sau Inregistrare

• 48 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce apreciati la un baiat? curiozitate Evaluare topic: * * * * -

#21 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 24 April 2007 - 03:36 AM

Vezi postareaa browser, la Apr 13 2007, 05:27 PM, a spus:

Citeaza

Un baiat ? Nu merci. Prefer un barbat.

Daca trebuie sa raspund strict din punct de vedere al aspectului fizic si tinand cont de faptul ca intrebarea se refera la atractie sexuala (presupun) raspunsul este: inaltimea - tre' sa aiba peste 1,85, proportiile sa fie in regula - lat in spate, fundul mic, necracanat etc. etc. - BMI sa nu treaca de 20 :- ), sa nu aiba chelie, sa nu se uite crucis :D si sa arate curatel, ingrijit (macar un dus/zi :P ). Sa aiba cat mai putin par pe corp...macar sa nu aiba par pe spate :x. Musai sa aiba bun gust si simtul culorii cat de cat. Sa nu fie mai batran ca mine decat cu maximum 12-13 ani. ;)

Cat despre interior: Sa aiba simtul umorului (pe primul loc!!!), sa fie mai destept ca mine (da' nu cu mult :o: ), sa fie calm si intelept, bun la suflet, onest, tandru si...imaginativ. :wub: Stai asa ca mai am: sa fie atras de arta, sa fie foarte relaxat si sigur pe el. Sa prefere natura si linistea decat omorul si discotecile. Sa-i placa animalele de casa (caini, pisici) sa nu fumeze/bea (prea des), sa fie vegetarian si sa creada in Dumnezeu O:). Sa-si iubeasca familia lui si pe a mea, sa fie altruist, sa fie modest si ...mai sunt cateva da' ma opresc aici.

"Doar" atat.
:tease:

Si uite cum m-ai descris tu pe mine ..ce cuvinte calde si frumoase .. :)

Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 24 April 2007 - 03:37 AM

0

#22 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 24 April 2007 - 08:51 AM

In primul rand prefer un barbat ...BUNUL SIMT si BUNUL GUST
0

#23 Utilizator offline   Nelinistita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 24 April 2007 - 01:01 PM

Si o doza sanatosa de simt al umorului...
0

#24 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 24 April 2007 - 01:07 PM

la un baiat? potentialul :D
0

#25 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 04 May 2007 - 12:45 PM

And they settle for much, much, less.
0

#26 Utilizator offline   MiniME 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 08 May 2007 - 05:48 PM

pai sa fie frumos cum trebuie sa fie un barbat adica putin mai frumos decat dracul sa fie inteligent , manierat si sa aibe simtul umorului
0

#27 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 08 May 2007 - 06:19 PM

Vezi postareaa browser, la Apr 13 2007, 07:27 PM, a spus:

Un baiat :jester: ? Nu merci. Prefer un barbat.

Daca trebuie sa raspund strict din punct de vedere al aspectului fizic si tinand cont de faptul ca intrebarea se refera la atractie sexuala (presupun) raspunsul este: inaltimea - tre' sa aiba peste 1,85, proportiile sa fie in regula - lat in spate, fundul mic, necracanat etc. etc. - BMI sa nu treaca de 20, sa nu aiba chelie, sa nu se uite crucis :yes: si sa arate curatel, ingrijit (macar un dus/zi). Sa aiba cat mai putin par pe corp...macar sa nu aiba par pe spate :jester:. Musai sa aiba bun gust si simtul culorii cat de cat. Sa nu fie mai batran ca mine decat cu maximum 12-13 ani. ;)

Cat despre interior: Sa aiba simtul umorului (pe primul loc!!!), sa fie mai destept ca mine (da' nu cu mult :jester: ), sa fie calm si intelept, bun la suflet, onest, tandru si...imaginativ. Stai asa ca mai am: sa fie atras de arta, sa fie foarte relaxat si sigur pe el. Sa prefere natura si linistea decat omorul si discotecile. Sa-i placa animalele de casa (caini, pisici) sa nu fumeze/bea (prea des), sa fie vegetarian si sa creada in Dumnezeu. Sa-si iubeasca familia lui si pe a mea, sa fie altruist, sa fie modest si ...mai sunt cateva da' ma opresc aici.

"Doar" atat.

nu mi-ai mai lasat nimic de adaugat :yes: ... acum, orice as spune nu mai pot fi originala :crazy:

Vezi postarealaurent-III-rd, la Apr 24 2007, 04:36 AM, a spus:

Si uite cum m-ai descris tu pe mine ..ce cuvinte calde si frumoase .. :D

:jester:
0

#28 Utilizator offline   MiniME 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 08 May 2007 - 06:50 PM

Vezi postareaa browser, la Apr 13 2007, 07:27 PM, a spus:

Un baiat :crazy: ? Nu merci. Prefer un barbat.

Daca trebuie sa raspund strict din punct de vedere al aspectului fizic si tinand cont de faptul ca intrebarea se refera la atractie sexuala (presupun) raspunsul este: inaltimea - tre' sa aiba peste 1,85, proportiile sa fie in regula - lat in spate, fundul mic, necracanat etc. etc. - BMI sa nu treaca de 20 :jester: ), sa nu aiba chelie, sa nu se uite crucis :yes: si sa arate curatel, ingrijit (macar un dus/zi ;) ). Sa aiba cat mai putin par pe corp...macar sa nu aiba par pe spate :jester:. Musai sa aiba bun gust si simtul culorii cat de cat. Sa nu fie mai batran ca mine decat cu maximum 12-13 ani. ;)

Cat despre interior: Sa aiba simtul umorului (pe primul loc!!!), sa fie mai destept ca mine (da' nu cu mult :jester: ), sa fie calm si intelept, bun la suflet, onest, tandru si...imaginativ. :yes: Stai asa ca mai am: sa fie atras de arta, sa fie foarte relaxat si sigur pe el. Sa prefere natura si linistea decat omorul si discotecile. Sa-i placa animalele de casa (caini, pisici) sa nu fumeze/bea (prea des), sa fie vegetarian si sa creada in Dumnezeu :jester:. Sa-si iubeasca familia lui si pe a mea, sa fie altruist, sa fie modest si ...mai sunt cateva da' ma opresc aici.

"Doar" atat. :D

cred ca asa ceva nu s-a fabricat niciodata. u vrei o utopie?
0

#29 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-May 07

Scris 08 May 2007 - 08:30 PM

La draq!!! din ce spune-ti voi nu se poate macar un aspect comun , adik la orice barbat pe lumea asta ati aprecia ceva , hotarati-va si faceti cateva reguli de baza :yes:)
0

#30 Utilizator offline   IceLove 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 14 June 2007 - 01:26 PM

[quote name='a browser' date='Apr 13 2007, 07:27 PM' post='756442']
Un baiat :D ? Nu merci. Prefer un barbat.

Daca trebuie sa raspund strict din punct de vedere al aspectului fizic si tinand cont de faptul ca intrebarea se refera la atractie sexuala (presupun) raspunsul este: inaltimea - tre' sa aiba peste 1,85, proportiile sa fie in regula - lat in spate, fundul mic, necracanat etc. etc. - BMI sa nu treaca de 20 , sa nu aiba chelie, sa nu se uite crucis :evil: si sa arate curatel, ingrijit (macar un dus/zi ). Sa aiba cat mai putin par pe corp...macar sa nu aiba par pe spate . Musai sa aiba bun gust si simtul culorii cat de cat. Sa nu fie mai batran ca mine decat cu maximum 12-13 ani.

Cat despre interior: Sa aiba simtul umorului (pe primul loc!!!), sa fie mai destept ca mine (da' nu cu mult ), sa fie calm si intelept, bun la suflet, onest, tandru si...imaginativ. :roll: Stai asa ca mai am: sa fie atras de arta, sa fie foarte relaxat si sigur pe el. Sa prefere natura si linistea decat omorul si discotecile. Sa-i placa animalele de casa (caini, pisici) sa nu fumeze/bea (prea des), sa fie vegetarian si sa creada in Dumnezeu . Sa-si iubeasca familia lui si pe a mea, sa fie altruist, sa fie modest si ...mai sunt cateva da' ma opresc aici.

poate am sanse la tine :o: ... din pct de vedere fizic : mai am de crescut vreo 5 cm (am timp, ink sunt in crestere:D) , prportiile nuj ...lat in spate sunt, fund mic am , cracanat nus` , de trecut de 20 nuj ( nu m-am masurat :o: ), curtat si ingrijit sunt. par pe spate nu am, ... doar oleak pe picioare, bun gust parerea mea k am ( poate nu am aceleasi gusturi k tine), si mai mare k tine nus`. ASha ..... interiorul : simtul umorului este din plin , mai destept k tine nuj dak sunt( nu te cun asha k nu ma laud:) ) , om mai calm k mine nu aiti vazut ... ma enervez extrem de greu , .... bun la suflet sunt ( parerea mea) , tandru si imaginativ sunt , nu sunt sigur pe mine in anumite domenii:) ... , animalele imi plac ( visul meu din copilarie a fost sa devin medic veterinar) , imi plac in special pisicile ( am un motan ) ..... prefer linistea si natura ( la discoteca merg de 2-3 ori pe an :D , iar in natura de 2-3 ori pe saptamana ) . familia mea o iubesc , pe a ta nu:) ... si modest sunt ... vegetarian nu sunt , dar cred in Dumnezeu

deci cand facem nunta ??:-)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 48 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou