sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Medicamente ieftine care omoara cancerul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 06

Scris 15 March 2007 - 01:53 PM

http://www.newscientist.com/article/dn1097...st-cancers.html

Am gasit asta , nu stiu daca e adevarat sper ca e. Am inteles ca acum se fac cercetari cu dhycloroacetat
0

#2 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 06

Scris 16 March 2007 - 12:17 AM

In afara de medicamentul de mai sus, care exista deja si e folosit pentru alte boli, si vitamina B17 se pare ca e buna impotriva cancerului.
Din linkul de mai sus inteleg de ce nu s-au facut inca cercetari pe oameni, medicamentul exista, e folosit, e sigur nu a omorat pe nimeni, de ce sa nu fie incercat cat mai rapid sa se vada daca functioneaza, acei oameni oricum nu au ce pierde.
Poate ca un medicament asa ieftin nu ar produce profit pentru nimeni , si toate milioanele de dolari date anual pe cercetari ar disparea. Asta ar fi un motiv pentru care cineva s-ar opune acestor teste
Oamenii care iau regulat vitamina B17 nu au facut niciodata cancer, aceasta se vede la tribul Hunza care are o dieta bazata in special pe o leguma cu mult B17, ei traiesc pana la 90 de ani si nu au cazuri de cancer.

Imagine amplasata

Prin 1500 europenii care colonizasera America de Nord aveau probleme cu scorbutul. Indienii din zona i-au ajutat cu un ceai din scoarta de copac si frunze de pin, care a remediat rapid situatia. Intorsi in Anglia au vorbit despre leacul minune dar "cercetatorii" au ras de asemenea "leacuri vrajitoresti" nestiintifice. Au trecut inca 200 de ani pana la gasirea unui leac impotriva scorbutului de care sufereau mii de marinari
Aici un film despre medicina "normala" si medicina din cunostinte despre natura :

http://video.google.com/videoplay?docid=43...43507&hl=en
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse