sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

DIGI sau DOLCE Voi ce credeti.. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Tyrone 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-February 07

Scris 18 March 2007 - 12:09 PM

Voi ce credeti care e cea mai buna televiziune prin satelit, cea oferita de DOLCE sau DIGI TV ? Avantaje, dezavantaje ? Poat din cei care aveti acasa deja, imparasiti nishte parare, convingeti-ma sa ma abonez si eu... :airkiss:
0

#2 Utilizator offline   kardula 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 18 March 2007 - 12:36 PM

Despre DOLCE nu stiu sa-ti spun nimic.Am DIGI de un an si 4 luni sunt departe de casa si sunt foarte multumita.
0

#3 Utilizator offline   Mirabeau 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-October 07

Scris 24 October 2007 - 08:00 AM

daca te-ai hotarat pe dolce primul soc va fi personalul romtelecom: incredibil dar e teribil de dragut. pachetul dream e mai bun ca celelalte oferte, dar aici problema e subiectiva. in 7 luni (si ma uit destul la tv :doh: ) maxim de 2 ori a picat. morala: super incantat. cat despre upc/astral - la revedere, va spunem la revedere...
ps. despre digi nu stiu decat ca apartine de upc asa ca nu vroiam sa am de a face cu ei
0

#4 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 24 October 2007 - 08:36 AM

Mie nu mi-a placut Dolce. Prima chestie enervanta era faptul ca mai mereu le pica reteaua. Cand ti-era lumea mai draga, intepenea ecranul, batea un pic vantul ... salutiii vedeai ecranul abastru. Pachetul cel mai ieftin(cred) nu contine mare lucru, nu aveau prea multe canale de discovery, nu aveau nemtii :) Te trezeai ca vorbeste in ungureste :doh: trebuia sa stii sa umbli printre o mie de butoane ale telecomenzii ca sa reglezi sau sa sari la posturi cu numere, ca nu stiu din ce cauza nu se formau simplu apasand de exemplu 1 si 2 pt canalul 12 :D
0

#5 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 24 October 2007 - 09:45 AM

Vezi postareasamsara, la Oct 24 2007, 09:36 AM, a spus:

Mie nu mi-a placut Dolce. Prima chestie enervanta era faptul ca mai mereu le pica reteaua. Cand ti-era lumea mai draga, intepenea ecranul, batea un pic vantul ... salutiii vedeai ecranul abastru. Pachetul cel mai ieftin(cred) nu contine mare lucru, nu aveau prea multe canale de discovery, nu aveau nemtii :) Te trezeai ca vorbeste in ungureste :doh: trebuia sa stii sa umbli printre o mie de butoane ale telecomenzii ca sa reglezi sau sa sari la posturi cu numere, ca nu stiu din ce cauza nu se formau simplu apasand de exemplu 1 si 2 pt canalul 12 :D

Ce treaba are televizorul cu Dolce?
Dolce iti da semnalul, atat...
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 24 October 2007 - 03:02 PM

Vezi postareasamsara, la Oct 24 2007, 09:36 AM, a spus:

Cand ti-era lumea mai draga, intepenea ecranul, batea un pic vantul ... salutiii vedeai ecranul abastru. Pachetul cel mai ieftin(cred) nu contine mare lucru, nu aveau prea multe canale de discovery, nu aveau nemtii :doh:

Lipsa programelor germane e o problemă reală şi pentru mine :D dar dacă ai probleme cānd bate vāntul, antena ta e prost fixată. Pe de altă parte, cānd sunt furtuni "adevărate", toate comunicaţiile prin satelit cad, chiar dacă ai antene de 2m. īn diametru.

Cāt despre canalele Discovery, cred că acum sunt 5 (din 6) īntr-un pachet promoţional, oferit gratuit. Cred că e vorba de pachetul Explorer, sper să nu vorbesc prostii.

Vezi postareaGigJoe, la Oct 24 2007, 10:45 AM, a spus:

Ce treaba are televizorul cu Dolce?
Dolce iti da semnalul, atat...

E vorba de "set top box"-ul de la Dolce şi de telecomanda lui, nu de a televizorului.

Aceasta postare a fost editata de harald: 24 October 2007 - 03:09 PM

0

#7 Utilizator offline   tiestodj20 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 09 June 2008 - 09:13 AM

Vezi postareaMirabeau, la Oct 24 2007, 09:00 AM, a spus:

ps. despre digi nu stiu decat ca apartine de upc asa ca nu vroiam sa am de a face cu ei

Nu va mai dati cu parerea aiurea daca nu stiti... DIGI apartine RCS-RDS .

Diferente intre DIGI si DOLCE : 1. la DOLCE nu ai atatea posturi FTA ca la DIGI.
2. La DOLCE cred ca e mai buna organizare decat la DIGI.

Astea ar fi in mare parte...:spiteful:
1

#8 Utilizator offline   Lachesis. 

• MADE4ME
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-February 08

Scris 09 June 2008 - 12:22 PM

si eu am de la Dolce si sunt foarte multumita....mai am un tv care are antena de la FocusSat ..nu stiu ce panarama,de care nu-s multumita deloc. Dar la Dolce e super, nici cand ploua,tuna,fulgera..n-am o treaba! :spiteful:
0

#9 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 09 June 2008 - 02:06 PM

daca vrei sa alimentezi peste 2 TV-uri Dolce ridica neputincios din umeri
refuza categoric sa schmbe LNC- cu 2 iesiri cu altul cu 4, chiar daca il aveam eu
apoi, ei iti dau un receptor si pe al doilea il platesti integral
abonamentul tine 24 luni si in caz de reziliere...te-ai ars!
la Max de exemplu poti pune pana la 4 tv-uri separate
in rest, daca antena e bine pusa cam toate pachetele sunt similare, programe-pret
aaa sa nu uit
orientarea antenelor difera mult asa ca e un criteriu important daca ai sau nu vizibilitate
0

#10 Utilizator offline   formarck 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-June 09

Scris 12 June 2009 - 10:36 AM

da despre cum se gaseste satelitul..practic reglarea antenei..stii ceva?
sunt in italia si nu reusesc cu un ..satelite finder..de ce?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Filmele si serialele care ne-au marcat copilaria ! Obsoletus  7 2.238
Hot Topic (New) Cronica Carcotasilor
cat de mare le e vacanta?
neuron  41 22.265
Hot Topic (New) tradati in dragoste sfc  19 21.066
Replici noi next top model by catalin botezatu laura_adysor  3 2.001
Poll (No New) Chestionar:    Ce post romanesc de televiziune preferati roportal  86 58.549