sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

vecini probleme cu vecinii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   abirinuk 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-March 07

Scris 15 March 2007 - 07:05 PM

Cine imi spune sum as putea sa procedez in cazul in care as dori sa imi construiesc o casa..si dupa cum stiti imi trebuie semanturile vecinilor!in cazul in care unul sau 2 dintre vecini nu doresc sa imi de-a nici o semantura ba chiar unul mi-a cerut si 6000 de euro, cum as putea sa procedz?exista o alta varianta?ma poate ajuta cumva primaria sau notariatul?
heeeelp! :)
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 15 March 2007 - 08:45 PM

din cate stiu eu, nu ai nevoie de acord decat daca construiesti prea aproape de ei, altfel nu

Aceasta postare a fost editata de Argv: 15 March 2007 - 08:46 PM

0

#3 Utilizator offline   trestie-de-balta 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-January 07

Scris 15 March 2007 - 09:30 PM

Vezi postareaabirinuk, la Mar 15 2007, 07:05 PM, a spus:

Cine imi spune sum as putea sa procedez in cazul in care as dori sa imi construiesc o casa..si dupa cum stiti imi trebuie semanturile vecinilor!in cazul in care unul sau 2 dintre vecini nu doresc sa imi de-a nici o semantura ba chiar unul mi-a cerut si 6000 de euro, cum as putea sa procedz?exista o alta varianta?ma poate ajuta cumva primaria sau notariatul?
heeeelp! :)

1,9 m retragere obligatorie, daca nu e prevazut altfel in PUG.
daca e calcan, construiesti la limita de proprietate.
da mai multe detalii: suprafata, deschidere, zona, etc
0

#4 Utilizator offline   abirinuk 

• Boboc
  • Pip

Scris 17 March 2007 - 11:47 AM

Vezi postareatrestie-de-balta, la Mar 15 2007, 09:30 PM, a spus:

1,9 m retragere obligatorie, daca nu e prevazut altfel in PUG.
daca e calcan, construiesti la limita de proprietate.
da mai multe detalii: suprafata, deschidere, zona, etc

Multumesc!
am un perete care e la limita de proprietate(proprietate-romi), un alt perete care e lipit de casa vecinului, si in fata casei am distanta fata de vecinul din fata 1,5m~2m.Am atasat o simpla schita facuta in paint, sper sa se inteleaga!Zona este centrul orasului!daca fac PUGul ma obliga la semanturile vecinilor, sau acest PUG este doar pentru constructie!Romii mi-au cerut 6000 de euro pentru semnatura, iar vecinul din fata casei casei care este chirias trebuie sa imi semneze?
:hi:
Ma mai gandeam daca fac cerere primariei doar de reparatie si consolidare, poate nu imi mai trebuie semnaturi si refac casa existenta, numai ca ar trebui sa intru pe proprietatea romilor ca sa imi pot reface peretele de la spate!:roll:(((((

Fisiere atasate

• Fisier atasat  Doc1.doc (31.5K)
    Number of downloads: 27

0

#5 Utilizator offline   trestie-de-balta 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-January 07

Scris 17 March 2007 - 01:41 PM

Vezi postareaabirinuk, la Mar 17 2007, 11:47 AM, a spus:

Multumesc!
am un perete care e la limita de proprietate(proprietate-romi), un alt perete care e lipit de casa vecinului, si in fata casei am distanta fata de vecinul din fata 1,5m~2m.Am atasat o simpla schita facuta in paint, sper sa se inteleaga!Zona este centrul orasului!daca fac PUGul ma obliga la semanturile vecinilor, sau acest PUG este doar pentru constructie!Romii mi-au cerut 6000 de euro pentru semnatura, iar vecinul din fata casei casei care este chirias trebuie sa imi semneze?
:hi:
Ma mai gandeam daca fac cerere primariei doar de reparatie si consolidare, poate nu imi mai trebuie semnaturi si refac casa existenta, numai ca ar trebui sa intru pe proprietatea romilor ca sa imi pot reface peretele de la spate!:roll:(((((

poti s-o consolidezi si s-o inalti cu mansarda sau poti s-o demolezi si sa construiesti alta pe aceeasi amprenta, dar compartimentezi altfel, plus etaj si mansarda. si n-ai nevoie de acordul lor.
asta stiu sigur pt ca am vrut sa fac si eu ceva asemanator, dar nu era constructie si mi-a cerut bani vecinul. arhitectul mi-a zis ca, daca aveam constructie, ma durea in basca.
du-te la un arhitect si zi-i ce vrei, iar el iti va spune ce trebuie sa faci.
0

#6 Utilizator offline   abirinuk 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 March 2007 - 10:45 AM

Vezi postareatrestie-de-balta, la Mar 17 2007, 01:41 PM, a spus:

poti s-o consolidezi si s-o inalti cu mansarda sau poti s-o demolezi si sa construiesti alta pe aceeasi amprenta, dar compartimentezi altfel, plus etaj si mansarda. si n-ai nevoie de acordul lor.
asta stiu sigur pt ca am vrut sa fac si eu ceva asemanator, dar nu era constructie si mi-a cerut bani vecinul. arhitectul mi-a zis ca, daca aveam constructie, ma durea in basca.
du-te la un arhitect si zi-i ce vrei, iar el iti va spune ce trebuie sa faci.

ok!
dar ca sa o demolez de ex. sau sa construiesc alta, trebuie neaparat sa cer voie tiganilor sa ma lase intru pe la ei sa pot demola :airkiss:!Ma intreb daca s-ar putea sa las peretele care da la tigani in picioare si sa construiesc zid si fundatie pe interiorul casei!?
0

#7 Utilizator offline   Roda.dolce 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 13-July 11

Scris 13 July 2011 - 04:02 PM

cu vecinii ,sint probleme adresati-va primariilor.

boboc, daca stai linga asa vecini muta-te......
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Vand masina de rindeluit Makita 2012NB Unelte2012  0 6.385
Replici noi case ieftine pasive
case in sistem AMVIC cu suprafata mai mica de 150 mp
Victor.raduta  0 585
Hot Topic (New) Atasamente piscina
teme combinate
dracusorul rosu  26 10.407
Replici noi Teava de gaze
e permis sa fie placata?
jezebel  3 2.219
Hot Topic (New) Atasamente Constructii casa. Teme combinate.
constructii/idei/sfaturi/..............
akka  50 53.077