sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Va rog, un sfat, orice... Cam asa suna povestea mea de iubire... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   hana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 13 March 2007 - 12:34 PM

Vezi postareazachaoswithin, la Mar 12 2007, 08:55 PM, a spus:

W O W!deci cred ca am fost prea copil deja pt varsta mea,am vrut sa i fac o stupiza,sa o ajtept la facultate la ea,era super happy,se vedea in zambetul ei,si ghici cine apare pe drum si o pupa,si ea il pupa si zambeste apoi la mine... iar de fatza cu el a prins tupeu sa urle ca nu ma iubeste,ca sunt un mincinos,ca nu stie daca eu chiar o iubesc.... si totusi nu vreau sa deschid ochii,sa renunt... nu o inteleg:(... ma simt ca un caine maidanez aruncat pe strada,si inlocuit cu o noua achizitzie de rasa!

Deci dragule cred ca acum ai destule sfaturi,daca nu crezi baietzi asculta macar sfatul unei fete NU itzi va fi usor, dar vezi-ti de viaza ta si las-o ca NU MERITA, lumea e plina de fete si daca te simitzi nevoia sa vb cu cineva noi suntem aproape zilnic pe aici :jester:
0

#22 Utilizator offline   zachaoswithin 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 13 March 2007 - 03:40 PM

multumesc pt ca ati citit povestea mea mica si... ati incercat sa ma ajutati... ma doare enorm,clipa aia,cand am vazut-o sarutandu-se cu ala iar apoi mi-a zambit... mi-e frica ca ma mint singur cand spun ca ,,defapt ma iubeste dar din cauza lu tacsu e cu ala" desi,daca ma iubea,nu facea asa ceva,pentru ca eu niciodata nu am inselato,si nu o zic ca sa ies eu curat din toata treaba asta...cica,chestiile de genu asta te fac mai tare...nu mi-as dorii sa pateasca si ea lafel,dar sunt curios daca se va intoarce intr-o zi,ori,i va fi dor de mine,ce voi face atunci... voi avea curajul sa-i intorc spatele sau i voi cadea iar la picioare...:jester:
0

#23 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 13 March 2007 - 09:05 PM

Vezi postarea9lives1left, la Mar 12 2007, 09:28 PM, a spus:

dar ce parere ai de: eu cu ea urmeaza sa ne castorim dupa 4 ani de relatie frumoasa si fericita, locuim in acelasi oras, el e din new york, se vad o data, incep sa vorbeasca pe net, se indragostesc, si dupa un an de dragoste la distanta se insoara ;) eu chiar nu pot intelege

Parerea mea : Nu ai pierdut nimic.
A! 4 ani..sentimete investite...& CO. Dar gandeste-te ce faceai daca-l intalnea dupa ce erati casatoriti?
Sau crezi ca o oprea acea hartie? :-
0

#24 Utilizator offline   9lives1left 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 13 March 2007 - 09:14 PM

Vezi postareaBydy, la Mar 13 2007, 09:05 PM, a spus:

Parerea mea : Nu ai pierdut nimic.
A! 4 ani..sentimete investite...& CO. Dar gandeste-te ce faceai daca-l intalnea dupa ce erati casatoriti?
Sau crezi ca o oprea acea hartie? ;)

sunt mai mult decat convins ca nu...inceram sa ii arat pustiului ca se poate si mai tragic decat la el :-.

Aceasta postare a fost editata de 9lives1left: 13 March 2007 - 09:16 PM

0

#25 Utilizator offline   ingriyd 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-July 06

Scris 13 March 2007 - 09:23 PM

Vezi postareazachaoswithin, la Mar 12 2007, 10:25 PM, a spus:

W O W!deci cred ca am fost prea copil deja pt varsta mea,am vrut sa i fac o stupiza,sa o ajtept la facultate la ea,era super happy,se vedea in zambetul ei,si ghici cine apare pe drum si o pupa,si ea il pupa si zambeste apoi la mine... iar de fatza cu el a prins tupeu sa urle ca nu ma iubeste,ca sunt un mincinos,ca nu stie daca eu chiar o iubesc.... si totusi nu vreau sa deschid ochii,sa renunt... nu o inteleg:(... ma simt ca un caine maidanez aruncat pe strada,si inlocuit cu o noua achizitzie de rasa!

teribilism de fetita rasfatata si putin teatru atat pentru tine cat si pt celalalt, nu dispera,pastreaza ce a fost frumos si mergi mai departe ,viata abia de acum incepe
0

#26 Utilizator offline   9lives1left 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 13 March 2007 - 09:23 PM

Vezi postareazachaoswithin, la Mar 13 2007, 03:40 PM, a spus:

multumesc pt ca ati citit povestea mea mica si... ati incercat sa ma ajutati... ma doare enorm,clipa aia,cand am vazut-o sarutandu-se cu ala iar apoi mi-a zambit... mi-e frica ca ma mint singur cand spun ca ,,defapt ma iubeste dar din cauza lu tacsu e cu ala" desi,daca ma iubea,nu facea asa ceva,pentru ca eu niciodata nu am inselato,si nu o zic ca sa ies eu curat din toata treaba asta...cica,chestiile de genu asta te fac mai tare...nu mi-as dorii sa pateasca si ea lafel,dar sunt curios daca se va intoarce intr-o zi,ori,i va fi dor de mine,ce voi face atunci... voi avea curajul sa-i intorc spatele sau i voi cadea iar la picioare...:-

asculta un sfat prietenesc: n-o sa vina ca-i e dor de tine, o sa vina doar daca o sa simta ca pierde jucaria...iar in orgoliul ei de cuceritoare asta nu se poate accepta.copilule, esti enervant de tanar... crede-ma, viata e mult prea frumoasa ca sa o irosesti pe mironosite de genul ala...fii baiat destept si gaseste o fata ca lumea care sa iti faca inima sa tresara si care sa tina la tine si nu lasa sa treaca o zi fara sa ii spui si sa-i arati cat de mult o iubesti si o respecti...iti garantez eu ca daca dai peste un om de calitate - nu o trapezista cum e fata de care spui tu - o sa fie totul bine. du-te si-l pupa pe taksu javrei si scoate-l la o bere ca poate te-a vazut baiat de treaba si a vrut sa-ti faca un bine ;)
0

#27 Utilizator offline   hana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 14 March 2007 - 02:52 PM

Vezi postarea9lives1left, la Mar 13 2007, 11:23 PM, a spus:

asculta un sfat prietenesc: n-o sa vina ca-i e dor de tine, o sa vina doar daca o sa simta ca pierde jucaria...iar in orgoliul ei de cuceritoare asta nu se poate accepta.copilule, esti enervant de tanar... crede-ma, viata e mult prea frumoasa ca sa o irosesti pe mironosite de genul ala...fii baiat destept si gaseste o fata ca lumea care sa iti faca inima sa tresara si care sa tina la tine si nu lasa sa treaca o zi fara sa ii spui si sa-i arati cat de mult o iubesti si o respecti...iti garantez eu ca daca dai peste un om de calitate - nu o trapezista cum e fata de care spui tu - o sa fie totul bine. du-te si-l pupa pe taksu javrei si scoate-l la o bere ca poate te-a vazut baiat de treaba si a vrut sa-ti faca un bine :)

:lol: Ai un 10+ de la mine.. Bine gandit si spus. :flowers:
0

#28 Utilizator offline   virgin tudor 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 14 March 2007 - 02:57 PM

Vezi postareazachaoswithin, la Mar 13 2007, 03:40 PM, a spus:

dar sunt curios daca se va intoarce intr-o zi,ori,i va fi dor de mine,ce voi face atunci... voi avea curajul sa-i intorc spatele sau i voi cadea iar la picioare...:lol:

VREI BATAIE? :flowers:
0

#29 Utilizator offline   zachaoswithin 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 15 March 2007 - 04:35 PM

azi am apelat la doi tovarasi si mam facut muci de cmuci,cu bere,rom,palinca,taote cele,praf de praf... cica sa uit de necaz,si beat cum eram si inca mai sunt iamsscris ei o scrisoare in care i spun ca o iubesc isi... da eu tot nu stiu,adica tot o iubesc si ... mie dor de ea,ma scimt gol simi pare rau ca e vbina mea int ot... am auzit de la o amica ca plange dupa mine ca ma iubeste dar ca nu mai are ce sa faca si e maibine sa o uit pe ea si sa vad de viata mea fara ea... o iubesc:(((nu mai merita caacar o siansta?
0

#30 Utilizator offline   hana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 15 March 2007 - 04:40 PM

Vezi postareazachaoswithin, la Mar 15 2007, 06:35 PM, a spus:

azi am apelat la doi tovarasi si mam facut muci de cmuci,cu bere,rom,palinca,taote cele,praf de praf... cica sa uit de necaz,si beat cum eram si inca mai sunt iamsscris ei o scrisoare in care i spun ca o iubesc isi... da eu tot nu stiu,adica tot o iubesc si ... mie dor de ea,ma scimt gol simi pare rau ca e vbina mea int ot... am auzit de la o amica ca plange dupa mine ca ma iubeste dar ca nu mai are ce sa faca si e maibine sa o uit pe ea si sa vad de viata mea fara ea... o iubesc:(((nu mai merita caacar o siansta?

Esti NEBUN CU CAPU..si se pare ca si masochist pedeasupra..Dar daca iti face placere sa traiesti cu durerea atunci e treaba ta..Noi sperasem ca te ajutam sa itzi revii :)
0

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Sfaturi de Dragoste pentru baieti
cum se procedeaza
Cristi din prahova  112 20.242
Hot Topic (New) Atitudinea
Ce atrage la o femeie : frumusetea sau atitudinea ?
Maąt  128 13.548
Topic inchis Se Apropie Valentine`s Day...planuri ?
sa auzim si o povestioara...
bobby00778  21 17.322
Topic inchis Sinceritate,Adevar,Fidelitate deea_s  7 9.373
Hot Topic (New) am si eu o mica dilema pls ajutor anonimul  53 9.041