poveste vesela:eram in liceu - la naiba parca e acum 1000 de ani
cred ca va aduceti aminte de iubirile din liceu...sarutari fierbinti prin scara blocului ei, maini tremurande, inimi cat un purice... vizite pe la casa prietenei cand parinitii sunt la servici - in scopuri nobile desigur-. intr-una din vizitele astea lucrurile incepusera sa se cam incinga... caldura mare, textile reduse, din ce in ce mai reduse, inexistente...era in jurul amiezii. imi aduc aminte cu placere de momentele alea cand inca nu intrasem prea bine in viata si dragostea era un lucru tare simplu, iar putinele clipe de intimitate absoluta cu partenera erau pe cat de rare pe atat de intense si...dar stiti la ce ma refer...bineinteles ca totul disparea in jurul nostru...din pacate a disparut si sunetul cheii intoarse in usa, si zgomotul usii de la intrare inchise. din fericire glasul alor ei a rasunat insa destul de tare...panica...mare...MARE..."intra in dulap" - m-am executat. dupa mine au urmat si hainele mele si bocancii si tot-era iarna. cateva momente de liniste...poate nu vin in camera...presupunere gresita
poveste trista:pana acum am iubit cu adevarat 2 femei...una din ele foarte devreme, inainte sa ajung la facultate... eram prea copil sa imi dau seama ce simt de fapt si i-am rupt inima cand am plecat amandoi la facultate in alt oras... acolo am descoperit multe chestii noi si interesante...relatia dintre noi s-a racit, nu stiu de ce, dar cu timpul am incetat sa o mai iubesc. am plecat de langa ea dupa ce i-am explicat ca nu mai era mare lucru din ce fusese dupa o cearta mai mult de aiurea... a suferit mult, stiu bine asta, dar am considerat ca e mai bine sa plec cat se poate de repede... dupa un timp am crescut si eu mai mare... am cunoscut intre timp cateva fete, insa nimic prea serios...dupa care am intalnit-o pe EA...frumoasa, amuzanta, desteapta...ce mai eram in limba... am facut pe dracu in patru si m-am combinat cu ea...eram cel mai fericit om de pe fata pamantului...eu o iubeam , ea ma iubea.relatia a tinut patru ani. pe scurt, cu timpul incepi sa uiti sa-i spui cat de mult o iubesti, cat de mult inseamna pentru tine...desigur, gresesti, cu toate ca ajungi sa crezi ca aceste lucruri se subanteleg...punem in ecuatie si o usoara urma de lipsa de comunicare, ceva orgului din partea ambilor, ceva timp petrecut la distanta unul de altul, o fire binevoitoare, priceputa la complimente care chair daca se subantelegeau totusi ar fi trebuit spuse de mine si cu timpul a incetat sa ma mai iubeasca...am parasit pentru ca am incetat sa mai iubesc pe cineva, am fost parasit pentru ca cineva a incetat sa ma mai iubeasca...urmatoarea femie care ma va lasa fara cuvinte atunci cand o voi vedea si pe care voi reusi sa o am alaturi nu va avea parte de nici o zi in care sa nu ii amintesc ce mult insemna pentru mine si cat de mult o iubesc...
erau cativa copii pe aici pe forum, poate citesc din povestile noastre si invata cate ceva...iar noi ne mai amuzam putin si poate mai invatam cate ceva unii de la altii
Aceasta postare a fost editata de 9lives1left: 14 March 2007 - 02:13 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis