sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Taxa de drum Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   fanica50 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-March 07

Scris 14 March 2007 - 06:37 PM

:flowers: Cred ca taxa de drum este discriminatorie pentru cetatenii Romani fata de cetateni straini care tranziteaza tara pe drumurile noastre nationale. Ei pot plati pentru o folosinta de o zi ,o saptamana sau o luna aceasta taxa , un cetatean Roman care foloseste drmurile nationale rar( in concediu sau o oarecare ala necesitate )este nevoit sa plateasca taxa pe un an comlect Dece aceasta discriminare suntem cu totii europeni. Sau NU/?
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 14 March 2007 - 10:28 PM

Taxa de drum e oricum o tampenie. La urma urmei, exista accize pe carburanti, asa ca unul care circula mai mult, plateste proportional, mai mult. De ce sa mai existe o taxa care are acelasi cuantum si pentru cel care circula 1.000 km pe an si pentru cel care circula 100.000 km pe an? Ca sa mai existe noi cheltuieli cu vignette-le, ca sa mai existe alte venituri din amenzi, care in RO. nu sunt un mod de a impune respectarea legii, ci o sursa de venit in sine! :airkiss: Atat pentru stat, cat si pentru politisti, ca persoane!
0

#3 Utilizator offline   fanica50 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-March 07

Scris 16 March 2007 - 11:59 AM

Stiu exact aceste lucruri ,mai stiu ca f. multi cetateni ,mai ales cei care circula mai putin cu masina,sunt nemultumiti si asa cum am mai spus discriminati.Problema este : Ce puem face noi ca sa nu mai existe aceasta "TAMPENIE"
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ati intalnit politist care sa refuze spaga? jamy_ro  40 11.104
Hot Topic (New) Prins fara permis de conducere Vasile0000000  32 4.963
Hot Topic (New) Carnet de conducere
Control la scoala de soferi
Dragos.  20 1.218
Replici noi Amenda
incalcarea marcajului long. continuu
AdiGTO  2 669
Replici noi IMATRICULARI AUTO turcuflorinel  6 4.008