as achizitiona un sistem Bose Acoustimass 16 ...este un hoby..poate uni dintre voi stiti acest lucru...poate imi puteti da niste sfaturi....sa nu raman doar la aceste difuzoare pe care le-am ascultat la fratele meu...
Pagina 1 din 1
Difuzoarele pe care le folositi
Scris 06 March 2007 - 11:40 PM
sunt pe cale sa achizitionez o pereche de difuzoare..insa intrebarea este ce difuzoare...suma pana la 35-40 milioane lei
as achizitiona un sistem Bose Acoustimass 16 ...este un hoby..poate uni dintre voi stiti acest lucru...poate imi puteti da niste sfaturi....sa nu raman doar la aceste difuzoare pe care le-am ascultat la fratele meu...
Scris 27 March 2007 - 08:24 PM
Pai da-ne detalii mai multe, as spune eu 
In primul rand, ai statie cu care sa le amplifici, sau includem si pretul statiei in total?
Oricum, suma care o aloci este lejer exorbitanta, pentru o pereche de difuzoare. Apeleaza mai degraba la cineva care stie sa-ti configureze un sistem de sunet pe masura preferintelor tale. Poti in pretul asta sa construiesti/cumperi boxe cu medii/inalte/bas, totul in acelasi corp, nu doar difuzoare.
In primul rand, ai statie cu care sa le amplifici, sau includem si pretul statiei in total?
Oricum, suma care o aloci este lejer exorbitanta, pentru o pereche de difuzoare. Apeleaza mai degraba la cineva care stie sa-ti configureze un sistem de sunet pe masura preferintelor tale. Poti in pretul asta sa construiesti/cumperi boxe cu medii/inalte/bas, totul in acelasi corp, nu doar difuzoare.
Scris 27 March 2007 - 08:30 PM
un sistem Bose Acoustimass 16 ...e compus nu din doua incinte acustice
apoi, bose nu au egal in domeniul home..sunt de departe cele mai apreciate, desi pretul e ridicat
o problema importanta, asa cum a amintit si daemon e sursa de amplificare, care trebuie sa excite serios boxele bose
am avut sistemul 10 si pot spune ca regret despartirea de el
felicitari!
apoi, bose nu au egal in domeniul home..sunt de departe cele mai apreciate, desi pretul e ridicat
o problema importanta, asa cum a amintit si daemon e sursa de amplificare, care trebuie sa excite serios boxele bose
am avut sistemul 10 si pot spune ca regret despartirea de el
felicitari!
Scris 27 March 2007 - 08:31 PM
calcis, la Mar 6 2007, 11:40 PM, a spus:
sunt pe cale sa achizitionez o pereche de difuzoare..insa intrebarea este ce difuzoare...suma pana la 35-40 milioane lei
La ora asta sint printre cele mai bune de pe piata... costa in medie 1000-1200 EUR. Calitate de 24 de carate prin tehnologia folosita.
Fisiere atasate
-
p_am16_m_b.jpg (5.66K)
Number of downloads: 19
Aceasta postare a fost editata de Ares444: 27 March 2007 - 08:39 PM
Scris 09 April 2010 - 05:13 PM
Cine vrea boxe pt crearea de muzica are nevoie de Monitoare audio
ex: http://www.avaudiosy...01/00018/00059/
ex: http://www.avaudiosy...01/00018/00059/
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare