catastrofe la volan... cand femeile conduc masina...
Scris 13 March 2005 - 02:14 AM
eu sincer sa fiu inclin sa cred ca da.....dar astept sa vad reactii dure din partea feminina.......
Scris 13 March 2005 - 10:46 AM
Pacat ca respectiva soferita nu sa-a urcat pe masinuta ta... ar fi fost fain sa te vedem "casat"... (mov conservat in lichid de frana... a se consuma de preferinta pana nu mai lanseaza alt topic)
Aceasta postare a fost editata de Baby_Blue: 13 March 2005 - 10:48 AM
Scris 14 March 2005 - 12:47 AM
Scris 14 March 2005 - 01:24 AM
Ideea ca o femeie e dezastru la volan e preconceputa si dauneaza femeilor in primul rand - mi sa-ar parea si o prostie sa te sui la volan cu complexe.
Scris 14 March 2005 - 02:05 PM
L_i_g_i_u_s, la Mar 14 2005, 02:24 AM, a spus:
Scris 14 March 2005 - 08:45 PM
L_i_g_i_u_s, la Mar 13 2005, 03:24 PM, a spus:
[snapbacca]31173[/snapbacca]
mi-a placut foarte mult mesajul tau la i g i u sa !!!
imi aduce aminte cind am invatat eu sa conduc.... trebuia sa practic condusul cu cineva care avea carnet de conducere de cel putin 5 ani, si credeam ca sotul meu ar fi cea mai buna persoana......mare greseala. Un frate de-al lui m-a ajutat si am luat carnetul din prima, dupa mai putin de 6 ore de practica. Preferam sa nu conduc cind sotul era cu mine din cauza comentariilor lui... care mai mult ma stresau. Intr-o buna zi cind el a insistat sa conduc.... si incepuse sa faca comentarii pur si simplu am oprit pe marginea drumului si i-am spus daca nu-i convine cum conduc sa se dea jos din masina, cit timp eu conduc nu vreau sa aud nimic din gura lui, si se pare ca a mers foarte bine ca de atunci nu a mai spus un cuvint, ba chiar prefera ca eu sa conduc mereu peste tot chiar in orasele mari, la drum lung, oriunde.... deci daca el se simte bine cind eu conduc inseamna ca se simte in siguranta.... cit despre celelalte femei, aici unde locuiesc pot spune ca conduc destul de bine, nu toate, dar marea majoritate.... pina si cele de 75 de ani....
Scris 05 April 2005 - 11:37 PM
In urma cu ceva timp (circa o luna) era sa mor datorita unei soferite...
Eram la o trecere de pietoni, masini parcate de o parte si de alta.. (tipic romanesc)
In fine, ma asigur, vad ca nu vine nici o masina si dau sa traversez strada, pasind pasind pe zebra.
Brusc simt "o brāncă" din dreapta (ma gandeam ca e vreun obez care n-are loc de mine). Cand intorc privirea observ ca cel care nu avea loc de mine era un maxi-taxi, care pana mai devreme era parcat la un metru de zebra... Ma feresc, si din instinct + frica + nervi dau un pumn zdravan in caroseria masinii. In acelasi timp observ ca la volan este o femeie. Ea nu ma observa. Tine privirea fixa inainte si pleaca...
Scris 12 April 2005 - 07:48 PM
Giorgio, la Apr 5 2005, 11:37 PM, a spus:
In urma cu ceva timp (circa o luna) era sa mor datorita unei soferite...
Eram la o trecere de pietoni, masini parcate de o parte si de alta.. (tipic romanesc)
In fine, ma asigur, vad ca nu vine nici o masina si dau sa traversez strada, pasind pasind pe zebra.
Brusc simt "o brāncă" din dreapta (ma gandeam ca e vreun obez care n-are loc de mine). Cand intorc privirea observ ca cel care nu avea loc de mine era un maxi-taxi, care pana mai devreme era parcat la un metru de zebra... Ma feresc, si din instinct + frica + nervi dau un pumn zdravan in caroseria masinii. In acelasi timp observ ca la volan este o femeie. Ea nu ma observa. Tine privirea fixa inainte si pleaca...
[snapbacca]34446[/snapbacca]
Te invit la o plimbare cu masina si iti promit ca n-o sa simti nici o branca in dreapta
:pee:
Scris 12 April 2005 - 08:20 PM
Scris 12 April 2005 - 10:53 PM
Probabil ca statisticile invocate de la i g i u sa sunt adevarate pentru un esantion anume, dar iar sunt de parere ca situatia e mult prea complexa pentru o generalizare: depinde de oras, tara, tipul de masina, tipul de drum, etc, etc...
Eu de exemplu am vazut o groaza de fete/femei in masini noi mergand in zig-zag pe strazile capitalei, si probabil ca tot atat de multi baieti/barbati care conduceau ca niste ciubote. Dar dupa ce credeti ca m-am uitat mai lung? :
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Firme care inchiriaza masini - INCHIRIERI AUTO
Portal al firmelor de inchirieri masini, rent a car |
concept-w.com | 0 | 1.394 |
|
Suntem oameni simpli....
Despre barbati.. |
crystyann | 6 | 7.589 |