Banii ca afrodisiac Oare?
Scris 09 March 2007 - 03:54 PM
Majoritatea barbatilor si femeilor declara ca sporirea bugetului personal este direct proportionala cu nivelul performantelor sexuale. Cu toate acestea, femeile subscriu afirmatiei intr-un procent mai mare, probabil si pentru ca independenta financiara le ofera mai multa incredere in sine decat barbatilor, obisnuiti cu statutul de “provider”.
84% dintre femeile bogate si 63% dintre barbatii cu venituri mult peste medie confirma ca opulenta aduce cu sine si o viata sexuala fericita. In general, persoanele din clasa superioara fac sex mai frecvent si schimba mai des partenerii. Barbatii declara ca statutul financiar le permite diversificarea palmaresului erotic, astfel ca devin fascinati de experimentarea sexuala permanenta. Pe scurt, ei considera ca “mai mult” inseamna “mai bun”.
Pe de alta parte, femeile nu pun accent atat de mult pe volumul interactiunilor sexuale si a numarului de parteneri, cat pe calitatea actului in sine. Aproximativ 93% dintre femei au confirmat sporirea satisfactiei erotice odata cu imbunatatirea situatiei materiale. Desi sexul in grup nu reprezinta in general o optiune preferabila altor tipuri, barbatii il aleg intr-un procent de trei ori mai ridicat decat cel al femeilor.
Limitele unei vieti sexuale inedite sunt dificil de stabilit, avand in vedere ca fiecare dintre noi defineste in maniera proprie satisfactia. Din nou, femeile sunt mai active la capitolul escapade amoroase: 72% dintre ele au facut sex in avion, in timp ce doar 33% dintre barbati confirma acelasi lucru. Toti participanii la sondaj detin avioane particulare si se inscriu la asa-numitul "mile-high club". Media de varsta a celor intervievati a fost de 57 de ani, iar 85% dintre ei sunt casatoriti. Mai mult de jumatate au trecut cel putin o data prin formalitatile unui divort si 44% s-au recasatorit. 53% dintre barbati si 73% dintre femei declara ca au avut aventuri extraconjugale.
Avand in vedere ca persoanele cu venituri peste medie au principii despre sex asemanatoare cu ale celor aflate in categoriile inferioare, a avea mai multi bani reprezinta clar un avantaj si pentru nivelul calitativ al vietii sexuale. "
Un articol de Quiqs
Scris 09 March 2007 - 05:10 PM
Este si normal sa fie asa ,din moment ce bunastarea iti asigura un anumit statut socio-financiar ,ai timp mai mult sa te gindesti la cat de frumoasa este viata ,vezi cu alti ochii ce te inconjoara ,si vrei sa profiti la maxim ce ele .
Iar cei ce nu inteleg progresul social , intotdeuna vor dispretui modul de viata ,al acestora si il vor considera plin de frivolitati.Dar oare ce iti mai ramane cind ajungi sa ai tot ce a ce iti poti dori ,sau ai in mare masura .Decat o viata plina de placeri ,ce alti o dispretuiesc ,din varii motive ..ce nu se cade sa le insiram aici,pentru a nu deranja pe cei ce s-ar putea sa se recunoasca in ele .
Scris 09 March 2007 - 08:46 PM
Eu cred ca lucrurile sunt putintel mai complicate decat in sondajul asta. Adica: e adevarat ca daca ai mai multi bani, poti avea mai mult timp liber, poti fi mai relaxat, iti poti permite calatorii, lenjerii provocatoare etc. In final, s-ar putea presupune ca si viata sexuala ti se imbunatateste. Insa, ma indoiesc ca e o lege.
Scris 09 March 2007 - 08:51 PM
Scris 09 March 2007 - 09:16 PM
Aceasta postare a fost editata de costy73: 09 March 2007 - 09:16 PM
Scris 09 March 2007 - 11:34 PM
Scris 10 March 2007 - 08:45 AM
buai! dar sa fie doar de 100, noi si multe ca sa fosneasca bine!
si daca le-ai avea "depozitate" si prin locurile tale "esentiale", te "scoti"/ne "scoatem" mai mult ca sigur!
Bydy, la Mar 9 2007, 03:54 PM, a spus:
eu cunosc femei doar cu cateva mii de euro pe an si pentru care o singura aventura extraconjugala pe luna nu le multumeste!
daca privim cu atentie, diferentele intre procentele femeilor si barbatilor, pentru acelasi chestionar, sunt foarte mari!
de exemplu: 72% dintre ele au facut sex in avion, in timp ce doar 33% dintre barbati confirma acelasi lucru. ce sa intelegem de aici? ca unele au facut sex intre ele?
Aceasta postare a fost editata de costy73: 10 March 2007 - 08:46 AM
Scris 10 March 2007 - 12:49 PM
costy73, la Mar 10 2007, 08:45 AM, a spus:
de exemplu: 72% dintre ele au facut sex in avion, in timp ce doar 33% dintre barbati confirma acelasi lucru. ce sa intelegem de aici? ca unele au facut sex intre ele?
nu. au facut sex in grup
Scris 10 March 2007 - 01:41 PM
Ne-ar fi ajutat banii cand eram studenti? Ne-ar fi facut viata sexuala mai incitanta? Chiar ma indoiesc... imi aduc aminte cu placere de zile/nopti in care eram absolut lefter, mancam un corn cu iaurt pe zi, da' ma trezeam dimineata (sau ma rog, adormeam dimneata...) langa miss Covasna.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
fetele in Romania |
sabina00 | 165 | 21.167 |
|
Sansele tanarului pensionar chirias de a isi gasi o nevasta
40 de ani,pensie800 ron,chirie utilitati250ron,prezentabil,ce sanse am |
Ciocoflenderul | 57 | 2.548 |
|