nu poţi găsi doi oameni la fel... unicitatea este demonstrabilă... este oare şi evidentă?
o definiţie a unicităţii fiecare e unic īn felul său
Scris 09 March 2007 - 12:19 PM
nu poţi găsi doi oameni la fel... unicitatea este demonstrabilă... este oare şi evidentă?
Scris 09 March 2007 - 10:51 PM
cum mirciulica nu-i dom motan si cum nici o zi de primavara nu seamana cu alta iar vinul niciodata nu-i la fel ...
Scris 09 March 2007 - 11:00 PM
-olivia-, la Mar 9 2007, 10:51 PM, a spus:
cum mirciulica nu-i dom motan si cum nici o zi de primavara nu seamana cu alta iar vinul niciodata nu-i la fel ...
cred că am văzut o poză cu tine şi pisoiul...
ştiu că nu seamănă īntre ei doi oameni...sau două zile de primăvară, poftim.... dar ceea ce ştiu este oare evident? mă īntrebam de ce fiecare se crede unic īn felul lui... ce anume te deosebeşte de restul lumii pe tine ca persoană... ce anume īnseamnă pentru tine să fii unic/ă....
pentru un individ el este unic şi ceilalţi sunt cam toţi la fel, cu mici diferenţe...
Scris 10 March 2007 - 03:08 PM
Ceva unic la mine...hmmm. Nickul !
Scris 10 March 2007 - 03:15 PM
Hai ca zic eu prima pt ce-s unica si irepetabila!
Is irezistibila, dom'le, de aia!
Acu' ziceti voi!
Aceasta postare a fost editata de diclona: 10 March 2007 - 03:15 PM
Scris 10 March 2007 - 05:17 PM
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic1327...+user+este+unic
Scris 10 March 2007 - 11:36 PM
vesperala, la Mar 9 2007, 11:00 PM, a spus:
Ce ma deosebeste pe mine de restul celorlalti? Un lucru important ar fi acela ca eu sunt unica persoana din lume careia ii cunosc toate gandurile, toate sentimentele, dorintele, temerile, sperantele, sunt unica persoana in fata careia nu-mi e teama sa-mi dezvalui toate slabiciunile pentru ca sunt sigura ca nu voi profita de ele, ... tot eu sunt unica persoana in fata careia nu respect decat regulile mele, impuse de mine si nu de societate , singura persoana careia nu-i spun minciuni sau jumatati de adevar, nici macar pentru a o proteja...etc. Probabil ca pentru altii sunt o pesoana comuna, dar pentru mine sunt unica.
A...si bineinteles, cel mai important lucru care ma face unica ... sunt perfecta...
Scris 11 March 2007 - 07:52 AM
Or mai fi şi altele?
Nu cred...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
subiect de examen | kodat | 9 | 5.785 |
|
Cum scriu pe co coperta imitatie de piele cu scrisul auriu sau argintiu?
o chestie... |
jijinho | 8 | 3.875 |
|
De-ale scolii... | zzzxxx | 0 | 3.164 |
|
Sa ma fak si pe mine cineva sa inteleg |
myownstuff21 | 11 | 10.490 |
|
|
AlbastraCaMierea | 13 | 7.079 |
Contact
Facebook