Naeema, la Nov 1 2009, 04:54 AM, a spus:
Serios ? Nu la mine te-ai referit ? Parca nu te-as cunoaste , parca nu esti tu aia care m-a facut de zeci de ori cruciata in misiune , sfanta cuvioasa etc .
Citeaza
Tocmai pt ca suntem cunostinte vechi stiu ca ceea ce spui aici este bullshit .
Citeaza
De-a dreptul comic pe bune !
Amazing nu alta ! Dar totusi uiti un amanunt ! Nicaieri in Biblie in Vechiul sau Noul Testament ingerii care au vorbit cu oamenii nu au venit sa schimbe ceva din ceea ce a fost relevat mai inainte asa cum a facut ingerul Jibreel cu Mohamed. Aici e marea diferenta . Ingerul care i-a vorbit lui Mohamed nu i-a relevat nimic cu privire la viitor asa cum au facut ingerii din Biblie ci pur si simplu a discreditat tot ceea ceea ce s-a intamplat mai inainte iar pe baza acestor "revelatii" a fost intemeiata o religie violenta plina de ura dornica sa rastoarne celelalte credinte anterioare . De aceea tot ce este scris in Quran ramane in picioare si in zilele de azi , de aceea crestinii sunt pe cale de disparitie si persecutati in tarile islamice, de aceea avem pana si in ziua de azi jihadistii care vor sa islamizeze lumea , islamistii cu ura in glanda pe evrei , pe kaffiri ( necredinciosi ) , pe vest , pe America , pe idolatrii , pe cei care "insulta" islamul si in general pe tot ce este antiislamic .
Citeaza
Bullshit ! Nu o faci pt a demonstra cat de ipocriti suntem ci pt ca nu ai alte argumente pt a justifica ororile scrise in Quran , ori esti ignoranta de nu se poate ceea ce nu cred ca e cazul . De zeci de ori ti s-a explicat si pe acest forum si pe celalalt ca NIMENI in ziua de azi nu se ia dupa Vechiul Testament pt ca crestinismul a aparut odata cu Noul Testament . Legile din Vechiul Testament nu se mai aplica in ziua de azi in schimb legile din Quran DA !
Nu ma fa sa dau iar dovezi cu imami incitand la ura prin vestitele hatespeech-uri folosind exact versete din Quran !
Deci a compara Quranul cu Vechiul Testament este un siretlic care iti iese de minune in fata celor necunoscatori de Biblie si de Quran.
Citeaza
Doar in opinia ta draguto .....doar in opinia ta .....Crestinii stiu de ce Vechiul Testament nu mai trebuie urmat . Observ ca voi musulmanii credeti ca lumea trebuie sa stea in loc de la Moise incoace . Daca tu o musulmanca educata , moderna care traieste in vest gandeste asa ce sa ma mai mir de restul. Ei ai vazut de ce nu ne intelegem ?
Citeaza
Fii draguta si vino cu argumente in loc sa ma acuzi ca aberez, .
Citeaza
Nu draguto , penibil este sa hulesti ceva si sa fii de acord cu acel ceva in acelasi timp !
Citeaza
De exemplu poti avea discutii cu un musulman caruia nu-i agreezi religia sau pe el insusi fara ai spune tot timpul....musulmanii sunt asa si pe dincolo,profetul vostru a fost un epileptic analfabet,musulmancele sunt sclave de harem etc. Vb in general nu te acuz ca ai fi spus tu astea.
Deci daca fac scandal am motive bine intemeiate nu ma lamentez eu de vreo opinie-doua contradictorii.
Daca nu sunteti in stare sa va tineti mojiciile sub control si nu va puteti abtine de la injurii atunci da topicurile ar trebui inchise. Nu confunda s*** cu prefectura.
Fato lasa tu telenovelele ......la tine absolut tot ce e negativ in legatura cu islamul ti se pare ofensa , mojicie , insulta . Ca atare incepi prima data cu batjocuri apoi te prefaci ofensata , victima faci melodrama apoi explodezi in acuzatii si insinuari si bineinteles totul se lasa cu inchiderea topicului asa cum s-a lasat cu o gramada de alte topicuri referitoare la islam iar recent cu topicul Probleme in islam .
Si ca sa iti dovedesc cat de falsa esti in acuzatiile tale uite aici ce ai scris tu cu manuta ta :
Citeaza
Deci fara ca macar eu sa fiu in cauza m-ai acuzat de o gramada de lucruri doar ca sa ma discreditezi . Culmea, ai avut tupeul sa mai pui si linkul ca sa te faci si mai credibila crezand ca nimeni nu o sa verifice , sa puna sub indoiala buna ta credinta . ... Esti sub orice critica pe cuvant .
Aceasta postare a fost editata de bia: 07 November 2009 - 09:26 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS