sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Liberalii ocupa forumurile Loja Digitala scarbele vor fi on-line OCHII MARI Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 17 March 2007 - 05:37 PM

activistii PNL primesc de la partid instructiuni de a „invada“ forumurile ziarelor si ale televiziunilor, insotite de variante de mesaje ce trebuie postate. Initiativa a apartinut lui Liviu Jicman, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale, care a cerut discretie totala. Mesajele cer implicarea liberalilor in toate dezbaterile politice din ultimele saptamini, de la cearta Basescu-Tariceanu la TVR pina la aminarea euroalegerilor. Pentru a fi verificati, activistii sint invitati sa comunice liderilor pseudonimele sub care „combat“.

Articol complet :
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=9784...Hash=03325d3ceo

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 17 March 2007 - 05:39 PM

0

#2 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 17 March 2007 - 06:45 PM

Ete... mare chestie... eu nu simpatizez PNL, dar ce e greşit în a-i invita pe oameni să fie mai activi pe Forumuri?
Cu ocazia asta avem mai mulţi oameni cu care să discutăm... :airkiss:
0

#3 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 March 2007 - 06:51 PM

bai copilule tu nu vezi ca e manipulare... ca se vor da oameni obisnuiti, anonimi... creeaza opinii...nu or sa aiba avatari pe care sa scrie PNL cu albastru...

Inca un articol despre liberali, masonerie si Patriciu :(click)

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 17 March 2007 - 06:52 PM

0

#4 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 17 March 2007 - 10:12 PM

Şi în momentul în care "creează opinii", nu o să fie evident că sunt opinii liberale? Ce contează dacă au sigla PNL sau nu? Oricum toţi o să ştie că sunt liberali în gândire şi concepţii.
De fapt, nici n-ai de unde să ştii... poate şi eu oi fi un liberal deghizat... :airkiss:
...conduc lumea spre pieire, cu nociva mea iubire pentru libertate.

Citeaza

bai copilule

Păi, poate am 50 de ani şi m-a pus Partidul să mă deghizez într-unu' mai tinerel, ca să vă induc pe toţi în eroare...

Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 17 March 2007 - 10:12 PM

0

#5 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 March 2007 - 10:18 PM

copilu' de word of mouth marketing stii ? nu-i nou sub soare, dar merge mult mai bine decat publicitatea platita la televizor - stii de ce ?
Oamenii tind sa creada mai mult opiniile si parerile celor ca ei decat pe cele de la televizor.... asa ca niste forumisti liberali cozmetizati in cetateni anonimi fac cat 10 tariceni si purtatori de cuvinte seci... vezi bloguri, etc...

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 17 March 2007 - 10:25 PM

0

#6 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 26 March 2007 - 12:01 AM

Vezi postareaSchimbarea2012, la Mar 17 2007, 06:37 PM, a spus:

activistii PNL primesc de la partid instructiuni de a „invada“ forumurile ziarelor si ale televiziunilor, insotite de variante de mesaje ce trebuie postate. Initiativa a apartinut lui Liviu Jicman, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale, care a cerut discretie totala. Mesajele cer implicarea liberalilor in toate dezbaterile politice din ultimele saptamini, de la cearta Basescu-Tariceanu la TVR pina la aminarea euroalegerilor. Pentru a fi verificati, activistii sint invitati sa comunice liderilor pseudonimele sub care „combat“.

Articol complet :
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=9784...Hash=03325d3ceo
Imagine amplasata

Dati-mi voie sa intervin si eu si sa ma confesez: Eu sunt membru PNL de vreo 3 ani de zile dar te rog mult sa nu dai cu pietre'n mine. :tease: Cea mai mare parte din motivele pt care m-am inscris la vremea aceea nu mai coincid cu convingerile mele prezente dar asta vom discuta mai incolo, cu alta ocazie.. Oricum, nu stiu cat de mult voi mai ramane acolo, asa ca pot incepe:

Schimbarea2012 are dreptate si o pot confirma eu ca simplu membru PNL. Am auzit discutandu-se pe teme asta la cel putin 2 sedinte TNL. Dar asta nu inseamna ca tactica liberalilor de a-si trimite tinerii sa napadeasca forumurile este ceva controversat, imoral, agresiv, etc.. Pana la urma fiecare partid are dreptul s-o faca si nu vad de ce in viitorul apropiat nu vor recurge si alte partide la aceasta idee .. super-ieftina. Pana la urma, avem conturi gratuite, nu? :P
0

#7 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 March 2007 - 12:04 AM

S'avem pardon, creearea de trenduri si opinii in mod organizat cu agenda de la pardid e manipulare - e o problema dragule si nu o sa va mearga.

Noi nu mai acceptam sa fim dresati, manipulati, creditati, jucati, directionati.

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 26 March 2007 - 12:09 AM

0

#8 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 26 March 2007 - 12:20 AM

Vezi postareaHortulanus, la Mar 17 2007, 07:45 PM, a spus:

Ete... mare chestie... eu nu simpatizez PNL, dar ce e greşit în a-i invita pe oameni să fie mai activi pe Forumuri?
Cu ocazia asta avem mai mulţi oameni cu care să discutăm... :tease:

Nu e nimic gresit privind ideea penelistilor dar, in acelasi timp, omu' n-a facut rau deloc deschizand acest topic! Daca nu deschidea el tema, poate c-o deschideam chiar eu. :P Se observa de ceva vreme o un miros clar de neo-liberalism in opiniile din ce in ce mai multor forumisti. Atentie, NEO-LIBERALI si nu liberali pt ca nu vreau sa se supere adevaratii liberali! Cred ca daca I.C. Bratianu ar auzi de gasca Tariceanu-Olteanu-Orban-Crin Antonescu, s-ar rasuci in mormant! Una este liberalismul, alta e sclavagismul economic, alias "neo-liberalism" (am fost bland, recunosc :P

Dar stiti ce ma bucura: ca daca e sa faci un sondaj pe o anumita tema politica, veti vedea ca rezultatele forumistilor nu prea se potrivesc cu rezultatele unui sondaj facut pe strada, in oras, in magazine, piete, locuri publice, etc.. adica acolo unde varietatea subiectilor este mult mai mare si nu se limiteaza doar la cativa tineri care se cred destepti.

Vezi postareaSchimbarea2012, la Mar 26 2007, 01:04 AM, a spus:

S'avem pardon, creearea de trenduri si opinii in mod organizat cu agenda de la pardid e manipulare - e o problema dragule si nu o sa va mearga.

Noi nu mai acceptam sa fim dresati, manipulati, creditati, jucati, directionati.

Stai linistit ca PNL a fost doar primul partid cu ideea asta. Am mai spus-o si o repet. Tactici de manipulare umana se gasesc peste tot, se invata si la facultate, s-au tiparit milioane de carti privind acest aspect, mai ramane sa gasim si in piata.. Si retine ca eu nu sunt in asentimentul penelistilor!
0

#9 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 26 March 2007 - 10:09 AM

Vezi postareaSchimbarea2012, la Mar 26 2007, 01:04 AM, a spus:

Da, partea frumoasa e ca ei sunt liberi sa creeze trenduri, sa-si exprime opiniile si sa-si promoveze partidul, ca e democratie. Si sunt sigur ca si alte partide o fac. Sau netul e numai pentru trendurile, opiniile si stupidele filmulete conspirationiste?
0

#10 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 March 2007 - 06:09 PM

daca tu ne vezi nimic malefic in asta....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Obama Admits Muslim Faith
Obama admite ca e musulman ...bun viitor Americii