Barbatul\femeia ideal(a) teme combinate
Scris 20 March 2007 - 04:51 PM
ce inseamna pentru voi barbatul sau femeia ideal(a)? nu ma refer numai din punct de vdere fizic
Scris 20 March 2007 - 05:51 PM
Nu cred ca exista idealuri...Ci doar un om care sa indeplineasca anumite cerinte,un om care sa iti ia mintile intr-o situatie,un om care sa fie langa tine atunci cand ai nevoie...Un om si atat...si sa ti se para unic...
Scris 20 March 2007 - 06:04 PM
nu exista ideal..exista"cel/cea" care sa corespunda anumitor criterii...
eu l-am gasit pe cel care corespunde criteriilor mele...este barbatul ideal PENTRU MINE!
idealul e mult prea subiectiv
eu l-am gasit pe cel care corespunde criteriilor mele...este barbatul ideal PENTRU MINE!
idealul e mult prea subiectiv
Scris 20 March 2007 - 06:06 PM
JeT`Aime, la Mar 20 2007, 05:51 PM, a spus:
Nu cred ca exista idealuri...Ci doar un om care sa indeplineasca anumite cerinte,un om care sa iti ia mintile intr-o situatie,un om care sa fie langa tine atunci cand ai nevoie...Un om si atat...si sa ti se para unic... 
Ba da ..exista idealuri ,caci oamenii trebuie sa viseze pentru a continua sa caute ,iar asta afla numai atunci cand il intalnesc caci ,ce ne este sortit ,nu ne ocoleste !
De aceia avem o vaga idee a cum ar trebui sa fie ..precum spune Crux.
Scris 20 March 2007 - 06:11 PM
Partenerul ideal:cel pe care il iubesc si care la randul sau ma iubeste la fel de mult
Scris 20 March 2007 - 06:22 PM
Sa fie alaturi de tine si cand tie rau si cand ti-e bine,dar trebuie sa arate putzin bine si fizic,sa nu-mi spunetzi ca putetzi iubi o persoana cu care v-ar fi rusine sa iesitzi din casa
Scris 20 March 2007 - 06:36 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dragostea la copii si adolescenti | Metal Head | 21 | 5.796 |
|
Contractul prenuptial
"Pana cand divortul ne va desparti!" |
Ruaraidh | 142 | 11.026 |
|