sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Stiri: Zsolt Nagy: Acuzatiile care mi se aduc nu se sustin Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-September 05

Scris 20 March 2007 - 06:39 PM

Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, a apreciat, luni, inceperea procedurilor de urmarire penala in cazul sau, chiar daca se intampla la trei luni de la declansarea scandalului spionilor. El s-a declarat nemultumit de faptul ca ancheta dureaza de mult timp, fapt ce i-a afectat credibilitatea ca ministru si om politic. "Acest scandal mi-a afectat credibilitatea ca ministru si ca om politic. Stiu foarte sigur ca acuzatiile care mi se aduc nu se sustin. (...) Sunt...

Articolul complet

#2 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 March 2007 - 06:39 PM

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis, astazi, ministrului Justitiei, Monica Macovei, cererea privind inceperea procedurilor legale pentru urmarirea penala a lui Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, se arata intr-un comunicat remis AMOS News. Decizia sefului statului are la baza concluziile raportului intocmit de Comisia speciala instituita in urma sesizarii facute de catre Parchetul General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru analiza...

Articolul complet

#3 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 March 2007 - 06:39 AM

Comisia de la Cotroceni a decisNagy, liber la cercetare penala! Tocmai cand opinia publica uitase cu desavarsire de cazul ministrului Nagy si de comisia de la Cotroceni constituita ca urmare a dezvaluirilor aparute in dosarul Spionilor energetici, in valtoarea crizelor de tot felul, ieri, problema revine in discutie. Presedintele Traian Basescu a trimis ministrului Justitiei, Monica Macovei, cererea privind inceperea procedurilor legale pentru urmarirea penala a ministrului Comunicatiilor si...

Articolul complet

#4 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 March 2007 - 06:39 AM

Nagy spune ca rezultatele raportului de la Cotroceni sint de o ambiguitate suparatoare. Presedintele Traian Basescu i-a trimis ieri ministrului Justitiei, Monica Macovei, cererea privind inceperea procedurilor legale pentru urmarirea penala a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, informeaza Administratia prezidentiala. Conform sursei citate, decizia sefului statului are la baza concluziile raportului intocmit de Comisia speciala, instituita in urma sesizarii...

Articolul complet

#5 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 March 2007 - 07:09 PM

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, luni, ministrului Justitiei, Monica Macovei, cererea privind inceperea procedurilor legale pentru urmarirea penala a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, informeaza Administratia prezidentiala. Presedintele Traian Basescu a trimis, luni, ministrului Justitiei, Monica Macovei, in temeiul prevederilor articolului 12, articolului 16 aliniatul 1 si articolul 18 din Legea 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, cu...

Articolul complet

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis