Aceasta postare a fost editata de -olivia-: 16 March 2007 - 12:57 AM
fuga, fuga dupa job ... din ciclu fac de toate pentru toti ...
Scris 16 March 2007 - 12:56 AM
va prezint minunatul cv al acestei domnisoare ... n-am cenzurat nimic ... e pe bune
Scris 16 March 2007 - 02:07 AM
Nu stiu daca e funny sau trist... daca CV-ul e real, mi-e mai degraba mila de ea. Pentru ca un CV sa fie amuzant (si sunt destule asa) trebuie totusi ca persoana in cauza sa treaca de un barem minim de inteligenta; nu pare sa fie cazul aici.
O observatie: din nou, daca CV-ul e real, trebuia sa-i ascunzi datele personale, mai ales cele de contact. Ii faci un deserviciu major pentru simplul fapt ca a aplicat la un job si a intocmit un CV la nivelul abilitatilor ei. Cu alte cuvinte, o lovesti nemeritat.
O observatie: din nou, daca CV-ul e real, trebuia sa-i ascunzi datele personale, mai ales cele de contact. Ii faci un deserviciu major pentru simplul fapt ca a aplicat la un job si a intocmit un CV la nivelul abilitatilor ei. Cu alte cuvinte, o lovesti nemeritat.
Scris 16 March 2007 - 02:38 AM
Oricat de amuzant sau deprimant e CV-ul...si eu cred ca ar trebui sterse totusi datele personale ale tipei. O sa-i scrie toti golanii sa faca misto de ea si e pacat. Stim ce rai "e" oamenii. Ce vina are ea daca doar atat poate?
De unde stiti ca nu vorbeste si scrie mai bine in engleza decat in romana?
De unde stiti ca nu vorbeste si scrie mai bine in engleza decat in romana?
Scris 16 March 2007 - 09:20 AM
mi-am adus aminte de o faza ....
Stici ce a scris unu in CV !?
la Starea Civila : NESATISFACUT
buei am ras sa mor nu alta
Stici ce a scris unu in CV !?
la Starea Civila : NESATISFACUT
buei am ras sa mor nu alta
Scris 16 March 2007 - 09:46 AM
E trist si infricosator
Subscriu la ideea ca datele personale trebuie scoase urgent - sunt si implicatii juridice !
Subscriu la ideea ca datele personale trebuie scoase urgent - sunt si implicatii juridice !
Scris 16 March 2007 - 11:40 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Prostitutia
De ce e ilegala prostitutia ? |
Obsoletus | 24 | 4.981 |
|
|
americanu` | 9 | 3.670 |