heeeelp!
vecini probleme cu vecinii
Scris 15 March 2007 - 07:05 PM
heeeelp!
Scris 15 March 2007 - 08:45 PM
Aceasta postare a fost editata de Argv: 15 March 2007 - 08:46 PM
Scris 15 March 2007 - 09:30 PM
abirinuk, la Mar 15 2007, 07:05 PM, a spus:
heeeelp!
1,9 m retragere obligatorie, daca nu e prevazut altfel in PUG.
daca e calcan, construiesti la limita de proprietate.
da mai multe detalii: suprafata, deschidere, zona, etc
Scris 17 March 2007 - 11:47 AM
trestie-de-balta, la Mar 15 2007, 09:30 PM, a spus:
daca e calcan, construiesti la limita de proprietate.
da mai multe detalii: suprafata, deschidere, zona, etc
Multumesc!
am un perete care e la limita de proprietate(proprietate-romi), un alt perete care e lipit de casa vecinului, si in fata casei am distanta fata de vecinul din fata 1,5m~2m.Am atasat o simpla schita facuta in paint, sper sa se inteleaga!Zona este centrul orasului!daca fac PUGul ma obliga la semanturile vecinilor, sau acest PUG este doar pentru constructie!Romii mi-au cerut 6000 de euro pentru semnatura, iar vecinul din fata casei casei care este chirias trebuie sa imi semneze?
Ma mai gandeam daca fac cerere primariei doar de reparatie si consolidare, poate nu imi mai trebuie semnaturi si refac casa existenta, numai ca ar trebui sa intru pe proprietatea romilor ca sa imi pot reface peretele de la spate!
Fisiere atasate
-
Doc1.doc (31.5K)
Number of downloads: 27
Scris 17 March 2007 - 01:41 PM
abirinuk, la Mar 17 2007, 11:47 AM, a spus:
am un perete care e la limita de proprietate(proprietate-romi), un alt perete care e lipit de casa vecinului, si in fata casei am distanta fata de vecinul din fata 1,5m~2m.Am atasat o simpla schita facuta in paint, sper sa se inteleaga!Zona este centrul orasului!daca fac PUGul ma obliga la semanturile vecinilor, sau acest PUG este doar pentru constructie!Romii mi-au cerut 6000 de euro pentru semnatura, iar vecinul din fata casei casei care este chirias trebuie sa imi semneze?
Ma mai gandeam daca fac cerere primariei doar de reparatie si consolidare, poate nu imi mai trebuie semnaturi si refac casa existenta, numai ca ar trebui sa intru pe proprietatea romilor ca sa imi pot reface peretele de la spate!
poti s-o consolidezi si s-o inalti cu mansarda sau poti s-o demolezi si sa construiesti alta pe aceeasi amprenta, dar compartimentezi altfel, plus etaj si mansarda. si n-ai nevoie de acordul lor.
asta stiu sigur pt ca am vrut sa fac si eu ceva asemanator, dar nu era constructie si mi-a cerut bani vecinul. arhitectul mi-a zis ca, daca aveam constructie, ma durea in basca.
du-te la un arhitect si zi-i ce vrei, iar el iti va spune ce trebuie sa faci.
Scris 18 March 2007 - 10:45 AM
trestie-de-balta, la Mar 17 2007, 01:41 PM, a spus:
asta stiu sigur pt ca am vrut sa fac si eu ceva asemanator, dar nu era constructie si mi-a cerut bani vecinul. arhitectul mi-a zis ca, daca aveam constructie, ma durea in basca.
du-te la un arhitect si zi-i ce vrei, iar el iti va spune ce trebuie sa faci.
ok!
dar ca sa o demolez de ex. sau sa construiesc alta, trebuie neaparat sa cer voie tiganilor sa ma lase intru pe la ei sa pot demola
Scris 13 July 2011 - 04:02 PM
boboc, daca stai linga asa vecini muta-te......
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Unelte2012 | 0 | 6.385 |
|
case ieftine pasive
case in sistem AMVIC cu suprafata mai mica de 150 mp |
Victor.raduta | 0 | 585 |
|