sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Candida tratare Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 27 February 2008 - 03:03 PM

Vezi postareaoktavianser, la Feb 26 2008, 10:59 PM, a spus:

costa 35 ron

35 de lei un simplu test? azi unul, mai dai inca 1 mil pentru consult si aia 35 doar pentru testare, inca sute de mii pentru antibiotice unguente si ovule, apoi iar te intorci iar consult iar iti mai face un test si tot asa ... scoti milioane :cheer:
0

#22 Utilizator offline   soare0 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-March 09

Scris 21 March 2009 - 11:53 AM

Vezi postareasamsara, la Feb 27 2008, 03:03 PM, a spus:

35 de lei un simplu test? azi unul, mai dai inca 1 mil pentru consult si aia 35 doar pentru testare, inca sute de mii pentru antibiotice unguente si ovule, apoi iar te intorci iar consult iar iti mai face un test si tot asa ... scoti milioane :think:

Nota: postul asta e reclama mascata :cry:

Candida e terminata de o concentratie de 1ppm de Ag coloidal. In vitro desigur. Stiu insa ca spalaturile locale fac minuni. Si se poate lua si intern.

Asa ca oripilat de preturile nesimtite de pe piata mi-am facut instalatie de Ag coloidal (traf de 10kV si tot tacamul ca sunt inginer electronist). Si-l vand spre disperarea farmacistilor la 20 RON kilu/10ppm concentratie. E asa o chestie galben aurie dragalasha. Acu' eu am dat la niste analize microbiologice la unii, desi stiu ca functioneaza. Da' pana atunci caut cobai. Sau cobaitze. Ca eu n-am candida si nici nu vreau.
0

#23 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 March 2009 - 12:11 PM

Mai tu ai de-a face cu Infinitus sau Subliminalul de p-aci de pe ropo? :think:
Si adica care va sa zica iti introduci argint coloidal ...? :cry:
0

#24 Utilizator offline   soare0 

• Boboc
  • Pip

Scris 21 March 2009 - 01:43 PM

Vezi postareasamsara, la Mar 21 2009, 12:11 PM, a spus:

Mai tu ai de-a face cu Infinitus sau Subliminalul de p-aci de pe ropo? :think:
Si adica care va sa zica iti introduci argint coloidal ...? :cry:

In fund, sigur. La prima diaree. Clisma. Ca n-am pasarica.

Si nu stiu, s-ar putea sa am de-a face, mi-or fi vecini de strada, daca imi dai adresa lor te informez.
Da' din cate am citit pe-aici probabil ca nu, nu am de a face, imi selectez mai atent companionii atunci cand pot.

Da' tu de ce iti zici samsara? Pacalesti lumea ca esti bun/a si de fapt...?
0

#25 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 March 2009 - 02:43 PM

Nu fi taica asa iritat ca nu-ti sade bine. Am pus o intrebare normala ca acea zona e tare sensibila si nu poti sa introduci orice.

P.s. nu sti ce inseamna samsara , ca nu puneai intrebarea de mai sus

Aceasta postare a fost editata de samsara: 21 March 2009 - 02:46 PM

0

#26 Utilizator offline   soare0 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 March 2009 - 07:46 AM

Vezi postareasamsara, la Mar 21 2009, 02:43 PM, a spus:

Nu fi taica asa iritat ca nu-ti sade bine. Am pus o intrebare normala ca acea zona e tare sensibila si nu poti sa introduci orice.

P.s. nu sti ce inseamna samsara , ca nu puneai intrebarea de mai sus

Da, sigur ca e sensibila, da' pe langa solutiile de antibiotice si alte chestii asemenea pe care le folosesc adeseori doamnele cand au probleme, niste apa distilata cu 0,001% argint in ea e parfum. Ca asta e argintul coloidal. Indiferent daca are sau nu efect. Da' asta o stiai si tu.

Si nu intrebarea despre argint m-a iritat ci cea despre respectivii. Doar ca ti-am raspuns iritat la toate. Nu e topic de CV-uri, stii bine, dupa cum STII si de ce mi-a sarit mustarul la intrebarea legata de CV.

Iar despre Samsara, mde, daca chiar nu stiam, citeam: http://en.wikipedia.org/wiki/Samsara
Prin extensie, desemneaza si lumea iluzorie, aparenta, inselatoare in care se complac oamenii, ca mine si ca tine, care totusi o luam de muma desi ea e ciuma. Acum poate ai priceput intrebarea mea, la care nu e nevoie sa imi raspunzi, ca era retorica.

Taica.

PS. Argintul coloidal chiar functioneaza, desi panaceu universal n-are cum sa fie.
0

#27 Utilizator offline   petreflp 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 22 March 2009 - 08:13 AM

Vezi postareasoare0, la Mar 21 2009, 11:53 AM, a spus:

Nota: postul asta e reclama mascata :lazy:

Candida e terminata de o concentratie de 1ppm de Ag coloidal. In vitro desigur. Stiu insa ca spalaturile locale fac minuni. Si se poate lua si intern.

Asa ca oripilat de preturile nesimtite de pe piata mi-am facut instalatie de Ag coloidal (traf de 10kV si tot tacamul ca sunt inginer electronist). Si-l vand spre disperarea farmacistilor la 20 RON kilu/10ppm concentratie. E asa o chestie galben aurie dragalasha. Acu' eu am dat la niste analize microbiologice la unii, desi stiu ca functioneaza. Da' pana atunci caut cobai. Sau cobaitze. Ca eu n-am candida si nici nu vreau.

Cred ca esti electronist cum crede bunica ca este cea mai sexy femeie din lume,sti tinere ce inseamna trafo de 10 kv?Esti un mincinos de ingheata tot pamantul,10kv=10.000 volti,te pomenesti ca esti legat si la linia de inalta tensiune,hai lasa-ne cu ineptiile tale.

Aceasta postare a fost editata de petreflp: 22 March 2009 - 08:14 AM

0

#28 Utilizator offline   soare0 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 March 2009 - 09:03 AM

Vezi postareapetreflp, la Mar 22 2009, 08:13 AM, a spus:

Cred ca esti electronist cum crede bunica ca este cea mai sexy femeie din lume,sti tinere ce inseamna trafo de 10 kv?Esti un mincinos de ingheata tot pamantul,10kv=10.000 volti,te pomenesti ca esti legat si la linia de inalta tensiune,hai lasa-ne cu ineptiile tale.

Off topic.

Iar tu ma'? Esti ca scabia, nu mai scapa omul de tine. La televizor ai 13-27kV daca e cu tub CRT si nu esti legat la linia de inalta tensiune. La reclamele cu neon ai transformatoare de 7,5-15kV. La cuptorul cu microunde de "doar" 2000V. Cel mai mare traf care l-am bobinat avea 100kV, cat un trabantzel. Si cred ca erai si tu pe-acolo ca altfel nu stiu de unde esti asa curentat.

Te ma' si te ... antioxideaza.
0

#29 Utilizator offline   petreflp 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 22 March 2009 - 09:07 AM

Vezi postareasoare0, la Mar 22 2009, 09:03 AM, a spus:

Off topic.

Iar tu ma'? Esti ca scabia, nu mai scapa omul de tine. La televizor ai 13-27kV daca e cu tub CRT si nu esti legat la linia de inalta tensiune. La reclamele cu neon ai transformatoare de 7,5-15kV. La cuptorul cu microunde de "doar" 2000V. Cel mai mare traf care l-am bobinat avea 100kV, cat un trabantzel. Si cred ca erai si tu pe-acolo ca altfel nu stiu de unde esti asa curentat.

Te ma' si te ... antioxideaza.

1.habar nu ai de electronica
2.de deranjeaza realitatea
3.nu cunosti cum functioneaza un organism uman
4.vrei sa ne vinzi iluzii
5.ESTI FRUSTRAT pentru ca nu reusesti sa pacalesti oamenii.
0

#30 Utilizator offline   soare0 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 March 2009 - 09:25 AM

Vezi postareapetreflp, la Mar 22 2009, 09:07 AM, a spus:

1.habar nu ai de electronica
2.de deranjeaza realitatea
3.nu cunosti cum functioneaza un organism uman
4.vrei sa ne vinzi iluzii
5.ESTI FRUSTRAT pentru ca nu reusesti sa pacalesti oamenii.

off topic, din pacate

1. Electronica industriala Iasi, '93. Cu asta imi castig painea. Muncind 10-12 ore pe zi. Ca nu's destept ca altii sa ma bag intr-un MLM. Tu?
2. Si daca ma deranjeaza ce?
3. Cum zici tu.
4. Le vand in alta parte, shezi cuminte. Si ce ramane folosesc eu.
5. Gresit: sunt frustrat pentru ca nu ma prind cum reusesti tu sa ii pacalesti, ca sa invat si eu.
6. Esti penibil. Da' cui ii pasa? Tu o sa ajungi un mos morocanos, acru si impotent, daca mai continui asa. Sa nu zici ca nu ti-am spus cand ne-om vedea pe lumea ailalta. Desi e putin probabil sa fim cazati in aceeasi camera. Tu o sa fii in raiul FLP, eu la cazane sa repar regulatoarele de temperatura la smoala.
7. Antioxidantii sunt buni si la candida probabil, ca despre asta fu topicul printre altele.

PS. Nu te chinui sa mai raspunzi ca nu mai trec pe-aici. Ma duc sa imi vand iluziile in alta parte. Ciao.

Aceasta postare a fost editata de soare0: 22 March 2009 - 09:50 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse