sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Trei elemente crestine Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 19 March 2007 - 03:35 PM

Vezi postareaAmarena, la Mar 17 2007, 03:13 PM, a spus:

Ar fi bine sa puneti in fata parerilor personale celebrele formule "eu cred" "parerea mea este" si sa nu mai dati definitii, ceea ce sustineti poate fi combatut de cultele in cauza, pentru ca sunt idei false, fara nici un argument logic. Ca o persoana sa poata defini doctrina unui cult (si ce anume ocupa locul 1,2,3) se presupune ca acea persoana cunoaste foarte bine cultul respectiv, iar in cazul a trei culte, sa te hazardezi sa le categorisesti mi se pare de-a dreptul nerealist.
Neg cu vehementa ca neoprotestantii pun Biblia pe locul I. Despre ceilalti nu stiu, dar ani de zile am mers in biserici neo protestante si stiu ca nu e adevarat ceea ce se afirma ca un fapt sigur. Subordoneaza pe Hrisos Bibliei? O prostie, ma scuzati.

E o prostie, pt ca Hristos ESTE Cuvintul lui Dumnezeu. Sa fii fidel poruncilor, este sa respecti ce SCRIE. Da' bisericile se tot dau mari cu iubirea lor, iar cind vine vorba de erorile lor doctrinare se fac ca ploua. Biserica si doctrina proprie este autoritatea lor, nu Biblia.
Doar plimba citeva versuri ca sa dovedeasca (,) ca doctrina lor are "suport" biblic.
0

#12 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 05

Scris 19 March 2007 - 07:52 PM

Vezi postareaastarte, la Mar 19 2007, 10:53 AM, a spus:

Of! Ce argumente puerile poti sa aduci! eu spun, si stiu ca ma repet sa mai iei oaresce lectii de CRESTINISM si sa reusesti ( atat cat iti da voie prea credinciosul tau lider spiritual, ca sa nu te acuze de erezie, daca ii pui prea multe intrebari incomode) sa gandesti cu propriul tau creieras! :P

Liderul meu spiritual este Cristos, nu am altul.
Cine-i liderul tau? :beee:
0

#13 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 19 March 2007 - 07:53 PM

Take me to your lider
0

#14 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 March 2007 - 07:56 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 19 2007, 04:35 PM, a spus:

E o prostie, pt ca Hristos ESTE Cuvintul lui Dumnezeu. Sa fii fidel poruncilor, este sa respecti ce SCRIE. Da' bisericile se tot dau mari cu iubirea lor, iar cind vine vorba de erorile lor doctrinare se fac ca ploua. Biserica si doctrina proprie este autoritatea lor, nu Biblia.
Doar plimba citeva versuri ca sa dovedeasca (,) ca doctrina lor are "suport" biblic.

Dragul meu zexelica poate dumneata poti exista fara biserica si pe deasupra sa lovesti cu toatra forta in Biserica. Sa cred ca esti dusmanul Bisericii?
Daca crezi in Dumnezeu, nu tie frica de El?

Vezi postareaMarlboro, la Mar 19 2007, 08:53 PM, a spus:

Take me to your lider

Daca ai fi mai aproape, ne-am putea pune impreuna in genunchi inaintea Lui! Oricum si asa putem ingenunchea si sa ne rugam Lui! :P El este omniprezent!
0

#15 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 19 March 2007 - 07:59 PM

Si voi credeti în EL, dar urâti "anumite" biserici.
Cioanas, tu de când nu ai intrat într-o biserica Ortodocs Rusa ?

Vezi postareacioanas, la Mar 19 2007, 06:56 PM, a spus:

Daca ai fi mai aproape,

ce schimba distanta ?
Distanta nu este nimic, daca am vrea sa îngenunchem împreuna
0

#16 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 March 2007 - 08:14 PM

Vezi postareaMarlboro, la Mar 19 2007, 08:59 PM, a spus:

Si voi credeti în EL, dar urâti "anumite" biserici.
Cioanas, tu de când nu ai intrat într-o biserica Ortodocs Rusa ?
ce schimba distanta ?
Distanta nu este nimic, daca am vrea sa îngenunchem împreuna

In Biserica ortodoxa rusa nu am fost niciodata!
In Biserica ortodoxa romaneasca am fost. Si dupa ce am devenit crestin neoprotestant am fost! Nu mi-a luat nimeni "tresele" de ortodox! Problema este ca nu m-am inchinat la tablouri acolo si nu am aprins lumanari, fiindca cred ca dupa Scriptura este gresit! Nu urasc Biserica ortodoxa! Cred insa ca sunt milioane de oameni formali acolo,care au nevoie de mantuire, cred de asemenea intr-o reforma a Bisericii si o intoarcere a lor la Scriptura!
Oameni ca si Cornilescu, Traian Dorz, Popescu si altii si-au dat seama ca ortodoxia are nevoie de trezire si reforma.Cand au facut public asta, li s-a astupat gura si au fost exclusi!
0

#17 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 19 March 2007 - 08:30 PM

Daca ma intrebati pe mine, biserica in mod normal ar trebui sa fie ultima din cele trei sau cate elemente vreti. Pe primul loc ar trebui sa fie Dumnezeu.
0

#18 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 March 2007 - 08:36 PM

Vezi postareaRay of light, la Mar 19 2007, 09:30 PM, a spus:

Daca ma intrebati pe mine, biserica in mod normal ar trebui sa fie ultima din cele trei sau cate elemente vreti. Pe primul loc ar trebui sa fie Dumnezeu.

Asa este!
Si sa stiti ca in toate denominatiile crestine exista credinciosi care il pun pe Dumnezeu pe primul loc!
Si ar fi bine ca peste tot sa fie asa!
0

#19 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 19 March 2007 - 09:03 PM

Vezi postareacioanas, la Mar 19 2007, 07:14 PM, a spus:

In Biserica ortodoxa rusa nu am fost niciodata!
In Biserica ortodoxa romaneasca am fost. Si dupa ce am devenit crestin neoprotestant am fost! Nu mi-a luat nimeni "tresele" de ortodox! Problema este ca nu m-am inchinat la tablouri acolo si nu am aprins lumanari, fiindca cred ca dupa Scriptura este gresit! Nu urasc Biserica ortodoxa! Cred insa ca sunt milioane de oameni formali acolo,care au nevoie de mantuire, cred de asemenea intr-o reforma a Bisericii si o intoarcere a lor la Scriptura!
Oameni ca si Cornilescu, Traian Dorz, Popescu si altii si-au dat seama ca ortodoxia are nevoie de trezire si reforma.Cand au facut public asta, li s-a astupat gura si au fost exclusi!

Asta nu e relevant.
Eu am intrat în biserici ortodocse ruse, si în parfumul de tamâie si muzica gregoriana am simtit prezenta unui Dumnezeu.
Altfel decât o simt la evanghelistii reformati ai mei (si ai tai ). E EL altul ?
Eu nu cred.
EL e unic.

Vezi postareaRay of light, la Mar 19 2007, 07:30 PM, a spus:

Eu cred ca bati câmpii

Vezi postareacioanas, la Mar 19 2007, 07:36 PM, a spus:

Asa este!
Si sa stiti ca in toate denominatiile crestine exista credinciosi care il pun pe Dumnezeu pe primul loc!
Si ar fi bine ca peste tot sa fie asa!

Este Biserica Ortodocsa Biserica Crestina sau nu ?
0

#20 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 March 2007 - 09:09 PM

Vezi postareaMarlboro, la Mar 19 2007, 10:03 PM, a spus:

Este Biserica Ortodocsa Biserica Crestina sau nu ?

Este!
Cele sapte Biserici din Apocalipsa erau crestine sau nu? Din sapte doar una era ok! Asta nu inseamna ca celelalte nu erau crestine! Inseamna insa, ca ele trebuiau sa-si revizuiasca viata crestina!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse