Ce nu va place in pat in pat, pe pereti, in baie, pe masa e.t.c.
Scris 15 March 2007 - 12:30 PM
Poate mai facem ceva schimb de experienta si poate gasim puncte comune de vedere numai bune de evitat in pat .
Hai , sa vedem, aveti sau nu chestii care nu va plac sa le faceti sau sa va fie facute in pat ?
Hai , sa vedem, aveti sau nu chestii care nu va plac sa le faceti sau sa va fie facute in pat ?
Scris 15 March 2007 - 12:34 PM
pe pereti ?
am zis eu ca tu ai ce ai cu peretii ! 
sa fac rost de numarul de telefon al omului paianjen poate aranjez ceva pe ....pereti ,un panou publicitar ...ceva ....
sa fac rost de numarul de telefon al omului paianjen poate aranjez ceva pe ....pereti ,un panou publicitar ...ceva ....
Scris 15 March 2007 - 01:05 PM
red2shoes, la Mar 15 2007, 12:34 PM, a spus:
pe pereti ?
am zis eu ca tu ai ce ai cu peretii ! 
Poate d-na paianjen ca cu el nu am ce face ca nu sunt pe invers.
Mie nu-mi place in pat sa-mi puna patura in cap sau sa ma gadile in timp ce.....
Scris 15 March 2007 - 01:12 PM
geo3029, la Mar 15 2007, 01:05 PM, a spus:
Poate d-na paianjen ca cu el nu am ce face ca nu sunt pe invers.
Mie nu-mi place in pat sa-mi puna patura in cap sau sa ma gadile in timp ce.....
cui ii place cu patura in cap ?
Scris 15 March 2007 - 01:16 PM
red2shoes, la Mar 15 2007, 01:12 PM, a spus:
cui ii place cu patura in cap ?
ce vrei sa mor ....axfisiata?sa ma axfisieze nu zic nu ,da cu mirosul unor trandafiri ..... sa te gadile in timp ce ......te uiti la meci ......si mai esti si cu vreo doi colegi de servici ....
Nu mai nu la meci ma refeream ci in timp ce beau o bere ca ma pot inneca
La faza cu patura am avut in studentie una care prefera numai asa si era tare nasol. Te simti mai rau ca un scafandru.
Aceasta postare a fost editata de geo3029: 15 March 2007 - 01:16 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce e sexul platit mai ieftin decat ala "gratis" ? | Miticamicutul2 | 96 | 3.959 |
|
Pentru voi cum a fost? |
Dany29 | 1.046 | 130.304 |
|
swingers
pareri pro si contra |
yoghy | 133 | 32.865 |
|
Are o obsesie pt curve? | Ivanna | 176 | 19.748 |
|
Chestionar:
Ti-e frica sa faci sex?