Sari la conținut
Forum Roportal
florrentyna

COPII ABANDONATI

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

CE PARERE SAU CE GUST VA LASA CAND VEDETI COPII ABANDONATI :haha:

 

 

Fara suparare, este o intrebare cel putin naiva. Ce gust sa ne lase? De ciocolata? ... Nimeni nu simte bucurie ori satisfactie cand vede un copil abandonat. Iar in privinta parerii, mai bine ti-o expuneai inainte pe a ta.

 

Dar despre copiii NEabandonati, crescuti in conditii inumane, nespalati, neimbracati, nehraniti, neiubiti, neglijati... ce parere ai? ... Care parinte este mai vinovat fara de pruncul sau? Cel care il condamna la indiferenta, mizerie si nesansa, ori cel care ii da statului, care ii va oferi cel putin strictul necesar unui trai decent, iar cu putin noroc, o familie iubitoare il va adopta.

 

Eu am fost intr-un loc unde erau copii abandonati. Le-am vazut fetisoarele dulci,am vazut cum s-au adunat in jurul fetitei mele si au primit cu bucurie jucariile impartite de aceasta. Erau curati, dar nealintati. Erau hraniti, dar nu stiau cui sa spuna "mama" ori "tata". Ce ai vrea sa mai stii?...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mamele din Germania isi pot abandona noi-nascutii la anumite ghisee speciale, sub protectia anonimatului, pentru a se evita astfel cazurile de infanticid (uciderea pruncilor). Pe de alta parte se incurajeaza si tolereaza acest gen de actiuni (abandonurile) care vor fii din ce in ce mai numeroase.

Parerea mea e ca lumea e prea complicata atat pentru adulti cat si pentru prunci. Tinerele mamici ar trebui sa se gandeasca cum au facut mamele lor de nu i-au abandonat si sa faca un sacrificiu de a-si pastra odraslele, iar daca ele au fost abandonate atunci sunt singur ca ar dorii sa le ofere copiilor lor ceea ce ele n-au avut: dragostea materna. :jester:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×