sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Au modelele noastre vreo sansa pe plan international? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Elena19 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-March 07

Scris 14 March 2007 - 02:24 PM

Pana prin anul 2005 fotomodelele romanesti nu prea erau cunoscute pe plan international si nici acum defapt dar modelingul romanesc a cunoscut o oarecare extindere dupa ce modelul Ioana Valentina Boitor a reusit sa se plaseze pe locul 2 la concursul Miss World 2006.

Alt model care a mai reusit inainte a fost si Raluca Voina si mai sunt cateva dar nu destule. Asta am aflat de aici http://people.famous...lentina_boitor/, e o pagina pe care am gasit-o cand cautam exact acest subiect de discutie.

Ce ziceti credeti ca se va extinde mai mult modelingul romanesc pe plan international in viitor? Au sanse modelele noastre sa se faca recunoscute?
0

#2 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 26 March 2007 - 08:42 PM

Vezi postareaElena19, la Mar 14 2007, 03:24 PM, a spus:

Pana prin anul 2005 fotomodelele romanesti nu prea erau cunoscute pe plan international si nici acum defapt dar modelingul romanesc a cunoscut o oarecare extindere dupa ce modelul Ioana Valentina Boitor a reusit sa se plaseze pe locul 2 la concursul Miss World 2006.

Alt model care a mai reusit inainte a fost si Raluca Voina si mai sunt cateva dar nu destule. Asta am aflat de aici http://people.famous...lentina_boitor/, e o pagina pe care am gasit-o cand cautam exact acest subiect de discutie.

Ce ziceti credeti ca se va extinde mai mult modelingul romanesc pe plan international in viitor? Au sanse modelele noastre sa se faca recunoscute?

Bineinteles ca fetele frumoase , talentate sunt apreciate afara ...
Chiar am vazut pe la TV cateva fete apreciate in west , care prezentasera pt. Dior , Jean Paul Gultier si alte mari case de moda la Milano , Paris , New York ...

Aceasta postare a fost editata de ISIS76: 26 March 2007 - 08:45 PM

0

#3 Utilizator offline   roora 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 06-February 07

Scris 02 April 2007 - 10:03 AM

cred ca au sanse, daca sunt bune in ceea ce fac, pt ca ce vad eu la tv la prezentari de moda autohtone e asa departe de ce vad pe fashion tv...
ma refer la felul cum se misca manechinele.... oribil.. un manechin profesionist, cand iese pe rampa, nu trebuie sa zambeasca fotografilor din sala sau sa dea atentie la nimic
0

#4 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 01 May 2007 - 10:19 PM

Vezi postareaElena19, la Mar 14 2007, 03:24 PM, a spus:

da . elena baguci este unul din cele mai bine cotate modele MRA.
a prezentat Giorgio Armani si Emporio Armani
0

#5 Utilizator offline   adnana 

• Irezistibila
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 03 May 2007 - 11:58 PM

Dar sunt foarte multe modele din Romania apreciate afara,numai cate am vazut la fashion tv.Nu stiam ca o romanca a luat locul 2 la miss world,oricum ma bucur ca Romania a trimis pe cineva sa merite premiul asta la concurs pentru ca de fiecare data luau missul fetele artificiale adica nu aveau acea frumusete naturala sa te distinga din 1000 de fete.Modelele din Romania in general nu-si vad de meserie ci o iau pe alte cai odata ce s-au vazut apreciate de oameni.
0

#6 Utilizator offline   marry02 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-March 07

Scris 09 May 2007 - 09:40 PM

da sunt multe fete din romania care se duc si se fac curve afara .... :o:
0

#7 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 19 May 2007 - 07:42 PM

poate da poate nu ..:) dar majoritatea :beee: ..
0

#8 Utilizator offline   0syrys 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 28 August 2007 - 01:18 AM

da ...deci,parerea ea in legatura cu modelingu' din zilele noastre este ca fetele sunt cam/foarte/exagerat de slabe ... modelele,parerea mea,ar trebui sa aiba formele 1 pic mai bine definite,nu ma refer ca nu sunt destul haine pt fetel e plinutze sau ma rog,dar sunt prea slabe !!! si nu numai romancele ci majoriatea modelelor . Nu incurajez fetele sa fie modele,pentru ca la un moment dat vor deveni dependente de job si vor face orice sa evite sa se ingrase(bulimie si alte belele)...nu uitati,sunteti dorite doar pentru frumusete,daca doamne fereste,patiti ceva,si nu mai puteti lucra,veti fi atat de "devastate" inca cine stie la ce var putea duce asta ... e adevarat,se castiga bani,puteti pune mana pe un columbeanu ,da oare asta vreti ? sa zica lumea uiteo si paia de sa luat cu moshu numa pentru bani? ...
nici modelingul din romania nu este foarte "avansat",navem prea multi designeri care sa fi ajuns foarte mari in afara ... dar totusi,lumea se dezvolta,la fel si RO...fetele au sanse ...ORICE E POSIBIL DACA CREDETI SI AVETI VOINTA !
0

#9 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 28 August 2007 - 01:21 AM

pai sincer... mie una nu m`iar place sa fiu asa ca alea...sunt prea slabe. Chiar si armani a refuzat sa-mi mai "puna" hainele pe modele anorexice :P
0

#10 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 26 October 2007 - 01:57 PM

Vezi postareaChrisTinA_WhisperWind, la May 1 2007, 11:19 PM, a spus:

da . elena baguci este unul din cele mai bine cotate modele MRA.
a prezentat Giorgio Armani si Emporio Armani

Nu sunt profesioniste multe. Au o atitudine gresita. Ma lovesc saptamanal de asta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente elegant, sport sau ambele?
ce stil preferati?
Shazza  128 24.785
Hot Topic (New) Atasamente se asorteaza catifeaua cu satinul? Mytzzy  33 3.090
Replici noi modele si pictoriale de moda babs  2 1.718
Replici noi lenjerie intima
confort, seductie, accesorizare?
Rox Ea  17 5.050
Hot Topic (New) Atasamente Ne imbracam cu ce ne place sau cu este la moda? * * * - - Aliana  64 21.023