sau Inregistrare

• 31 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ce culoare are oja pe care o foloseşti azi? topic pentru fete Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 17 March 2007 - 10:27 AM

eu am unghiile lungi ...īntotdeauna mi-a plăcut să le am aşa... zilnic culoarea lor se schimbă pentru a se potrivi cu īmbrăcămintea...
azi le am date cu ojă neagră mată...pe deasupra un lac incolor cu sclipici argintiu... :hi: īmi aminteşte de o noapte cu stele....

de asortat, se asortează cu inelul cu piatră neagră ... cu cureaua neagră a ceasului de mānă...

povestiţi despre unghiile voastre... ce culoare au azi? cu ce o asortaţi?... īn fond cred că găsirea unor nuanţe cāt mai interesante ne ocupă adesea timpul liber.......

...

#2 Utilizator offline   andriuc 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-March 07

Scris 17 March 2007 - 11:00 AM

Unghiile mele au culoarea naturala , nu de alta dar nu cred ca mi-ar sta bine cu unghiile facute cu oja , nu ca as avea ceva impotriva barbatilor care isi fac unghiile . .. . . . Oricum mersi de intrebare , sunt fericit ca parerea mea conteaza !!!

#3 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 17 March 2007 - 11:06 AM

La picioare,intotdeauna rosii sau visinii,iar la maini,mai mult lac incolor,pentru ca le am taiate foarte scurt,din motive ,,de bebelusi''.Cand ies din casa,le dau cu culori potrivite cu accesoriile.

#4 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 17 March 2007 - 02:49 PM

Vezi postareaandriuc, la Mar 17 2007, 11:00 AM, a spus:

Unghiile mele au culoarea naturala , nu de alta dar nu cred ca mi-ar sta bine cu unghiile facute cu oja , nu ca as avea ceva impotriva barbatilor care isi fac unghiile . .. . . . Oricum mersi de intrebare , sunt fericit ca parerea mea conteaza !!!

contează şi părerea băieţilor...:hi: ei ne-ar putea spune ce fel de unghii vor să avem... ce culori le plac...

#5 Utilizator offline   sweet candy 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-March 07

Scris 17 March 2007 - 03:16 PM

de obicei folosesc manichiura french deoarece se potriveste la orice stil de vestimentatie. insa din cend in cand simt nevoia de schimbare si folosesc alte nuante. intr-o perioada eram maniaca pe negru acum prefer culori naturale

#6 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 17 March 2007 - 03:33 PM

Nu folosesc oja foarte des. Cand ma dau, folosesc ori lac, ori culori naturale, adica o oja crem, roz pal, din-astea. Si/sau alb sidefat. Dar parca am mai raspuns la intrebarea asta pe un topic... :hi:

#7 Utilizator offline   andriuc 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-March 07

Scris 17 March 2007 - 03:45 PM

Vezi postareavesperala, la Mar 17 2007, 02:49 PM, a spus:

contează şi părerea băieţilor...:hi: ei ne-ar putea spune ce fel de unghii vor să avem... ce culori le plac...

Scuze !!! Ti-am raspuns tie intrucat ai fost prima persoana de la care am primit un mesaj , de cand sunt pe forum , pe care crede-ma am ajuns cautand ceva despre "nevralgia de trigemen" . Este drept si faptul ca am intrat pe acest forum doar de 4-5 zile . Sunt novice si exista posibilitatea sa fac si gafe. Oricum , un barbat dupa ce analizeaza o tipa de la departare..... cand se apropie de aceasta se uita la manichiura si pantofi . Un barbat (stilat) poate trage multe concluzii , cu privire la persoana respectiva.

#8 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 17 March 2007 - 03:59 PM

Vezi postareaandriuc, la Mar 17 2007, 03:45 PM, a spus:

Scuze !!! Ti-am raspuns tie intrucat ai fost prima persoana de la care am primit un mesaj , de cand sunt pe forum , pe care crede-ma am ajuns cautand ceva despre "nevralgia de trigemen" . Este drept si faptul ca am intrat pe acest forum doar de 4-5 zile . Sunt novice si exista posibilitatea sa fac si gafe. Oricum , un barbat dupa ce analizeaza o tipa de la departare..... cand se apropie de aceasta se uita la manichiura si pantofi . Un barbat (stilat) poate trage multe concluzii , cu privire la persoana respectiva.

e ok... nu deranjezi in nici un fel... ne bucuram ca ai ramas cu noi...

oare concluzia unui barbat care vede la tipe unghii de 1 cm este, inevitabil, ca nu sunt gospodine? ajungem instantaneu pe o lista neagra?

Aceasta postare a fost editata de vesperala: 17 March 2007 - 04:01 PM

#9 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 17 March 2007 - 06:12 PM

Vezi postareavesperala, la Mar 17 2007, 02:59 PM, a spus:

oare concluzia unui barbat care vede la tipe unghii de 1 cm este, inevitabil, ca nu sunt gospodine? ajungem instantaneu pe o lista neagra?

nu numai barbatii considera ca daca o femeie are unghii lungi atunci ea sigur nu face nimic. Am patit-o anul trecut la mare, voiam sa-mi refac manichiura dupa o zi de jucat in nisip si m-a intrebat gazda (o femeie) daca eu am obiceiul sa fac ceva in casa sau am servitoare :hi:

Eu imi fac manichiura la o saptamana si imi plac culorile bordo si rosu cu model auriu sau french cu model

#10 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 17 March 2007 - 06:16 PM

Mie imi place foarte mult oja rosie la unghii,dar rosul acela placut,nu tipator si ieftin..Manechiura o fac o data pe saptamana insa de dat cu oja ma dau mai rar pt.ca imi distruge foarte mult ungiile..

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 31 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) O felie de viata
Relatarile unui amic
AndreiRN  42 1.663
Hot Topic (New) Atasamente Vreau un nou avatar !
casting
Sicilia  65 2.805
Replici noi Cea mai tare farsa cu camera ascunsa wildgeo  1 1.468
Hot Topic (New) ceva trăsnit ce aţi spus cānd eraţi mici...
din copilăria voastră...
vesperala  60 12.504
Hot Topic (New) Topicul Secretelor Grand master D  113 13.048