marinaru, la Mar 19 2007, 11:11 PM, a spus:
In discutia care am avut-o noi la acest subiect am spus eu ceva gresit ?
Am spus eu ceva care ar contrazice chiar si un verset biblic ?
Eu am pus o simpla intrebare la care nu gasesc raspuns decat acceptand un anumit tip de premiza...Tu mi-ai scris o gramada de versete care vorbesc despre "timpuri" dar care nu imi raspund la intrebare

Raspunsul la intrebare, este sa vezi implinirea lucrurilor scrise.
De exemplu, nu stiam ce inseamna:
Luca 21:25 "...care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor...", pana cand nu am vazut cu ochii mei ce sa intamplat in Thailanda. Asta nu inseamna ca acolo a fost inceputul, ci un exemplu mic despre cum va fi atunci cand: "...puterile cerurilor vor fi clătinate."
Aceleasi lucruri sunt si cu privire la vremea de sfarsit, cand suntem atentionati ca va fi o lepadare totala fata de credinta.
Deja cred ca se vede asta, daca nu, eu nu pot sa arat sau sa descopar, pentru ca nu tine de mine.
Este o implinire a ceea ce gasim scris.
Este adevarat urmatorul verset pentru acest timp?
2 Tim. 3 "Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie dar tăgăduindu-i puterea."
Eu vad pe zi ce trece ca aceste lucruri se amplifica cu o repeziciune de necuprins.
Pana atunci sa-i multumim lui Dumnezeu ca inca nu: "Dar, în zilele acelea, după necazul acesta, soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile care sunt în ceruri vor fi clătinate."
Sa talcuiesti denumirile localitatilor in romana si vezi ca in spate se afla niste traduceri.
Implinirea lucrurilor scrise arata de fapt pentru ce timp au fost, sunt sau vor fi valabile cuvintele din orice carte.