666 Interpretari ale numarului
Scris 15 May 2007 - 10:02 PM
Scris 15 May 2007 - 10:07 PM
marinaru, la May 15 2007, 11:02 PM, a spus:
De unde concluzioa asta ca este adresata toata celor 7 biserici? Zice bisericilor, nu celor 7 biserici. Si de ce toata cartea?
Scris 15 May 2007 - 10:22 PM
Apocalipsa 1:4 Ioan, către cele şapte Biserici, care sunt în Asia: Har şi pace vouă din partea Celui ce este, Celui ce era şi Celui ce vine şi din partea celor şapte duhuri, care stau înaintea scaunului Său de domnie,
Apocalipsa 1:10 În ziua Domnului eram în Duhul. Şi am auzit înapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trâmbiţe.
Apocalipsa 1:11 care zicea: „Eu sunt Alfa şi Omega, Cel dintâi şi Cel de pe urmă. Ce vezi, scrie într-o carte şi trimite-o celor şapte Biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia şi Laodicea.”
Apoi sunt adresate mesaje direct bisericilor...
Apocalipsa 2:1 Îngerului Bisericii din Efes scrie-i: „Iată ce zice Cel ce ţine cele şapte stele în mâna dreaptă şi Cel ce umblă prin mijlocul celor şapte sfeşnice din aur:
Apocalipsa 2:12 Îngerului Bisericii din Pergam scrie-i: „Iată ce zice Cel ce are sabia ascuţită cu două tăişuri:
Apocalipsa 3:1 „Îngerului Bisericii din Sardes, scrie-i: „Iată ce zice Cel ce are cele şapte Duhuri ale lui Dumnezeu şi cele şapte stele: „Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort.
Scris 15 May 2007 - 10:25 PM
marinaru, la May 15 2007, 11:22 PM, a spus:
Apocalipsa 1:4 Ioan, către cele şapte Biserici, care sunt în Asia: Har şi pace vouă din partea Celui ce este, Celui ce era şi Celui ce vine şi din partea celor şapte duhuri, care stau înaintea scaunului Său de domnie,
Apocalipsa 1:10 În ziua Domnului eram în Duhul. Şi am auzit înapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trâmbiţe.
Apocalipsa 1:11 care zicea: „Eu sunt Alfa şi Omega, Cel dintâi şi Cel de pe urmă. Ce vezi, scrie într-o carte şi trimite-o celor şapte Biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia şi Laodicea.”
Apoi sunt adresate mesaje direct bisericilor...
Apocalipsa 2:1 Îngerului Bisericii din Efes scrie-i: „Iată ce zice Cel ce ţine cele şapte stele în mâna dreaptă şi Cel ce umblă prin mijlocul celor şapte sfeşnice din aur:
Apocalipsa 2:12 Îngerului Bisericii din Pergam scrie-i: „Iată ce zice Cel ce are sabia ascuţită cu două tăişuri:
Apocalipsa 3:1 „Îngerului Bisericii din Sardes, scrie-i: „Iată ce zice Cel ce are cele şapte Duhuri ale lui Dumnezeu şi cele şapte stele: „Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort.
Si continua asa si in Apoc 4, 5 si...22? Cum demonstrezi asta?
Scris 15 May 2007 - 11:13 PM
Citeste atent ce am scris anterior...
Citeaza
Scris 16 May 2007 - 09:41 AM
si nu vreau nici un cip si nici vreun buletin electronic si daca nu ma lasa in pace ma duc pe deal la cules de babudele si fac plaja toata ziua ... si iarna stau in tunelele din bucegi
Aceasta postare a fost editata de ellla: 16 May 2007 - 09:42 AM
Scris 16 May 2007 - 10:36 AM
ellla, la May 16 2007, 10:41 AM, a spus:
si nu vreau nici un cip si nici vreun buletin electronic si daca nu ma lasa in pace ma duc pe deal la cules de babudele si fac plaja toata ziua ... si iarna stau in tunelele din bucegi
Nu o sa fie niciun semn fizic. Unul spiritual, care inseamna ca aceia sunt nsalvati si in drum spre iad.
Scris 16 May 2007 - 10:50 AM
suntem intr-un timp in care accentul pe valorile spirituale si moralitate si vechiul stil de a trai al omului paleste in fata CIVILIZARII SI GLOBALIZARII ... pai ce alegem? civilizarea sau spiritualizarea?
Schimbarea2012, baga frate ...
Aceasta postare a fost editata de ellla: 16 May 2007 - 10:50 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Resuscitarea Regulii de Aur | CavalerulJedi | 5 | 1.654 |
|
|
Mr_joe | 87 | 12.060 |
|