sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

dilema intre impozit pe profit si cel de venit Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   vitea2005 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 10 March 2007 - 12:30 AM

Buna ziua, vreau sa intemeez o societate (Srl cu 2 asociati) neplatitoare de TVA , care la inceput va avea cheltuieli mari(de aceea vreau sa optez pt impozitare pe profit (16%) si sa nu am angajati. Ca apoi in 1-2-3 ani cind termin investitiile majore sa trec pe impozit pe venit(2-3% cit va fi atunci) (voi avea cheltueli relativ putine , incasari voi avea suficiente(sub 100 000 E) ca sa imi permit angajati ) e posibil asa ceva?

Va mutumesc anticipat
0

#2 Utilizator offline   9lives1left 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 14 March 2007 - 02:00 PM

Vezi postareavitea2005, la Mar 10 2007, 12:30 AM, a spus:

Buna ziua, vreau sa intemeez o societate (Srl cu 2 asociati) neplatitoare de TVA , care la inceput va avea cheltuieli mari(de aceea vreau sa optez pt impozitare pe profit (16%) si sa nu am angajati. Ca apoi in 1-2-3 ani cind termin investitiile majore sa trec pe impozit pe venit(2-3% cit va fi atunci) (voi avea cheltueli relativ putine , incasari voi avea suficiente(sub 100 000 E) ca sa imi permit angajati ) e posibil asa ceva?

Va mutumesc anticipat

este numai ca mi se pare ca dureaza 5 ani pana sa poti face modificarea asta...nu sunt insa extrem de sigur... cel mai bine este sa intrebi la registrul comertului. ei sunt cei mai avizati sa iti raspunda...eventual cauta pe net un nr de telefon al registrului din orasul unde esti, si suna...de obicei gasesti angajati acolo oameni tineri si destul de amabili, asa ca nu e o problema foarte mare sa afli cu siguranta...succes in afacerea pe care vrei sa o deschizi
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Raţiunea şi funcţionalitatea impozitului pe venitul global
avantaje?
Carla2009  1 1.163
Replici noi Infiintare firma