa! APA. Bei 2 litrii pe zi sau 2,5 litrii pe zi. Asta e cheia susccesului.

Pasul 1. E sa va apucati de regim si daca sunteti in mijlocul tratamentului pt candida vor trece cam 2 saptamani pana va veti apuca de regim si tratament pentru ca medicamentele sa paraseasca sistemul (si in cazul antibioticelor). Pt candida bucala : Vei prepara 250 ceai concentrat de musetel si adaugi 2 lingurite bicarbonat de sodiu. Cu preparatul asta faci minim o data pe zi gargara cu produsul asta. E bine sa faci de 3 ori pe zi daca poti. Gargara o faci pe parcursul a tot tratamentul. Pt candida vaginala: http://www.enatural.ro/vmchk/monofemina-2-...-galbenele.html si se tine tratamentul cat scrie in prospect

Pasul 2. Dupa o saptamana de regim va apucati de tratament cu Detoxicolon sau Colonhelp (e acelasi lucru, doar ca unul e mai scump decat celalalt :blink: ). Tratamentul dureaza 21 de zile si costa cam 100 lei flaconul, pe care nu il termini dupa 3 saptamani si poti continua tratamentul ulterior, dar dupa terminarea tratamentului pt candida. Detoxicolon e produs de daciaplant si poti cauta pe google prospectul sa iti faci o idee. Nu uita de gragara.

Pasul 3. Dupa ce termini tratamentul cu Detoxicolon, flora trebuie inlocuita. Asa ca acum te apuci de iaurt probiotic si de probiotice capsule. Eu recomand cele de la Jarro Dophilus EPS pt ca sunt speciale pt candida, se gasesc in farmacii si pe net. Distribuitorul este Secom http://www.secom.ro/probiotice--refacere-f...uni-digestive-0. Se iau aceste probiotice sau alte care sunt STABILIZATE TERMIC, daca nu, nu au efect. Tratamentul e cam de 15-21 zile. Atentie. Sa nu cumparati flaconul cu 60 bucati. Luati mai degraba 2 flacoane a cate 15 bucati pt ca probioticele active mor dupa 15 zile. Nu uita de gargara!

Pasul 4. Pasul de baza. Formula Candida de la firma Organika. Se ia doar de pe net http://www.tratamente.ca/formula-candida-t...-zile-p-85.html pt ca e in sistem MLM dar e un produs foarte bun. Se tine tratamentul conform prospectului. Nu uita de gargara!

Pasul 5. Ramai sanatos. Elixirul vietii in concentratie 1:6 firma Hypericum, conform prospectului. Dupa ce ai terminat tratamentul, cam la o saptamana sau doua (continui regimul) faci testul de candida. Cel mai probabil, daca ai respectat pasii, ai scapat de ea.

Pasul 6.Deasemenea pentru a ramane sanatos, e bine sa refaci tratamentul cu detoxicolon de 2-3 ori pe an. Deasemenea, un consum apropiat de 0 de anticonceptionale orale, antibiotice, zahar, produse procesate excesiv. Inghetata din comert este toxica, asa ca va sfatuiesc sa o eliminati de tot. Painea fara aditivi, coloranti, conservanti si cat mai putina. Spirulina si ghanoderma te ajuta sa ai energie, deasemenea tarata de psylium adaugata in sucul natural de fructe facut dimineata. Ceea ce ai invatat de la aceasta boala e ca, daca ai grija de organism si nu faci excese, vei fi bine.

PS: Metoda e recomandata de un doctor care are specializare pe homeopatie, dar daca aveti dubii (desi tot ce iei e natural) poti intreba doctorul, dar numai daca stie ce vorbeste....medicul de familie spre exemplu habar nu avea ca e ok sa consumi iaurt probiotic daca ai candida, ca nu e acelasi produs ca iaurtul normal, si ca laptele nu e ok, iar iaurul probiotic e ok pt ca e un produs totalmente diferit de lapte.

Sanatate!
0

#46 Utilizator offline   Justsomeone 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-November 10

Scris 14 November 2010 - 06:03 AM

Vezi postareaAna_are_mere, la Aug 7 2010, 12:04 PM, a spus:

Hey. Foarte bun tratament. Si eu fac ceva asemanator. Timpul in care scapi de candida tine de durata tratamentelor puse cap la cap. Cam aproximativ 2 luni.
....................

Sanatate!

Salut, cura suna foarte minutioasa. Rugamintea este sa revii sa spui daca a functionat intr-adevar. Ai avut probleme la toate nivele sau doar local (bucal, vaginal?). Eu tot nu am reusit sa inteleg pana la urma: candida asta minunata se transmite sau nu? Doctorii tot spun ca nu e transmisibila...desi si eu ma indoiesc deoarece recidiveaza incontinuu si nu inteleg de ce...DE asemenea doctorii spun ca nu exista candida la nivel sistem (adica in sange) ci doar bucal - tract digestiv - vagin...Ce parere aveti?
0

#47 Utilizator offline   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 21 October 2011 - 02:08 PM

Candidoza mea e veche, are 11 ani si a aparut "gratie" dragutelor de antibiotice cu care ma indopa mamicutza mea pe vremea cand astmul meu isi facea de cap, si la care oricum eram alergica. Este recurenta, nu a trecut cu niciun tratament si, oricum, mi-am cam bagat picioarele in ea.
1

#48 Utilizator offline   Anden 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-November 11

Scris 11 January 2012 - 04:45 PM

Si eu am suferit de candidoza si am aflat despre toate simptomele, cauzele si metodele de tratare vizitand site-ul www.adiocandida.com de unde am luat cartea recomandata acolo. In cateva zile de la urmarea sfaturilor din carte am scapat de toate neplacerile cauzate de candida. O recomand.
0

#49 Utilizator online   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 11 January 2012 - 06:46 PM

Extract din samburi de gref, se fac clatiri cu 100 ml apa si 10 picaturi de mai multe ori pe zi :)
0

#50 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 12 January 2012 - 03:34 AM

Vezi postareaJanuary, la 21 October 2011 - 02:08 PM, a spus:

Candidoza mea e veche, ...

Du-te On-Line si vezi ce se recomanda ca dieta sa-ti dispara definitiv candidoza!!! adica sa-l ai sub control, sa nu fi controlata!!! Cunosc o duzina de mamicute pe aici care fac la fel cu copiii lor, sa n-aibe treaba!!! Cumpara in Mexico sau in ROmania ... unde poate antibiotice si indeasa in copiii fara mila la prima tusa.
Renunta 100% la dulciuri pentru cateva luni si maninca cat poti de mult asparagus/sparanghel
ca se recomanda si bolnavilor de cancer dupa terapie. Stiai ca abandonat si cu trecerea timpului se transforma-n cancer, nu-i asa??? nu necesar la fiecare insa la multi.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Distrofie musculara Duchene seal_it_forever  13 21.881
Replici noi Contributie din mana la Casa Nationala de Sanatate?
se poate daca nu esti angajata?
gabimok  0 1.686
Hot Topic (New) Atasamente Cum sa ne hranim sanatos?! vegetarian sau not vegetarian?! Monamour  75 7.933
Replici noi Distrofie musculara criselly_cristian  7 11.296
Hot Topic (New) Atasamente Circumcizia
Totul despre;"pro" si "contra"...
Bagherra  156 26.389