sau Inregistrare

• 114 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

666 Interpretari ale numarului Evaluare topic: * * * * -

#21 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 19 March 2007 - 10:48 PM

Vali...poate mi-am schimbat premisele :beee:

Ce vrei sa demonstrezi cu aceste versete mai exact ? Ele vorbesc despre ceva care urma sa se intample in viitor...asta este foarte clar.

Dar ar trebui sa cred ca asta urma sa se intample peste mii de ani ? :P

Din ce premiza trebuie sa trag o astfel de concluzie ?
0

#22 Utilizator offline   Vali29 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 31-January 06

Scris 19 March 2007 - 11:03 PM

Vezi postareamarinaru, la Mar 19 2007, 10:48 PM, a spus:

Vali...poate mi-am schimbat premisele :beee:

Ce vrei sa demonstrezi cu aceste versete mai exact ? Ele vorbesc despre ceva care urma sa se intample in viitor...asta este foarte clar.

Dar ar trebui sa cred ca asta urma sa se intample peste mii de ani ? :P

Din ce premiza trebuie sa trag o astfel de concluzie ?

Ti-am spus intr-un mesaj ca sunt foarte multe versete care trebuiesc coroborate si nu spun asta ca sa justific neaparat un anume crez. Probabil nu poti cuprinde acum, sau poate eu ma grabesc sa arat.

:doh: Israel, smochinul este legatura, ceasul la care trebuie sa privim si sa aflam timpul in care ne aflam.

Citeste in Vechiul Testament la binecuvantari si blesteme si vezi ce sa intamplat si ce se intampla cu Israel. Vei gasi acolo timpii despre Israel, cand, unde, cum si cand, daca citesti impreuna cu Ezechiel.
----------------------------------------------------

Au fost atat de orbi incat nu au observat ce le-a spus Dumnezeu.
Deuteronomul 31 "Acum, scrieţi-vă cântarea aceasta. Învaţă pe copiii din Israel s-o cânte, pune-le-o în gură, şi cântarea aceasta să-Mi fie martoră împotriva copiilor lui Israel. Căci voi duce pe poporul acesta în ţara pe care am jurat părinţilor lui că i-o voi da, ţară unde curge lapte şi miere; el va mânca, se va sătura şi se va îngrăşa; apoi se va întoarce la alţi dumnezei şi le va sluji, iar pe Mine Mă va nesocoti şi va călca legământul Meu."

Urmareste ce sa intamplat cu Israel.

Dumnezeu sa fie cu tine!
0

#23 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 March 2007 - 11:11 PM

Vezi postareaVali29, la Mar 20 2007, 01:03 AM, a spus:

Ti-am spus intr-un mesaj ca sunt foarte multe versete care trebuiesc coroborate si nu spun asta ca sa justific neaparat un anume crez. Probabil nu poti cuprinde acum, sau poate eu ma grabesc sa arat.

:doh: Israel, smochinul este legatura, ceasul la care trebuie sa privim si sa aflam timpul in care ne aflam.

Citeste in Vechiul Testament la binecuvantari si blesteme si vezi ce sa intamplat si ce se intampla cu Israel. Vei gasi acolo timpii despre Israel, cand, unde, cum si cand, daca citesti impreuna cu Ezechiel.
----------------------------------------------------

Au fost atat de orbi incat nu au observat ce le-a spus Dumnezeu.
Deuteronomul 31 "Acum, scrieţi-vă cântarea aceasta. Învaţă pe copiii din Israel s-o cânte, pune-le-o în gură, şi cântarea aceasta să-Mi fie martoră împotriva copiilor lui Israel. Căci voi duce pe poporul acesta în ţara pe care am jurat părinţilor lui că i-o voi da, ţară unde curge lapte şi miere; el va mânca, se va sătura şi se va îngrăşa; apoi se va întoarce la alţi dumnezei şi le va sluji, iar pe Mine Mă va nesocoti şi va călca legământul Meu."

Urmareste ce sa intamplat cu Israel.

Dumnezeu sa fie cu tine!

In discutia care am avut-o noi la acest subiect am spus eu ceva gresit ? :P

Am spus eu ceva care ar contrazice chiar si un verset biblic ?

Eu am pus o simpla intrebare la care nu gasesc raspuns decat acceptand un anumit tip de premiza...Tu mi-ai scris o gramada de versete care vorbesc despre "timpuri" dar care nu imi raspund la intrebare :beee:
0

#24 Utilizator offline   Vali29 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 31-January 06

Scris 19 March 2007 - 11:37 PM

Vezi postareamarinaru, la Mar 19 2007, 11:11 PM, a spus:

In discutia care am avut-o noi la acest subiect am spus eu ceva gresit ? :P

Am spus eu ceva care ar contrazice chiar si un verset biblic ?

Eu am pus o simpla intrebare la care nu gasesc raspuns decat acceptand un anumit tip de premiza...Tu mi-ai scris o gramada de versete care vorbesc despre "timpuri" dar care nu imi raspund la intrebare :beee:

Raspunsul la intrebare, este sa vezi implinirea lucrurilor scrise.

De exemplu, nu stiam ce inseamna:
Luca 21:25 "...care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor...", pana cand nu am vazut cu ochii mei ce sa intamplat in Thailanda. Asta nu inseamna ca acolo a fost inceputul, ci un exemplu mic despre cum va fi atunci cand: "...puterile cerurilor vor fi clătinate."

Aceleasi lucruri sunt si cu privire la vremea de sfarsit, cand suntem atentionati ca va fi o lepadare totala fata de credinta.
Deja cred ca se vede asta, daca nu, eu nu pot sa arat sau sa descopar, pentru ca nu tine de mine.
Este o implinire a ceea ce gasim scris.

Este adevarat urmatorul verset pentru acest timp?
2 Tim. 3 "Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie dar tăgăduindu-i puterea."

Eu vad pe zi ce trece ca aceste lucruri se amplifica cu o repeziciune de necuprins.

Pana atunci sa-i multumim lui Dumnezeu ca inca nu: "Dar, în zilele acelea, după necazul acesta, soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile care sunt în ceruri vor fi clătinate."

Sa talcuiesti denumirile localitatilor in romana si vezi ca in spate se afla niste traduceri.

Implinirea lucrurilor scrise arata de fapt pentru ce timp au fost, sunt sau vor fi valabile cuvintele din orice carte.
0

#25 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 March 2007 - 11:47 PM

Vezi postareaVali29, la Mar 20 2007, 01:37 AM, a spus:

Raspunsul la intrebare, este sa vezi implinirea lucrurilor scrise.

:beee: :doh: :P

Sunt mai greu de cap eu...:doh: Lumineaza-ma...

De exemplu, nu stiam ce inseamna:
Luca 21:25 "...care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor...", pana cand nu am vazut cu ochii mei ce sa intamplat in Thailanda. Asta nu inseamna ca acolo a fost inceputul, ci un exemplu mic despre cum va fi atunci cand: "...puterile cerurilor vor fi clătinate."

Aceleasi lucruri sunt si cu privire la vremea de sfarsit, cand suntem atentionati ca va fi o lepadare totala fata de credinta.
Deja cred ca se vede asta, daca nu, eu nu pot sa arat sau sa descopar, pentru ca nu tine de mine.
Este o implinire a ceea ce gasim scris.

Unde se vede ? Ca urmare a carei premize tragi tu concluzia ca versetul respectiva se refera la zilele in care train noi azi ? De ce crezi ca se refera la Thailanda ? Astfel de evenimente climatice au fost mereu pe pamant si or sa mai fie...poate chiar si mai rele.

Este adevarat urmatorul verset pentru acest timp?
2 Tim. 3 "Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie dar tăgăduindu-i puterea."

Eu vad pe zi ce trece ca aceste lucruri se amplifica cu o repeziciune de necuprins.

Pana atunci sa-i multumim lui Dumnezeu ca inca nu: "Dar, în zilele acelea, după necazul acesta, soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile care sunt în ceruri vor fi clătinate."

Sa talcuiesti denumirile localitatilor in romana si vezi ca in spate se afla niste traduceri.

Implinirea lucrurilor scrise arata de fapt pentru ce timp au fost, sunt sau vor fi valabile cuvintele din orice carte.

Pai astfel de idei au avut si cei de acum o mie de ani si foarte posibil o sa aibe si cei peste o mie de ani...Si ei o sa vada ca "ceva anume se amplifica"...si ei o sa se gandeasca ca "zilele acelea" sunt de fapt zilele lor....etc.
0

#26 Utilizator offline   escada19 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 22 March 2007 - 03:20 PM

[color="#4169E1"][/colo

Copii,ati deviat de la topic,descifrati biblia voi acuma?
Ati auzit de Noua Ordine Mondiala?

Fisiere atasate

0

#27 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 26 March 2007 - 02:27 AM

Vezi postareaescada19, la Mar 22 2007, 03:20 PM, a spus:

[color="#4169E1"][/colo
Copii,ati deviat de la topic,descifrati biblia voi acuma?
Ati auzit de Noua Ordine Mondiala?

da si de masonerie si de protocoalele inteleptilor sionului.
http://free-milleniu...lenium/id7.html
0

#28 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 26 March 2007 - 04:34 AM

:tease: Stiati de asta ?

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 26 March 2007 - 04:35 AM