[quote name='a browser' date='Apr 13 2007, 07:27 PM' post='756442']
Un baiat

? Nu merci. Prefer un barbat.
Daca trebuie sa raspund strict din punct de vedere al aspectului fizic si tinand cont de faptul ca intrebarea se refera la atractie sexuala (presupun) raspunsul este: inaltimea - tre' sa aiba peste 1,85, proportiile sa fie in regula - lat in spate, fundul mic, necracanat etc. etc. - BMI sa nu treaca de 20 , sa nu aiba chelie, sa nu se uite crucis

si sa arate curatel, ingrijit (macar un dus/zi ). Sa aiba cat mai putin par pe corp...macar sa nu aiba par pe spate . Musai sa aiba bun gust si simtul culorii cat de cat. Sa nu fie mai batran ca mine decat cu maximum 12-13 ani.
Cat despre interior: Sa aiba simtul umorului (pe primul loc!!!), sa fie mai destept ca mine (da' nu cu mult ), sa fie calm si intelept, bun la suflet, onest, tandru si...imaginativ.

Stai asa ca mai am: sa fie atras de arta, sa fie foarte relaxat si sigur pe el. Sa prefere natura si linistea decat omorul si discotecile. Sa-i placa animalele de casa (caini, pisici) sa nu fumeze/bea (prea des), sa fie vegetarian si sa creada in Dumnezeu . Sa-si iubeasca familia lui si pe a mea, sa fie altruist, sa fie modest si ...mai sunt cateva da' ma opresc aici.
poate am sanse la tine

... din pct de vedere fizic : mai am de crescut vreo 5 cm (am timp, ink sunt in crestere:D) , prportiile nuj ...lat in spate sunt, fund mic am , cracanat nus` , de trecut de 20 nuj ( nu m-am masurat

), curtat si ingrijit sunt. par pe spate nu am, ... doar oleak pe picioare, bun gust parerea mea k am ( poate nu am aceleasi gusturi k tine), si mai mare k tine nus`. ASha ..... interiorul : simtul umorului este din plin , mai destept k tine nuj dak sunt( nu te cun asha k nu ma laud:) ) , om mai calm k mine nu aiti vazut ... ma enervez extrem de greu , .... bun la suflet sunt ( parerea mea) , tandru si imaginativ sunt , nu sunt sigur pe mine in anumite domenii:) ... , animalele imi plac ( visul meu din copilarie a fost sa devin medic veterinar) , imi plac in special pisicile ( am un motan ) ..... prefer linistea si natura ( la discoteca merg de 2-3 ori pe an

, iar in natura de 2-3 ori pe saptamana ) . familia mea o iubesc , pe a ta nu:) ... si modest sunt ... vegetarian nu sunt , dar cred in Dumnezeu
deci cand facem nunta ??

)