iubirea asta...
Scris 13 March 2007 - 04:39 PM
P.S.sper ca nu mai e vreun topic asemanator.daca da imi cer scuze.
Scris 13 March 2007 - 04:52 PM
Dragostea inseamna SACRIFICIU !!! Daca va fi in stare in fiecare zi din urmatorii ani , sa se sacrifice pentru tine .....inseamna ca merita sa fie sotul tau ! Daca nu ....atunci nu merita !!!
Aceasta postare a fost editata de lupini: 13 March 2007 - 04:57 PM
Scris 13 March 2007 - 04:57 PM
lupini, la Mar 13 2007, 04:52 PM, a spus:
Dragostea inseamna SCARFICIU !!! Daca va fi in stare in fiecare zi din urmatorii ani , sa se sacrifice pentru tine .....inseamna ca merita sa fie sotul tau ! Daca nu ....atunci nu merita !!!
si eu intotdeauna am fost de parere ca o fata trebuie sa se pastreze pana la casatorie(poate altii cred ca e o idee invechita)dar cateodata simt si eu ca nu mai rezist.il iubesc prea mult si sincer nu stiu ce sa mai fac.dar o sa incerc sa ma abtin pana aflu ce sentimente nutreste si el pentru mine.ms mult chiar m-a ajutat mult sfatul tau
Scris 13 March 2007 - 05:00 PM
Scris 13 March 2007 - 05:01 PM
claudia2007, la Mar 13 2007, 04:57 PM, a spus:
Esti o fata inteligenta si vezi ce este frumos si ce nu !!! Altii zic ca este invechita din cauza ca vor sa profite de fete si sa le paraseasca !!! Sunt foarte foarte multe cazuri in care barbatii spun ca le iubesc , apoi , dupa ce le ia virginitatea , le parasesc. Cunosc cazuri prea multe !!!! Ce inseamna pentru tine IUBIREA .......Claudia ?
JeT`Aime, la Mar 13 2007, 05:00 PM, a spus:
Claudia , nu urma sfaturile care te vor face sa regreti !!! Uita-te si fa ceea cxe e bine ! Multi iti vor da sfaturi rele !!! Tu esti o fata inteligenta si vei vedea !!!
Scris 13 March 2007 - 05:06 PM
pai asta e problema ca nu stiu daca si el ma iubeste.pentru ca eu sigur il iubesc.daca ar fi sa ma gandesc doar din perspectiva mea (ca am ajuns sa tin intr-atat la el incat nu pot sa traiesc fara el) as trece la fapte chiar acum,dar nu e chiar asa usor pentru ca am si eu un orgoliu si nu as vrea dupa ce fac asta el sa dispara ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic
Scris 13 March 2007 - 05:09 PM
Jet'Aime PRE-JUDECATA inseamna ...a judeca inainte sa faci ceva ( pre ). Multi nu au pre-judecati , adica fac ceva si nu judeca ce fac !!! Abia pe dupa ce au facut isi dau seama de greseala !!! Claudia ............mentine-te pura pana cand te casatoresti !!!!!!!!!!!!!
claudia2007, la Mar 13 2007, 05:06 PM, a spus:
Ce inseamna A IUBI Claudia ?
Scris 13 March 2007 - 05:09 PM
claudia2007, la Mar 13 2007, 04:39 PM, a spus:
P.S.sper ca nu mai e vreun topic asemanator.daca da imi cer scuze.
Nu iti voi spune sa astepti pana la casatorie si nici sa nu astepti.Asta vei hotari tu cand vei fi sigura pe tine si pe ceea ce vrei.
Ce iti voi spune este sa nu faci sex cu el doar pentru ca vrea el,sau pentru un oricare alt motiv daca nu esti sigura ca te iubeste.Asteapta sa mai treaca ceva timp,sa iti demonstreze ca te iubeste,sa iti arate ca poti avea incredere in el,si ca nu te v-a schimba cu alta a doua zi dupa..
Esti de abia la inceputul relatiei,daca nu vrea sa mai astepte,sau nu iti demonstreaza ca te iubeste...poti sa cauti pe altul
Parerea mea e sa mai astepti,sa vezi cum este el cu adevarat,sa vezi ce simte cu adevarat,ai timp sa faci si sex,trebuie sa te gandesti daca este persoana potrivita ..
Aceasta postare a fost editata de Dark_Dragon: 13 March 2007 - 05:10 PM
Scris 13 March 2007 - 05:11 PM
Scris 13 March 2007 - 05:12 PM
Claudia,anumite lucruri trebuiesc facute la timpul lor,in caz contrar,isi pierd din farmec si culoare.Pe de alta parte,cred ca o femeie simte atunci cand este iubita,sunt semnale de alarma care indica asta....
Oricum,iti doresc succes in orice decizie ai lua,si important e sa faci ceea ce e bine pentru tine si pentru sufletul tau,deci fii egoista,tu esti pe primul plan!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"DESTRABALAREA" Sexuala ... | inteligibil | 14 | 8.544 |
|
reale sau inventate... de care vreţi |
SithLord | 41 | 11.006 |
|
cararile dragostei | oana_de_vis | 14 | 4.988 |
|
Sexul si Sinceritatea ! | elenutzabalenutza | 47 | 17.151 |
|
Cum se schimba un cuplu dupa aparitia copiilor?
Idei, sugestii si cum v-a fost influentata viata amoroasa |
OacOac | 58 | 12.978 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis