Aceasta postare a fost editata de Acamandur: 11 November 2006 - 06:38 PM
Multumiri Un locsor unde sa multumiti cui vreti :)
Scris 11 November 2006 - 06:35 PM
multumesc ingerului meu pazitor care m-a ocrotit mereu cand am avut nevoie.
Scris 11 November 2006 - 06:41 PM
era despre membrii de pe forum...puteţi face altul la diverse....
Scris 11 November 2006 - 06:42 PM
vesperala.. pentru topicul asta 
flori, pentru ce a facut pentru mine
mirela, pentru solidaritate, disponibilitate, generozitate
raul, pentru ca e alaturi de mine
nicu, dana, andra, petru, cristi, andreea, georgiana, maria, lavi, olivia, shur', radu, luci, ionut, joanna, puiu, laur, cosmin, - pentru prietenie si sustinere.
si celor pe care nu i-am scris le multumesc pentru ca ma iarta ca nu i-am scris, fie pt ca nu ne cunoastem, fie pt ca am scapari si eu ca orice om.
Later Edit: right!!
) Lui Duna pt muzica 
unde-i premiul?
flori, pentru ce a facut pentru mine
mirela, pentru solidaritate, disponibilitate, generozitate
raul, pentru ca e alaturi de mine
nicu, dana, andra, petru, cristi, andreea, georgiana, maria, lavi, olivia, shur', radu, luci, ionut, joanna, puiu, laur, cosmin, - pentru prietenie si sustinere.
si celor pe care nu i-am scris le multumesc pentru ca ma iarta ca nu i-am scris, fie pt ca nu ne cunoastem, fie pt ca am scapari si eu ca orice om.
Later Edit: right!!
unde-i premiul?
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 11 November 2006 - 06:43 PM
Scris 11 November 2006 - 06:51 PM
Ama... am ras la finalul tau.
Dar aici sunt multumiri fara premiu. Sau daca este unul el trebuie oferit celor carora le multumim.
Vesperala, cer derograre - eu scriu si despre forumisti dar lasa-ma sa scriu si despre multumiri in general - alt aocazie nu am, de cand o astept p-asta....pliiiiiz...
Eu multumesc parintilor meu ca nu m-au inteles si sprijint destul - si asa am devenit eu mai puternica.
Multumesc profului de franceza care m-a dat o plama intr-a patra de m-am intors pe calcaie - si mi-a dovedit ca bataia si durerea fizica nu ma fac sa ma schimb si nici mai desteapta (a fost bine de stiut in viata cand altii insistau sa-mi dezmorteasca creierul).
Multumesc bunicii mele dinspre tata ca imi reprosa spatele nedrept - acum stau dreapta si cand scriu la tastatura, nu ma aplec pana ating cu nasul.
Multumesc fratilor mei cu care m-am batut/bucurat/cantat\plans/ras/insurat/maritat - far aei n-as fi invatat prietenia si fair-play-ul.
Multumesc prietenilor care m-au ajutat si celr care au renuntat la mine - as aam invatat sa nu te superi nicicand pe cineva ca nu poate fi langa tine - mereu e altcineva care vrea sa ajute
Multumesc lui Ravl ca mi-a spus sa scot semnatura - er atimpul.
Amei pt poante - de mutle ori m-au inseninat
Licuriciului pt flori.. si mai am
Vesperala, cer derograre - eu scriu si despre forumisti dar lasa-ma sa scriu si despre multumiri in general - alt aocazie nu am, de cand o astept p-asta....pliiiiiz...
Eu multumesc parintilor meu ca nu m-au inteles si sprijint destul - si asa am devenit eu mai puternica.
Multumesc profului de franceza care m-a dat o plama intr-a patra de m-am intors pe calcaie - si mi-a dovedit ca bataia si durerea fizica nu ma fac sa ma schimb si nici mai desteapta (a fost bine de stiut in viata cand altii insistau sa-mi dezmorteasca creierul).
Multumesc bunicii mele dinspre tata ca imi reprosa spatele nedrept - acum stau dreapta si cand scriu la tastatura, nu ma aplec pana ating cu nasul.
Multumesc fratilor mei cu care m-am batut/bucurat/cantat\plans/ras/insurat/maritat - far aei n-as fi invatat prietenia si fair-play-ul.
Multumesc prietenilor care m-au ajutat si celr care au renuntat la mine - as aam invatat sa nu te superi nicicand pe cineva ca nu poate fi langa tine - mereu e altcineva care vrea sa ajute
Multumesc lui Ravl ca mi-a spus sa scot semnatura - er atimpul.
Amei pt poante - de mutle ori m-au inseninat
Licuriciului pt flori.. si mai am
Scris 11 November 2006 - 06:57 PM
vesperala, la Nov 11 2006, 06:41 PM, a spus:
era despre membrii de pe forum...puteţi face altul la diverse....
Multumesc vespe ca m-ai anuntat ! (si pentru formulele la mate', inca o data
Multumesc emma pentru problema din excel
Multumesc arana pentru jocurile care le sustii zilnic ( nu stiu ce as face fara
Multumesc puiu.t pentru amabilitate
Multumesc pentru intentia alinei de a se deveni electrician
Si moderatorilor care au raspuns prompt la cerintele mele vizavi de anumite erori .
Scris 11 November 2006 - 07:02 PM
multumesc....Luanei pentru ca imi este alaturi.. la fel si Lunei(clar de luna
) multumesc lui Laur...
pt ajutorul oferit pe acest forum... multumesc Amarei ca a fost simpatica...si amabila cu mine
multumesc lui Seraphu pentru toate piesele pe care mi le-a trimis
multumesc tuturor de pe Chat part II niste scumpi intr-adevar..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
-arunca tot ce nu ai nevoie- |
New Task | 126 | 8.490 |
|
Sizzling Shot | Ex3kutor | 1 | 836 |
|
Martisoare | Sarah N.... | 10 | 3.983 |
|