sau Inregistrare

• 87 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Umor pe mess statusuri, smileys, etc, topic combinat Evaluare topic: * - - - -

#21 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 05 June 2005 - 07:05 PM

TAREEEEEEEEEEE
0

#22 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 06 June 2005 - 02:54 PM

:good: :o:
0

#23 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip

Scris 06 June 2005 - 03:06 PM

FAIRY : pana la 50% mai mult :good:

Aceasta postare a fost editata de realtv: 06 June 2005 - 03:06 PM

0

#24 Utilizator offline   TZEP 

• om rau !
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-December 04

Scris 06 June 2005 - 06:49 PM

Citeaza

Te-ai gandit vreodata ce ar fi daca marile firme ar produce prezervative? Prezervative Nicae: Just do it. Prezervative Pepsi: Asca for more. Prezervative Visa: Nu iesi din casa fara el. Prezervative Yahoo: Do you Yahoo? Prezervative Duracell: Care dureaza, dureaza, dureaza... Prezervative Red Bull: Iti da aaaaaaaaripi. Prezervative Nocaia: Connecting people. Prezervative la-Oreal: Pentru ca merit. Prezervative Samsung: Everyone is invited. Prezervative Dove: Cu 1/4 crema hidratanta. Prezervative Cif: Fara frecare. Prezervative Bona: Mai alb, mai stralucitor, mai curat. Prezervative Carlsberg: Probabil, cel mai bun prezervativ din lume!!!

si nelipsitul "ma dai departe" 

e veche dar haslie..
0

#25 Utilizator offline   midnight-ghost 

• Nike!!!
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-June 05

Scris 07 June 2005 - 04:37 PM

........am primit si eu cateva chestii si sper sa va amuzati:
Cica vine un chinez la badea Gheorghe si-i spune: -Eu stiu caung fu si am venit sa-ti fur oile! Badea Gheorghe nimic. La fel si in urmatoarele 2 zile. In a patra zi: - Eu stiu caung fu si am venit sa-ti fur oile. Badea Gheorghe, e-nervat, ia toiagul si il loveste pe chinez direct intre picioare si zice: - No, cum fu?

cel putin 15 persoane din aceasta lume te iubesc intr-un fel.Singurul motiv ca sa te urasca este acela ca vor sa fie ca tine.Exista cel putin 2 pers. care ar muri pentru tine.Insemni totul pentru cineva.Cineva care nici nu are habar ca te iubeste .Daca ai face o gresela uriasa vreodata ceva bun se va intampla. Cand crezi ca ti sa-a intors spatele, mai uita-te odata. Sa-ti amintesti introtdeauna complimentele primite. Uita rautatile .Deci daca esti un prieten bun trimitre acest mesaj tuturor cunoscutilor de pe lista ta, inclusiv mie(oare crede cineva timpeniile astea)

Legile elevului: Intotdeauna are dreptate, chiar daca nu i se da; Nu copiaza niciodata, consulta; Nu doarme in timpul orei, reflecteaza; Nu ramane corigent, e lasat corigent; Nu injura, se descarca; Nu arunca cu creta, studiaza legea gravitatiei; Nu rade in ore, e fericit; Nu distruge scoala, o decoreaza......

deoarece mi-am pierdut arhiva nu va pot trimite mai multe......have fun
0

#26 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 09 June 2005 - 06:42 PM

(10:39:07 PM): Centrala de la Cernobal are cupola de beton fisurata si de 2 zile suntem expusi la un risc destul de semnificativ de radiatii.Aceasta informatie inca nu este publica pentru abia ieri sa-a aflat....si avertizarile sa-au facut in toata lumea. Aveti grija sa nu stati chiar in exces afara mai ales la soare cum e acum, si daca cumva vine o ploaie sa nu cumva sa fiti afara. Si daca radiatiile vor fi si mai puternice sezonul de excursii pe litoal va fi inchis...nu mai pupam mare. Va rog trimiteti acest mesaj la toti este foarte important. :blinca:
0

#27 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 11 June 2005 - 03:05 PM

e tapa asta cu Cernobalu..... din fericire :cheer:
0

#28 Utilizator offline   uituca 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-May 05

Scris 11 June 2005 - 03:53 PM

http://www.broo.go.ro/ :cheer: :cheer:
0

#29 Utilizator offline   midnight-ghost 

• Nike!!!
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-June 05

Scris 11 June 2005 - 04:00 PM

am altele noi acuma........licae i said have fun
,·~·-.¸ ,·~·-, . - `.`*·.,' ;. . ,.¸ `·.¸.-~·-.¸\ ¸.-~·-'¸, ,-~·. . ·~·-.`.¸.· .´ `,.' -`·.'.-·´—`· ,.-~*.' .' ,' ; .`.—`· .' ; ; ,' · : ;;` . ,-';;:·`. 0,'. 0 .'¸·´—) ' '' ' . ; (—` ·¸`·.,¸ ,. ·´O`·~-· ´.·´ ,'— , :;; - —`. `·----- ·´ . `·-~·´ ¸· ´ · : ; ;;;. `·;;:·,`·-------·´ `·----· ´ , .. , .·´ `'·'.' ´ · : ; ;;;.·´ ` · . . · ´da-la mai departe
Maica Domnului ne roaga ca in zilele de duminica si de sarbatoare sa nu mai lucram. Trimite acest mesaj la 10 persoane si in 10 zile vei avea parte de o mare fericire, daca nu in 6 luni vei avea parte de o mare suparare

Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala. - Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat. Oamenii cumsecade ii fac loc si tipul ajunge in fata, se apleaca la ghiseu si spune: - Vreau si eu 3 prezervative

Doi tipi la inchisoare. Primul intreaba: > > - Cati ani ti-au dat? > > - 15! > > - Pentru ce? > > - Am spart cateva geamuri la serviciu. > > - Dar unde lucrai? > > - Pe un submarin....
0

#30 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip

Scris 11 June 2005 - 06:42 PM

UITUCA superba :cheer:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 87 Pagini +