Esti sincer la betie? topic dedicat mai degraba baietilor, dar si fetele sunt binevenite sa
Scris 22 March 2007 - 09:01 PM
Din experienta voastra, cat de sincer esti cand esti beat? E adevarat proverbul conform caruia copiii si oameni in stare de ebrietate spun adevarul? Merci
Scris 22 March 2007 - 09:12 PM
Eu sunt al naibii de sincera cand beau,si o dau pe sentimentalisme,plang....rad...E durere...
Scris 22 March 2007 - 09:35 PM
Nu stiu...am fost odata beata dar nu imi amintesc nimic 
Desi, am vazut alti oameni beti care spuneau ca sunt mult mai sinceri in momentele alea....
Astept sa vad ce spun restul
Desi, am vazut alti oameni beti care spuneau ca sunt mult mai sinceri in momentele alea....
Astept sa vad ce spun restul
Scris 22 March 2007 - 09:37 PM
Inca nu am experimentat ,dar nu as vrea sa ajung la drujbareala si asa sunt pesimist
; nu stiu ce fluturi zboara in acel moment.
Aceasta postare a fost editata de Clinho: 22 March 2007 - 09:38 PM
Scris 22 March 2007 - 11:33 PM
Sunt sincer pt ca eu spun adevarul tot timpu, sunt sincer pt ca nu prea am chef sa ma obosesc sa tin minte ninciunile atata tot
Iar de imbatat ma imbat cam greu, din pacate sunt cam rezistent la alcool
Iar de imbatat ma imbat cam greu, din pacate sunt cam rezistent la alcool
Scris 23 March 2007 - 12:50 AM
Inca n'am reusit sa descopar limita superioara la bautul de alcool - n-am reusit nici sa dau la rate, nici sa cad sub masa 
In alta ordine de idei, la ameteala sunt mai direct. Sincer, nu neaparat, ci doar dau drumul unor chestii care le cloceam demult. Dar daca spre exemplu planuiam sa mint pe cineva in fata, atunci chiar il/o mint, nu spun adevarul. Se dezleaga ceva in mintea mea
In alta ordine de idei, la ameteala sunt mai direct. Sincer, nu neaparat, ci doar dau drumul unor chestii care le cloceam demult. Dar daca spre exemplu planuiam sa mint pe cineva in fata, atunci chiar il/o mint, nu spun adevarul. Se dezleaga ceva in mintea mea
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Actiunea: "Nimeni nu merita sa fie singur de sarbatori" | Geo1000 | 4 | 1.478 |
|
Comparatie intre noi si unguri
forta de munca |
Alecu87 | 2 | 1.646 |
|
Eu cum sunt perceput de ceilalti?