Sari la conținut
Forum Roportal
jet li

Vitamina B17 e buna impotriva cancerului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Oamenii care iau regulat vitamina B17 nu au facut niciodata cancer, aceasta se vede la tribul Hunza care are o dieta bazata in special pe o leguma cu mult B17, ei traiesc pana la 90 de ani si nu au cazuri de cancer.

De asemenea se pare ca B17 e folositoare chiar si in vindecare nu doar in prevenire.

Marul si semintele de mar contin B17. A nu se manca doar semintele, prea multe nu e bine ,ci marul intreg si semintele

 

th_96081_hunza1_122_413lo.jpg

 

Prin 1500 europenii care colonizasera America de Nord aveau probleme cu scorbutul. Indienii din zona i-au ajutat cu un ceai din scoarta de copac si frunze de pin, care a remediat rapid situatia. Intorsi in Anglia au vorbit despre leacul minune dar "cercetatorii" au ras de asemenea "leacuri vrajitoresti" nestiintifice. Au trecut inca 200 de ani pana la gasirea unui leac impotriva scorbutului de care sufereau mii de marinari

Aici un film despre medicina "normala" si medicina din cunostinte despre natura :

 

http://video.google.com/videoplay?docid=43...43507&hl=en

Editat de jet li

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://www.anticancerinfo.co.uk/b17-food.htm

 

Missionary and medical journals have recorded many cancer-free populations all over the world, some in tropical regions, some in the arctic. Some are hunters who eat great quantities of meat, some are vegetarians who eat almost no meat at all. From all continents and all races, the one thing they have in common is that the degree to which they are free from cancer is in direct proportion to the amount of nitriloside or vitamin B17 found in their natural diet.17

 

 

 

B17 previne cancerul si dupa cum se vede din linkul de mai sus cateodata il si vindeca. Un doctor a avut 5000 de pacienti in stare terminala, 20% dintre ei au supravietuit dupa tratamentul cu B17. Daca se ia B17 mai devreme vindecarea e si mai buna.

Cancerul e cauzat de stilul de viata si cea ce mancam, nu exista medicament minune il iei si te vindeci, ci o dieta sanatoasa cu mult B17 e buna si chiar vindeca.

Nu stiu cum se numeste la noi planta pe care o mananca cei din tribul Hunza. Marul si semintele de mar contin B17. Semintele mancate singure nu fac bine de aceea e bine sa se manance marul intreg. Asta e din

filmul

http://video.google.com/videoplay?docid=43...43507&hl=en

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am auzit peste tot "consumul de fructe e bun contra cancerului", acum am gasit filmul ala si povestea acelor triburi si B17.

"Un mar pe zi tine doctorul departe"

In afara de asta cineva spune ca mediul acid favorizeaza cancerul si mediul alcalin il distruge. La fel si cu alte boli.

 

 

pH mare inseamna alcalin, fiecare punct in jos pe scara pH ineamna de 10 ori mai acid.

 

The acidic nature of most bodies in this day and age is a picnic ground for cancer cells. The major organs do not recognize acid and stores in a cell that becomes cold and is floating in the system known as fat cells... 'tis why me thinks we have an obesity epedemic that cannot be explained...

 

O lista cu alimente si pH :

http://www.trans4mind.com/nutrition/pH.html

 

http://www.essense-of-life.com/info/foodchart.htm

http://www.liferesearchuniversal.com/acid.html

 

 

 

Ideea e ca fructele au un pH mare de obicei, deci e simplu : sa mancam mai multe fructe au si pH si vitamine, raman la asta ca nu stiu mai multe. Exista si o terapie contra cancerului prin o dieta cu pH ridicat.

 

Nu e prima data cand aud despre alcalin si acid, am si o carte din anii 70 , un doctor din USA care spune acelas lucru si spune sa mancam otet de mere si miere la fiecare masa

Editat de jet li

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa este vitamina B17 ajuta oamenii cu cancer am citit si eu..din cate stiam si samburele de caisa contine aceasta vitamina si referitor la ceea ce spunei de ph-ul acid este si ala adevarat caci cancerul este favorizat de un mediu acid asa e....mediul alcalin este un mediu propice sanatatii oamenilor asa este dar nu este suficient ca oamenii sa se vindece de cancer doar prin asa ceva eu una asa cred este nevoie de mai mult de atat, eu inca cred in medicina clasica chirurgia la nevoie si chimioterapia si pe langa astea stilul de viata sanatos.Boala poate sa apara la oricine chiar si la un om ce toata viata a mancat sanatos important e sa o descoperi la inceput indiferent despre ce boala este vorba si asta se faca facand niste controale si analize la cei mai buni medici din orasul tau nu la orice medic, ca sunt multi incompetenti crede-ma sau care nu au aparaturi bune, sanatatea merita oricat de multi bani chiar si pentru un control de rutina.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

un prieten bun are o fiica de 12 ani, diagnosticat cu leucemie in stare destul de avansata. In spital le-au administrat de toate, chemoterapie si i-au facut praf inima in scurt timp. Dupa lungi certuri cu medicii indiferenti si necomunicativi au scos copilul de la spital. Parintii au facut tot posibilul pt a gasi un leac alternativ contra leucemiei. Personal am fost la un homeopat din Belgia pt a cere ajutor si dansul mi-a spus ca fetita va muri cu siguranta daca ramane la spital, iar medicamentul care ar putea ajuta ne se gaseste in comert. Ei au facut rost de aceasta vitamina B17 si, cu un regim strict alimentar, in mai putin de o luna, are diagnosticul: VINDECAT!

Deci dragi medici dator vanduti firmelor multinationale farmaceutice: Nici nu doriti si nici nu sunteti capabili sa vindecati pe nimeni. Interesul de a te vindeca este doar din partea pacientului, Medicului si furnizorului de medicamente este de a te mentine in viata si sa fii dependent de drogurile lor.

Sora mea are scleroza multipla, pensionata pe caz de boala, chiar in Olanda - tara de renume in domeniul protectiei sociale. Acum este vindecata, dar nu de catre medici ci de un om normal si retras care "vede" boala in tine si te poate diagnostica chiar cu o simpla poza in fata lui. L-am testat, ci in cinci cazuri a dat diagnostic corect doar dupa poze. Deci Dumezeu ne ajuta dar noi credem mai mult in bani. In banii ce ajung in portofelul altorahttp://www.roportal.ro/discutii/style_emoticons/default/spiteful.gif

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai de ce sa doreasca sa te vindece? Cui ar mai vinde ei medicamentele cele frumos impachetate? Interesul farmaciilor (al acestei industrii) este sa te mentina bolnav!!!

Editat de nepenthes

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut! good.gif

 

Asi vrea sa atrag atentia asupra vitamine B 17 care are rezultate forte bune inpotriva cancerului, la ungaria deja se utilizeaza sint mai multe zeci de oamani vindecati care au scris desprte acest vitamin.

Vad ca si pe acest forum este intrun fel discutat tema

 

Vitamina B17 e buna impotriva cancerului

http://www.roportal.ro/discutii/ftopic26935.html

 

dar mi se pare c[ nimeni nu citeste ce scriu in ungaria despre acesta vitamina, este de ajuns sa scri in google "B 17" si gasest o gramada de saituri care scri despre acest produs.

Eu am citit cele scrise de la ungaria si in special cele care leau scris bolnavi si sa va spun da este speranta,

 

http://b17hu.info/gyogyult.html

 

asta este lincul la care le puteti citi im pare rau dar este pe maghiara, dar cuatati ca sint alte scrisuri pe internet in engleza.

 

Dupa cum stiu eu se pote comanda si din tara se plateste in lei cu curierat daca vreti puteti sa ma contactati.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acesta cura alternativa pentru cancer este de mult abandonata.

S-a demonstrat a fi ineficient.

http://www.diseaseproof.com/archives/cance...dalina-b17.html

Insa probabil ca abia acum romanii aud si ei de asta si...de ce sa nu incerce si ei marea cu degetul?! Pentru ca leacurile babesti par sa aiba din ce in ce mai mare priza la o populatie care a fost deja aruncata in haos mental.

In plus, poate avea si efecte nedorite cand este supradozata in disperare.

Editat de Laughlin

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×