Sari la conținut
Forum Roportal
jet li

Vitamina B17 e buna impotriva cancerului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu "migdale" mananca aia din primul post, era vorba de "apricot seeds" adica samburi de caise. Iei samburele, il spargi si mananci ce e in interior, care e foarte bun.

Stiu ca asa faceam cand eram mic, apoi am uitat in mod ciudat, mi-am amintit acum citind astea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
un prieten bun are o fiica de 12 ani, diagnosticat cu leucemie in stare destul de avansata. In spital le-au administrat de toate, chemoterapie si i-au facut praf inima in scurt timp. Dupa lungi certuri cu medicii indiferenti si necomunicativi au scos copilul de la spital. Parintii au facut tot posibilul pt a gasi un leac alternativ contra leucemiei. Personal am fost la un homeopat din Belgia pt a cere ajutor si dansul mi-a spus ca fetita va muri cu siguranta daca ramane la spital, iar medicamentul care ar putea ajuta ne se gaseste in comert. Ei au facut rost de aceasta vitamina B17 si, cu un regim strict alimentar, in mai putin de o luna, are diagnosticul: VINDECAT!

Deci dragi medici dator vanduti firmelor multinationale farmaceutice: Nici nu doriti si nici nu sunteti capabili sa vindecati pe nimeni. Interesul de a te vindeca este doar din partea pacientului, Medicului si furnizorului de medicamente este de a te mentine in viata si sa fii dependent de drogurile lor.

Sora mea are scleroza multipla, pensionata pe caz de boala, chiar in Olanda - tara de renume in domeniul protectiei sociale. Acum este vindecata, dar nu de catre medici ci de un om normal si retras care "vede" boala in tine si te poate diagnostica chiar cu o simpla poza in fata lui. L-am testat, ci in cinci cazuri a dat diagnostic corect doar dupa poze. Deci Dumezeu ne ajuta dar noi credem mai mult in bani. In banii ce ajung in portofelul altorahttp://www.roportal.ro/discutii/style_emoticons/default/spiteful.gif

 

 

spune-ne si noua despre tratamentul asta care nu se gaseste in farmacii, te rog! da' urgent, daca se poate, ca mama sufera deja de cancer de san cu metastaze foaaarte mari si foarte multe! Si poate ai o adresa de mail, un nr de telefon, ceva, al homeopatului belgian...merci mult!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bine v-am gasit!

 

daca puteti sa ma ajutati cu un link de unde as putea comanda B17, pentru ca nu gasesc nimic. sau o adresa.

 

diagnosticul sotului meu este neoplasm rinofaringian. face radio 35 de sedinte si cisplatin.

 

ce altceva imi recomandati?

 

a! si inca ceva: ma poate ajuta cine cu explicarea dignosticului? de la laboratorul de patologie rezultatul a venit asa:carcinom scumocelular nekeratinizat G2, iar de la tomograf neoplasm rinofaringian cu 3-4 adenopatii cervicale.

 

multumesc.

Editat de NikkyTm

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Laetrille"...adica,vitamina B17....ca despre ea este vorba,se gaseste in diverse "seminte" printre care (in concentratie mai mare) simburii de caise si de migdale amare.In ultimele e mai concentrat.Dar... :flowers: nu se consuma la kg. ca te ia gaya... :flowers: fiindca,migdalele amare contin ...cianura!

Deja dupa 2-3 simburi incepi sa te uiti ca leul Clarence! :) Ca-s amareeeee.... :flowers:

Cine considera ca se poate vindeca de cancer astfel,gooooooooo.... :) dar eu nu sfatuiesc pe nimeni sa stea in baza "semintelor".

Nu mai vorbiti cu atita usurinta despre cancer daca nu aveti negru pe alb acest diagnostic ....ca va luati multi oameni disperati si nestiutori pe constiinta. :o:

Cite cazuri de cancer,vorbind mai ales de cancer avansat nu,de banuieli....ati vindecat cu vitamina asta ori cu simburi de caise? ;)

Passss! :cry:

Editat de Bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×