si in final, prin sarut se poate transmite candidoza bucala?
multumesc
Aceasta postare a fost editata de delia4d: 22 March 2007 - 11:45 PM
Scris 22 March 2007 - 11:44 PM
Aceasta postare a fost editata de delia4d: 22 March 2007 - 11:45 PM
Scris 23 March 2007 - 05:26 AM
Scris 23 March 2007 - 07:30 AM
Aceasta postare a fost editata de delia4d: 23 March 2007 - 07:35 AM
Scris 23 March 2007 - 07:05 PM
Scris 24 March 2007 - 09:51 AM
Scris 24 March 2007 - 09:40 PM
Eu am facut candidoza bucala cred ca pe fond nervos. Eram tare stresata in perioada aia si deodata m-am trezit cu basicute si in gura si pe buze, acestea din urma mi-i s-au unflat (erau duble
). Un fel de herpes, stomatita si apoi am vazut ca si limba este tare alba. Cu glicerina da e frectie la picior de lemn, am luat pstile nistatin sau ceva de genul dar mi-a fost tare greata si nu am mai putut sa le iau. Cu Corsodyl sigur trece? De unde o iei de la farmacii? Cat costa? Deci trebuie sa faca si partenerul tratament? M-ar mai interesa daca candidoza bucala se transmite prin sex oral? Iar la copii daca au candidoza bucala ce tratament e bun?
Scris 25 March 2007 - 09:41 PM
Mersi mult, am sa caut Corsodyl. Apai fetita are 1 an si 9 luni si cred ca i-am dat prin saliva. I-am tot dat cu glicerina dar parca are limbuta cam albuta.Corsodyl se gaseste in farmacii gen SensiBlue, costa acum 1 an 140000 si da este intr-adevar foarte bun daca faci tratament corect adica dimineata si seara dupa ce te-ai spalat pe dinti si clatesti cel putin 1 min...Dupa nu se bea si nu se mananca nimic cel putin 1 ora...Eu stateam 2 minute...Cu cat trece timpul cu atat ustura mai tare...dar e f bun...Stiu ca Nistatinul da uneori greata...mai este bun Nizoralul...Pentru copii din pacate e mai greu dar daca e mai maricel poate folosi Corsodyl. Doctorii recomanda glicerina boraxata...mai bine ii convingeti sa fol apa de gura de care vorbeam...Candida se transmite prin sarut si prin saliva deci...si prin sex oral...
Scris 26 March 2007 - 01:41 AM
Mersi mult, am sa caut Corsodyl. Apai fetita are 1 an si 9 luni si cred ca i-am dat prin saliva. I-am tot dat cu glicerina dar parca are limbuta cam albuta.
Scris 26 March 2007 - 09:58 PM
Glicerina stiu ca nu prea da rezultate...Este cam mica sa faca tratament cu Corsodyl pentru ca nu trebuie inghitit si pentru ca ustura destul de tare pe masura ce tratamentul avanseaza...! Medicul ce ti-a recomadat?
Incearca sa ii faci badijonari cu violet de gentiana 1% este mai bun, are proprietati antifungice...Poti la fel de bine incerca badijonarile cu iaurt care contine culturi de bacterii vii...verifica pe ambalaj...Una din metodele astea ar trebui sa dea rezultate...In general candidoza la copiii de varsta ei raspunde bine la tratament local...
Ela.
Scris 29 March 2007 - 11:20 PM