Bydy, la Mar 6 2007, 10:20 PM, a spus:
Ok, acordam a doua sansa partenerului/ei care ne-a gresit/tradat...asmd.
Ce asteptam in schimb? Stam rigizi in asteptarea schimbarii partenerului/ei sau trebuie sa schimbam si la noi ceva?
Si daca da,ce schimbam la noi? Trebuie sa fim mai toleranti / indulgenti ?
Si daca-i asa ,si trebuie sa schimbam si la noi ceva...cui acordam ,defapt, a doua sansa?
Sunt intr-o dilema: daca eu am acordat "a doua sansa", de ce sa ma schimb tot ( sau si) eu?

Cui acordam a doua sansa:noi spunem ca persoanei pe care o iubim,dar de fapt cred ca si noua.
Da ,daca ai acordat cuiva a doua sansa,fara sa vrem asteptam ceva in schimb;asteptam sa se schimbe,sa nu mai greseasca,fara sa constientizam de fapt ca si noi gresim la randul nostru.
Poate si noi ar trebui sa ne schimbam,sa sustinem mai mult,e dificil de spus,mai ales cand te tradeaza cineva...deoarece eu una nu as mai acorda a doua sansa.
Sincer,degeaba asteptam noi sa se schimbe,putini sunt cei care o fac...Trebuie multa iubire si foarte multa vointa sa mai acorzi o a doua sansa,sa fii capabil sa treci peste,sa nu te mai uiti in urma,sa nu mai reprosezi nimic din ceea ce a fost..
Si totusi cineva spunea"daca nu te iubeste asa cum vrei tu nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul".(asta asa ca sa ne gandim ca ceea ce consideram noi gresit,nu e tocmai si parerea calorlalti)
Dar s-ar putea sa incep sa bat campii,asa ca...