sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Mai Aproape Decat Crezi Ce face romanul cand se supara? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   secretarul 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-February 07

Scris 16 March 2007 - 11:29 AM

Ce face romanul cand se supara?
Injura, urla... Se racoreste astfel gandindu-se ca este blestemat de Dumnezeu sa traiasca intr-o asa tara.
Ce poate face romanul cand se supara?
Se poate adresa Oficiului de Lupta Antifrauda. :cry:
Acum ca am intrat in UE este mult mai Simplu:
- un sit:http://ec.europa.eu/dgs/olaf/mission/mission/index_en.html
- un numar de telefon gratuit: 0 8008 95 133
Toate numai bune de turnat pe mult iubitii nostri conducatori, alesi sau nealesi.
Ai o suparare? Suna ca este gratuit !!! :lol:

Ce este OLAF?
O organizatie ce are ca obiect de activitate urmarirea modului in care sunt cheltuiti banii europeni. Si nu este nevoie de dovezi prea multe pentru a incepe o ancheta. Din cate am vazut de pe situl lor, tare se mai plictisesc oamenii astia in tarile mai vechi ale UE. Ar trebui invitati la noi si atunci sa te tii activitate pe capul lor.
Cum poti ajunge la OLAF?
Poti sa informezi prin intermediul unui serviciu telefonic gratuit cu privire la cazurile de frauda impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene.
Poti lasa un mesaj inregistrat, facand cunoscute cazuri suspecte de coruptie sau frauda cu privire la bugetul UE. Toate comunicarile sunt analizate de investigatorii OLAF. Un site dedicat serviciului telefonic gratuit poate fi consultat in cuprinsul site-ului OLAF, la adresa: http://europa.eu.int...e/index_en.html.

PS: in Romania exista DLAF, dar ca un roman ce sunt nu ve recomand sa va plangeti lor ca este pierdere de timp si cheltuiala de bani.
0

#2 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 21 March 2007 - 09:44 PM

Vezi postareasecretarul, la Mar 16 2007, 11:29 AM, a spus:

Injura, urla... Se racoreste astfel gandindu-se ca este blestemat de Dumnezeu sa traiasca intr-o asa tara.
Ce poate face romanul cand se supara?
Se poate adresa Oficiului de Lupta Antifrauda. :)
Acum ca am intrat in UE este mult mai Simplu:
- un sit:http://ec.europa.eu/dgs/olaf/mission/mission/index_en.html
- un numar de telefon gratuit: 0 8008 95 133
Toate numai bune de turnat pe mult iubitii nostri conducatori, alesi sau nealesi.
Ai o suparare? Suna ca este gratuit !!! :D

Ce este OLAF?
O organizatie ce are ca obiect de activitate urmarirea modului in care sunt cheltuiti banii europeni. Si nu este nevoie de dovezi prea multe pentru a incepe o ancheta. Din cate am vazut de pe situl lor, tare se mai plictisesc oamenii astia in tarile mai vechi ale UE. Ar trebui invitati la noi si atunci sa te tii activitate pe capul lor.
Cum poti ajunge la OLAF?
Poti sa informezi prin intermediul unui serviciu telefonic gratuit cu privire la cazurile de frauda impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene.
Poti lasa un mesaj inregistrat, facand cunoscute cazuri suspecte de coruptie sau frauda cu privire la bugetul UE. Toate comunicarile sunt analizate de investigatorii OLAF. Un site dedicat serviciului telefonic gratuit poate fi consultat in cuprinsul site-ului OLAF, la adresa: http://europa.eu.int...e/index_en.html.

PS: in Romania exista DLAF, dar ca un roman ce sunt nu ve recomand sa va plangeti lor ca este pierdere de timp si cheltuiala de bani.

si cand e foarte suparat romanul are probleme serioase, care nu sunt create de el ci de toti din jur
0

#3 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• "It's where the pyramid meets the eye, man!"
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-April 07

Scris 04 May 2007 - 06:28 PM

Vezi postareasecretarul, la Mar 16 2007, 12:29 PM, a spus:

Te asigur că atunci cānd romānul cānd se supărară face multe...

Aceasta postare a fost editata de Don MaXxX: 04 May 2007 - 06:28 PM

0

#4 Utilizator offline   Andrii-Popa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-April 07

Scris 12 May 2007 - 10:30 PM

Ce face cand se supara- un dus cu motorina, prob. :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect: