sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Caut raspunsuri.. vreau sa iau legatura cu acea entitate, dar nu stiu cum. Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 22 January 2008 - 08:41 PM

Vezi postarean1do, la Jan 21 2008, 07:23 PM, a spus:

parerea mea...sincer...ar trebuii sa nuti mai faci atatea griji...eu unl nu cred k spiritele nau alcv de lucru dekt sa vn la tn in casa :doh: :cry: ...am 14..ji nu mie frik ee chestii d genu asta..am invatat d la cnv..k nare rost sa te sperii...dak aja zisa fantoma..nuti face nik tie sau altcuiva din casa...laso in pace...:o:

de unde sti ca fantoma nu vrea sa`i faca rau :jester: :doh:
0

#22 Utilizator offline   wolf2010 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 25 January 2008 - 02:43 PM

Vezi postareaRucZanDra, la Mar 10 2007, 11:43 AM, a spus:

:crazy: totul se intampla de cateva saptamani bune, cand, in timpul noptzii se aud zgomote ciudate din sufragerie. din pacate nimeni nu are suficient curaj sa infrunte ' frica ' si sa intre acolo noaptea. este posibil ca o entitate sa urmareasca un anume om, daca acest om are legatura cu moartea asa-zisei fantome? :yahoo:

Fantome?!?!?! Eu iti sugerez sa te asiguri ca nu este vorba de o iluzie. Daca nu este contacteaza un preot si povesteste-i cele auzite, el stie ca ar trebui sa faca. Apoi mai vb.
0

#23 Utilizator offline   BananaAranciata 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-December 07

Scris 06 February 2008 - 12:24 PM

cheama un preot sa-ti binecuvanteze casa si sa pui in fiecare camera o cruce...inteles? :D :D

si la mn trosneste ceva langa calculator..la fel si cu mobila..
0

#24 Utilizator offline   kuufuku-no-bosatsu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-February 08

Scris 26 February 2008 - 05:08 PM

eu iti recomand sa nu incerci sa comunici ku cee ai acolo...poate fi orice, si nu sti ce e...eu sunt buddhist si tias putea da niste sfaturi, numai k poate nu krezi in practici din "cealalta parte a lumii":P)...dak te intereseaza, zimi k poate te pot ajuta sa iti dai seama ce poate fi
0

#25 Utilizator offline   n1do 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 08

Scris 28 February 2008 - 09:03 PM

Vezi postareavanessamermaid, la Feb 6 2008, 12:24 PM, a spus:

cheama un preot sa-ti binecuvanteze casa si sa pui in fiecare camera o cruce...inteles? :P :tease:

si la mn trosneste ceva langa calculator..la fel si cu mobila..

vanessa..mai spart..ca sa folosesc o expresie de manelar...cu toate ca nu sant..oare poate fii calculatorul care se contracta dupa o zi istovitoare de munca pt el..??(sant sarcastic ca sa se inteleaga)...

inca ceva..nustiu dar de ceva timp din motive proprii am inceput sa nu mai cred in nimica...ma refer la religie biserica dastea..nustiu nu mai imi vine sa cred..am motivele mele..pe care nu ti le pot spune....si cu toate astea nu mi se intampla nimica rau ...am parte si de bune si de rele....ideea e ca fie ca as crede sau nu oricum nu sa-r schimba nimica..asa ca nustiu dar nu prea mai sant credincios..la biserica nam mai fost de la pastele trecut...ji rugaciunea seara o spun de 3-4 ori pe luna..ca imi aduce mama aminte...si o fac din obligatie nu de placere....asta-i felu meu..

Aceasta postare a fost editata de n1do: 28 February 2008 - 09:03 PM

0

#26 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 28 February 2008 - 09:06 PM

doar trosneste ...... daca era ceva important se intamplau mai multe... asa ca don t worry... mobila veche
0

#27 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 29 February 2008 - 09:29 AM

:lol2: totul se intampla de cateva saptamani bune, cand, in timpul noptzii se aud zgomote ciudate din sufragerie. din pacate nimeni nu are suficient curaj sa infrunte ' frica ' si sa intre acolo noaptea. este posibil ca o entitate sa urmareasca un anume om, daca acest om are legatura cu moartea asa-zisei fantome? :flowers:

chiar de mergi in sufragerie nu o s avezi p enimnei ... sa vezi cand is singura noaptea acsa ce trozneste si pica prin sufragerie ... nu trebuie sa-ti fie frica indiferent de. stiu, nu e usor, dar daca nu ti-e frica rezolvi treaba
0

#28 Utilizator offline   n1do 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 08

Scris 29 February 2008 - 07:28 PM

Vezi postareasamsara, la Feb 29 2008, 09:29 AM, a spus:

chiar de mergi in sufragerie nu o s avezi p enimnei ... sa vezi cand is singura noaptea acsa ce trozneste si pica prin sufragerie ... nu trebuie sa-ti fie frica indiferent de. stiu, nu e usor, dar daca nu ti-e frica rezolvi treaba

samsara are dreaptate..totusi..parerea mea e a nu trebe sa nuti fie frica neaparat ci sa-t infrunti frica si aceasta o sa dispara..e un fel de a spune ca speri frica..sti...nustiu daca intelegi..eu de exmplu seara cand sting televizoru mereu trosneste cate ceva inainte sa adorm..de cele mai multe ori incep sa injur..de morti ..si dupaia zic "ce p**a mea frate dormi si dal dreaq de trosnit"

Aceasta postare a fost editata de n1do: 29 February 2008 - 07:30 PM

0

#29 Utilizator offline   Ziggurat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 08

Scris 01 March 2008 - 02:35 PM

:spiteful: totul se intampla de cateva saptamani bune, cand, in timpul noptzii se aud zgomote ciudate din sufragerie. din pacate nimeni nu are suficient curaj sa infrunte ' frica ' si sa intre acolo noaptea. este posibil ca o entitate sa urmareasca un anume om, daca acest om are legatura cu moartea asa-zisei fantome? :ermm:

Stai linistita, daca e o fantoma, o sa-si faca reclama :airkiss: Dc intrebi daca entitatea urmareste un om care are legatura cu moartea ei? :spiteful:
0

#30 Utilizator offline   misela 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 24 March 2008 - 08:53 PM

Vezi postareavali_, la Mar 10 2007, 08:30 PM, a spus:

da e posibil . cel mai bine aduceti un preot .

preotul nu poate face mai nimic,decat sa inrautateasca situatia,eventual.Eu spun ca cel mai bine sa aduce-ti un medium ori eventual sa vb cu un preot sa se pregateasca pt o exosrcizare,dar tot nu o sa scapati in totalitate de acel spirit.Mediumul este cea mai buna varianta pt ca asa veti auzi ce vrea ...nu uita ca trebuie sa va invingeti frica pt ca ea cazuseaza lucrurile astea,distrand spiritul de sperieturile voastre.In loc sa a speriati ar trebuii sa o infruntati.Gasiti din adancul sufletului voastru curajul si mergeti acolo cu aghiasma si multe multe icoane;o sa-l arda daca este vb de un spirit malefic.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Spirite Anka2903  67 13.065
Replici noi Monstrul din lacul Surduc, realitate sau legenda? peter bahuczki  1 2.215
Replici noi Un mic ajutor GeorgeTeck  13 2.451
Hot Topic (New) Atasamente Zombie
monstri sau inventari?
BananaAranciata  45 11.667
Replici noi Liderii spirituali VictorN  7 1.822