Pagina 1 din 1
Ajutor! Schema monitor HYUNDAY S560
Scris 12 March 2005 - 06:59 PM
M-a lasat monitorul aseara ! la-am demontat si am constatat ca are un tranzistor de putere prajit(nr. pe placa de cablaj-Q312)si nu mai poate fi indentificat. Monitorul este tip HYUNDAI DeluxScan S560.Am cautat schema pe net dar nu am gasit-o. Va rog, dati un semn de viata, cei care o aveti! Multumesc!
Scris 12 March 2005 - 10:56 PM
Am googalit timp de o ora si jumatate incercand sa caut ceva legat de monitorul tau. Scheme nu am gasit. Si nici pe site-ul oficial nu cred ca ai sa gasesti asa ceva
Sfaturile mele:
1. Mergi cu el la un service
2. Intra pe forumul de la http://www.pcguide.com/vb/ unde se discuta si se gasesc solutii aproape pentru orice problema legata de hard/soft/etc.
Sfaturile mele:
1. Mergi cu el la un service
2. Intra pe forumul de la http://www.pcguide.com/vb/ unde se discuta si se gasesc solutii aproape pentru orice problema legata de hard/soft/etc.
Scris 12 March 2005 - 11:47 PM
Multumesc mult pentru raspuns si timpul tau ALX.
O sa incerc si pe forumul de care mi-ai zis.
O sa incerc si pe forumul de care mi-ai zis.
Scris 18 June 2005 - 11:44 AM
en, la Mar 12 2005, 07:59 PM, a spus:
M-a lasat monitorul aseara ! la-am demontat si am constatat ca are un tranzistor de putere prajit(nr. pe placa de cablaj-Q312)si nu mai poate fi indentificat. Monitorul este tip HYUNDAI DeluxScan S560.Am cautat schema pe net dar nu am gasit-o. Va rog, dati un semn de viata, cei care o aveti! Multumesc!

[snapbacca]30946[/snapbacca]
[snapbacca]30946[/snapbacca]
ai gasit cumva codul lui? am si eu aceeasi problema de doua zile
te rog ajuta-ma si pe mine, eu am identificat doar primele semne ,,C 4 ..." si mai departe neam
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
need HELP
procesor nustiu ce sa iau :( |
nemus | 4 | 1.627 |
|
HDD SATA drivere - cum si de unde?
heeeeeeeeeeellllllllpppppp |