Omnia vulnerant, ultima necat. All the [hours] wound you, the last one kills...
Scris 22 March 2007 - 02:42 PM
Scris 22 March 2007 - 07:09 PM
Timpul nu schimba nimic, el in sine... De fapt numarul si ordinea actiunilor, evenimente, informatiilor prin care trecem ne schimba - in cat timp - asta variaza... vezi Rolling Stones hahahaha
Timpul este un concept abstract - un concept in care traieste EGO-ul (viitor si trecut) - niciodata in prezent.
Spiritul e in prezent... spiritul nu-l poti simtii in viitor sau trecut... in viitor sau trecut iti simti numai EGO-ul.
Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 22 March 2007 - 07:21 PM
Scris 23 March 2007 - 06:05 PM
se zice că se scurge... deşi nu i se ştie izvor...
e la baza oricărei metamorfoze , deşi el e neschimbat....
Scris 01 April 2007 - 01:36 PM
Timpul e o iluzie. Daca un om se hotaraste sa traiasca in prezent timpul dispare
Citeaza
Buddha told a parable in sutra:
A man traveling across a field encountered a tiger. He fled, the tiger after him. Coming to a precipice, he caught hold of the root of a wild vine and swung himself down over the edge. The tiger sniffed at him from above. Trembling, the man looked down to where, far below, another tiger was waiting to eat him. Only the vine sustained him.
Two mice, one white and one black, little by little started to gnaw away the vine. The man saw a luscious strawberry near him. Grasping the vine with one hand, he plucked the strawberry with the other. How sweet it tasted!
http://www.ashidakim...s/zenindex.html
Scris 01 April 2007 - 01:41 PM
Scris 03 April 2007 - 01:44 PM
Einstain l-a definit cel mai bine prin teoria relativitatii!
Scris 03 April 2007 - 10:31 PM
vesperala, la Mar 22 2007, 01:42 PM, a spus:
timpu' ? trecerea timpului ? ... nu vorbesc prostii cand spun ca-mi este cel mai mare dusman ! Schimba omul, gandirea mai putin, insa reactiile da. Sau poate si gandirea...probabil. Trecerea timpului schimba si trecutul uneori, nu doar viitorul. Uneori am simple amintiri si ma intreb daca nu au fost doar niste vise frumoase sau invers...visez ca am amintiri. Aiurea' ! E' versat timpul asta, o sa ii vina cineva de hac o data si odata...atunci sa vezi ce o sa rad !
Scris 17 April 2007 - 03:34 PM
Scris 23 April 2007 - 12:53 AM
Scris 23 April 2007 - 02:14 AM
Nu exista ,este doar un instrument de masura a trairi noastre animalice ,il folosim pentru a ne reaminti evenimente ,clipe frumoase sau mai putin frumoase .sa visam la viitorul ce il dorim,
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce inseamna sa iubesti si de ce avem nevoie sa fim iubiti? | Microcosmos8 | 476 | 42.098 |
|
Prietenia adevarata
Ce este? O ai? |
ousor | 145 | 8.061 |
|
Principii de viata
Totul despre principiile de viata |
ousor | 44 | 6.384 |
|
Liberul arbitru din perspectiva genetica | Nemo! | 79 | 4.794 |
|
The Green Beautiful | jet li | 1 | 830 |