sau Inregistrare

• 114 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

666 Interpretari ale numarului Evaluare topic: * * * * -

#201 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 15 May 2007 - 10:02 PM

Cartea Apocalipsa este adresata celor 7 biserici. Ele sunt primele care trebuie sa ii inteleaga cuvintele. Daca noi nu tinem cont de asta inseamna ca nu tinem cont de context si facem interpretari pe versete scoase din context care nu au nici o valoare...oricat de corecte ar fi ele din punct de vedere logic.
0

#202 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 15 May 2007 - 10:07 PM

Vezi postareamarinaru, la May 15 2007, 11:02 PM, a spus:

Cartea Apocalipsa este adresata celor 7 biserici. Ele sunt primele care trebuie sa ii inteleaga cuvintele. Daca noi nu tinem cont de asta inseamna ca nu tinem cont de context si facem interpretari pe versete scoase din context care nu au nici o valoare...oricat de corecte ar fi ele din punct de vedere logic.

De unde concluzioa asta ca este adresata toata celor 7 biserici? Zice bisericilor, nu celor 7 biserici. Si de ce toata cartea?
0

#203 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 May 2007 - 10:22 PM

Pai asa scrie...

Apocalipsa 1:4 Ioan, către cele şapte Biserici, care sunt în Asia: Har şi pace vouă din partea Celui ce este, Celui ce era şi Celui ce vine şi din partea celor şapte duhuri, care stau înaintea scaunului Său de domnie,

Apocalipsa 1:10 În ziua Domnului eram în Duhul. Şi am auzit înapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trâmbiţe.
Apocalipsa 1:11 care zicea: „Eu sunt Alfa şi Omega, Cel dintâi şi Cel de pe urmă. Ce vezi, scrie într-o carte şi trimite-o celor şapte Biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia şi Laodicea.

Apoi sunt adresate mesaje direct bisericilor...
Apocalipsa 2:1 Îngerului Bisericii din Efes scrie-i: „Iată ce zice Cel ce ţine cele şapte stele în mâna dreaptă şi Cel ce umblă prin mijlocul celor şapte sfeşnice din aur:
Apocalipsa 2:12 Îngerului Bisericii din Pergam scrie-i: „Iată ce zice Cel ce are sabia ascuţită cu două tăişuri:
Apocalipsa 3:1 „Îngerului Bisericii din Sardes, scrie-i: „Iată ce zice Cel ce are cele şapte Duhuri ale lui Dumnezeu şi cele şapte stele: „Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort.
0

#204 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 May 2007 - 10:25 PM

Vezi postareamarinaru, la May 15 2007, 11:22 PM, a spus:

Pai asa scrie...

Apocalipsa 1:4 Ioan, către cele şapte Biserici, care sunt în Asia: Har şi pace vouă din partea Celui ce este, Celui ce era şi Celui ce vine şi din partea celor şapte duhuri, care stau înaintea scaunului Său de domnie,

Apocalipsa 1:10 În ziua Domnului eram în Duhul. Şi am auzit înapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trâmbiţe.
Apocalipsa 1:11 care zicea: „Eu sunt Alfa şi Omega, Cel dintâi şi Cel de pe urmă. Ce vezi, scrie într-o carte şi trimite-o celor şapte Biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia şi Laodicea.

Apoi sunt adresate mesaje direct bisericilor...
Apocalipsa 2:1 Îngerului Bisericii din Efes scrie-i: „Iată ce zice Cel ce ţine cele şapte stele în mâna dreaptă şi Cel ce umblă prin mijlocul celor şapte sfeşnice din aur:
Apocalipsa 2:12 Îngerului Bisericii din Pergam scrie-i: „Iată ce zice Cel ce are sabia ascuţită cu două tăişuri:
Apocalipsa 3:1 „Îngerului Bisericii din Sardes, scrie-i: „Iată ce zice Cel ce are cele şapte Duhuri ale lui Dumnezeu şi cele şapte stele: „Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort.

Si continua asa si in Apoc 4, 5 si...22? Cum demonstrezi asta?
0

#205 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 May 2007 - 11:13 PM

:spiteful:

Citeste atent ce am scris anterior...

Citeaza

Ce vezi, scrie într-o carte şi trimite-o celor şapte Biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia şi Laodicea.

:)
0

#206 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 May 2007 - 11:35 PM

Vezi postareamarinaru, la May 16 2007, 12:13 AM, a spus:

:spiteful:

Citeste atent ce am scris anterior...
:)

Da, cap 1,2,3 sunt adresate astfel. Ca si in Isaia 14 cind trateaza subiectul satan. Asta nu inseamna ca tot Isaia este despre satan.
0

#207 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2007 - 08:55 AM

Ce vezi...scrie intr-o carte si trimite-o celor 7 biserici... :spiteful:
0

#208 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 16 May 2007 - 09:41 AM

ma' m-am zapacit mai rau decat eram ... io stiu una si buna: o astept pe Maica Domnului cu canita ...

si nu vreau nici un cip si nici vreun buletin electronic si daca nu ma lasa in pace ma duc pe deal la cules de babudele si fac plaja toata ziua ... si iarna stau in tunelele din bucegi :flowers:

Aceasta postare a fost editata de ellla: 16 May 2007 - 09:42 AM

0

#209 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2007 - 10:36 AM

Vezi postareaellla, la May 16 2007, 10:41 AM, a spus:

ma' m-am zapacit mai rau decat eram ... io stiu una si buna: o astept pe Maica Domnului cu canita ...

si nu vreau nici un cip si nici vreun buletin electronic si daca nu ma lasa in pace ma duc pe deal la cules de babudele si fac plaja toata ziua ... si iarna stau in tunelele din bucegi :flowers:

Nu o sa fie niciun semn fizic. Unul spiritual, care inseamna ca aceia sunt nsalvati si in drum spre iad.
0

#210 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 16 May 2007 - 10:50 AM

Nero ... romani ... civilizatie ... :tease: ... birocratie, organizare, ierarhii, nonlibertate :friends: ... :flowers:

suntem intr-un timp in care accentul pe valorile spirituale si moralitate si vechiul stil de a trai al omului paleste in fata CIVILIZARII SI GLOBALIZARII ... pai ce alegem? civilizarea sau spiritualizarea?

Schimbarea2012, baga frate ...

Aceasta postare a fost editata de ellla: 16 May 2007 - 10:50 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 114 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Resuscitarea Regulii de Aur CavalerulJedi  5 1.654
Hot Topic (New) Atasamente Exista Rai sau Iad ? Mr_joe  87 12.060
Hot Topic (New) Religia si politica Majer  41 6.097
Replici noi Vaticanul si.... "afacerile" ascunse! laursan3  10 3.103
Hot Topic (New) Va este frica de SCHIMBARE ?
de fapt... cui nu-i e?
Luxx Ferro  34 4.799