sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ii e frica de...el, cred... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   pedralbes 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-January 07

Scris 14 March 2007 - 08:45 PM

nu pot sa cred cat de greu imi e sa gasesc niste cuvinte care sa spuna exact despre ce i vorba. e atat de complicat...vorbim despre o relatie ...ciudata. suntem impreuna si nu suntem. practic, e clar ca suntem. daca intreaba cineva insa, suntem doar amici. si asta e replica lui. de ce?! am incercat sa discut cu el problema. a fost clar si concis... ma place foarte mult, sunt singura persoana in compania careia nu trebuie sa se prefaca, sunt singura persoana care il intelege, il accepta asa cum e. ok...dar de ce nu "suntem impreuna"?...pt ca ii e frica sa se implice, pt ca ii e frica de o eventuala suferinta, pt ca ii e frica de nu mai stiu ce. poate ca nu m ar deranja daca nu m as fi simtit pt el acel sentiment nobil pe care il simt la o intensitate maxima. el e un tip oarecum introvertit in ceea ce priveste viata lui personala. la serviciu e ok, spune ce il deranjeaza, ce nu i place...acasa insa daca nu i convine ceva se supara si pana nu trag 20 de min de el nu aflu ce are. nu stiu nici eu ce vreau sa cer de la voi...niste pareri poate... niste sfaturi...ce ar trebui sa fac, sa zic, ce rotite se invart in capul lui...daca mai aveti nevoie de detalii, cereti mi le.
0

#2 Utilizator offline   Ma'at 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-November 06

Scris 14 March 2007 - 09:29 PM

Dupa cum ai spus si tu,cred ca ii este teama sa inceapa o relatie pt a nu fi ranit ulterior-depinde si de experietele lui din trecut.Poate ii e frica sa faca pasul acesta,crezand ca aceasta "vraja" va disparea dintre voi sau poate n-are suficienta incredere in el.
0

#3 Utilizator offline   o scorpie 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 14 March 2007 - 09:53 PM

Vezi postareapedralbes, la Mar 14 2007, 08:45 PM, a spus:

nu pot sa cred cat de greu imi e sa gasesc niste cuvinte care sa spuna exact despre ce i vorba. e atat de complicat...vorbim despre o relatie ...ciudata. suntem impreuna si nu suntem. practic, e clar ca suntem. daca intreaba cineva insa, suntem doar amici. si asta e replica lui. de ce?! am incercat sa discut cu el problema. a fost clar si concis... ma place foarte mult, sunt singura persoana in compania careia nu trebuie sa se prefaca, sunt singura persoana care il intelege, il accepta asa cum e. ok...dar de ce nu "suntem impreuna"?...pt ca ii e frica sa se implice, pt ca ii e frica de o eventuala suferinta, pt ca ii e frica de nu mai stiu ce. poate ca nu m ar deranja daca nu m as fi simtit pt el acel sentiment nobil pe care il simt la o intensitate maxima. el e un tip oarecum introvertit in ceea ce priveste viata lui personala. la serviciu e ok, spune ce il deranjeaza, ce nu i place...acasa insa daca nu i convine ceva se supara si pana nu trag 20 de min de el nu aflu ce are. nu stiu nici eu ce vreau sa cer de la voi...niste pareri poate... niste sfaturi...ce ar trebui sa fac, sa zic, ce rotite se invart in capul lui...daca mai aveti nevoie de detalii, cereti mi le.

Nu prea am inteles.Sunteti colegi de serviciu?

Da mai multe detalii.Poate aflam ce-i in capul lui. :airkiss:

Aceasta postare a fost editata de sheeda: 14 March 2007 - 09:55 PM

0

#4 Utilizator offline   pedralbes 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 14 March 2007 - 09:54 PM

nu nu. voiam sa subliniez faptu ca la serviciu spune ce are de spus, acasa se supara si tace
0

#5 Utilizator offline   o scorpie 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 14 March 2007 - 10:08 PM

Vezi postareapedralbes, la Mar 14 2007, 09:54 PM, a spus:

nu nu. voiam sa subliniez faptu ca la serviciu spune ce are de spus, acasa se supara si tace

Lasa-l un pic in pace.Nu intreba nimic.Cu siguranta va spune el cand va considera ca trebuie sa-ti spuna ceva.
Tu fii in schimb vesela,draguta si ai rabdare.
:airkiss:
0

#6 Utilizator offline   pedralbes 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 14 March 2007 - 10:10 PM

touche! rabdarea chiar ca imi cam lipseste...m am saturat sa am rabdare !
0

#7 Utilizator offline   o scorpie 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 14 March 2007 - 10:15 PM

Vezi postareapedralbes, la Mar 14 2007, 10:10 PM, a spus:

touche! rabdarea chiar ca imi cam lipseste...m am saturat sa am rabdare !

Atunci indeparteaza-te un pic de el.
Si vei afla! :airkiss:
0

#8 Utilizator offline   9lives1left 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 14 March 2007 - 10:21 PM

Vezi postareapedralbes, la Mar 14 2007, 08:45 PM, a spus:

de cat timp sunteti impreuna?...vorbesti despre acasa.. locuiti impreuna?... cui ii spune ca sunteti doar amici? aveti prieteni comuni? detalii...
0

#9 Utilizator offline   pedralbes 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 14 March 2007 - 10:29 PM

:airkiss: mersi frumos de sfat...poate merge...ca imi pierd sperantele incet incet...
ada in ceea ce priveste ce ai zis tu...iti dau dreptate...mi a si zis ca ii e frica de o eventuala suferinta dar...nu vad legatura...practic suntem impreuna...chiar daca recunoaste asta sau nu in fata prietenilor sau in fata lui...sau a mea...deci de suferit tot va suferi daca va fi cazu. intrebarea e : de ce nu recunoaste relatia asta?
9lives suntem impreuna de vreo un an si ceva...nu stam impreuna in schimb sta foarte mult timp la mine acasa, avem prieteni comuni care deja stiu despre ce i vb, dar el in continuare nu recunoaste...despre prietenii lui nici nu se mai pune problema...ei nu stiu chiar nimic.

Aceasta postare a fost editata de pedralbes: 14 March 2007 - 10:31 PM

0

#10 Utilizator offline   clar_de_luna 

• Clara
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-August 06

Scris 14 March 2007 - 10:31 PM

Vezi postareapedralbes, la Mar 14 2007, 10:29 PM, a spus:

:airkiss: mersi frumos de sfat...poate merge...ca imi pierd sperantele incet incet...
ada in ceea ce priveste ce ai zis tu...iti dau dreptate...mi a si zis ca ii e frica de o eventuala suferinta dar...nu vad legatura...practic suntem impreuna...chiar daca recunoaste asta sau nu in fata prietenilor sau in fata lui...sau a mea...deci de suferit tot va suferi daca va fi cazu. intrebarea e : de ce nu recunoaste relatia asta?

nu cumva mai are o relatie la fel de "amicala" ca si cea pe care o are cu tine? ca altfel chiar ca nu-mi explic ce alte motive ar avea sa spuna asta,pt ca e clar ca nu e vorba de faptul ca se teme sa nu sufere
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis pers neinvitate care apar in timp ce voi facetzi sex...
ce parere avetzi de parinti rude, care va surprind...
k3k3  10 5.592
Hot Topic (New) Dragostea nu are culoarea gri relu.enescu  88 18.673
Topic inchis Femeile sunt papusi?
Chiar suntem niste jucarii?
PaPuShica20  26 3.415
Hot Topic (New) Cum te comporti cind iubesti sau intr-o relatie? Ameagaru  27 14.638
Topic inchis o mai iubeste? lumaca  47 10.279