sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

A doua sansa! ce trebuie sa astepti de la partener? Sau,doar de la el? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 06 March 2007 - 10:20 PM

Ok, acordam a doua sansa partenerului/ei care ne-a gresit/tradat...asmd.
Ce asteptam in schimb? Stam rigizi in asteptarea schimbarii partenerului/ei sau trebuie sa schimbam si la noi ceva?
Si daca da,ce schimbam la noi? Trebuie sa fim mai toleranti / indulgenti ?
Si daca-i asa ,si trebuie sa schimbam si la noi ceva...cui acordam ,defapt, a doua sansa?
Sunt intr-o dilema: daca eu am acordat "a doua sansa", de ce sa ma schimb tot ( sau si) eu? :roll:
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 06 March 2007 - 10:25 PM

Da, dar nu este o schimbare propriu-zisa.. ci o intoarcere la .. inceputuri... o redescoperire... Partea cea mai grea e iertarea si uitarea, daca e cazul de asa ceva. Dar de construit sau reconstruit, daca vrei, asta e treaba amandurora, nu unul sa stea cu bratele in san si celalalt sa traga singur...
0

#3 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 06 March 2007 - 10:34 PM

Vezi postareaBydy, la Mar 6 2007, 10:20 PM, a spus:

Ok, acordam a doua sansa partenerului/ei care ne-a gresit/tradat...asmd.
Ce asteptam in schimb? Stam rigizi in asteptarea schimbarii partenerului/ei sau trebuie sa schimbam si la noi ceva?
Si daca da,ce schimbam la noi? Trebuie sa fim mai toleranti / indulgenti ?
Si daca-i asa ,si trebuie sa schimbam si la noi ceva...cui acordam ,defapt, a doua sansa?
Sunt intr-o dilema: daca eu am acordat "a doua sansa", de ce sa ma schimb tot ( sau si) eu? :lol2:

Cui acordam a doua sansa:noi spunem ca persoanei pe care o iubim,dar de fapt cred ca si noua.
Da ,daca ai acordat cuiva a doua sansa,fara sa vrem asteptam ceva in schimb;asteptam sa se schimbe,sa nu mai greseasca,fara sa constientizam de fapt ca si noi gresim la randul nostru.
Poate si noi ar trebui sa ne schimbam,sa sustinem mai mult,e dificil de spus,mai ales cand te tradeaza cineva...deoarece eu una nu as mai acorda a doua sansa.
Sincer,degeaba asteptam noi sa se schimbe,putini sunt cei care o fac...Trebuie multa iubire si foarte multa vointa sa mai acorzi o a doua sansa,sa fii capabil sa treci peste,sa nu te mai uiti in urma,sa nu mai reprosezi nimic din ceea ce a fost..
Si totusi cineva spunea"daca nu te iubeste asa cum vrei tu nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul".(asta asa ca sa ne gandim ca ceea ce consideram noi gresit,nu e tocmai si parerea calorlalti)
Dar s-ar putea sa incep sa bat campii,asa ca... :roll:
0

#4 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 06 March 2007 - 10:36 PM

A 2-a sansa se da pentru repetare .......
0

#5 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 06 March 2007 - 11:59 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Mar 7 2007, 12:36 AM, a spus:

A 2-a sansa se da pentru repetare .......

Optimist esti! :drag:

Vezi postareaAmarena, la Mar 7 2007, 12:25 AM, a spus:

Da, dar nu este o schimbare propriu-zisa.. ci o intoarcere la .. inceputuri... o redescoperire... Partea cea mai grea e iertarea si uitarea, daca e cazul de asa ceva. Dar de construit sau reconstruit, daca vrei, asta e treaba amandurora, nu unul sa stea cu bratele in san si celalalt sa traga singur...

Pai sa "traga" ala care a gresit!
Nici intoarcere la inceputuri nu cred ca mai poate fi...atunci era inocenta... acu`...sufli si in iaurt...
Treaba aia cu iertarea....e grea a naibi!

Vezi postareaDark_Dragon, la Mar 7 2007, 12:34 AM, a spus:

Cui acordam a doua sansa:noi spunem ca persoanei pe care o iubim,dar de fapt cred ca si noua.
Da ,daca ai acordat cuiva a doua sansa,fara sa vrem asteptam ceva in schimb;asteptam sa se schimbe,sa nu mai greseasca,fara sa constientizam de fapt ca si noi gresim la randul nostru.
Poate si noi ar trebui sa ne schimbam,sa sustinem mai mult,e dificil de spus,mai ales cand te tradeaza cineva...deoarece eu una nu as mai acorda a doua sansa.
Sincer,degeaba asteptam noi sa se schimbe,putini sunt cei care o fac...Trebuie multa iubire si foarte multa vointa sa mai acorzi o a doua sansa,sa fii capabil sa treci peste,sa nu te mai uiti in urma,sa nu mai reprosezi nimic din ceea ce a fost..
Si totusi cineva spunea"daca nu te iubeste asa cum vrei tu nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul".(asta asa ca sa ne gandim ca ceea ce consideram noi gresit,nu e tocmai si parerea calorlalti)
Dar s-ar putea sa incep sa bat campii,asa ca... :shifty:

Asa este,sunt putini cei ce o fac...dar sunt. Adevarat ca trebuie multa voina...mai ales cand iti amintesi...anumite traume..
Cat despre "daca nu te iubeste asa cum vrei tu..." ,degeaba ma iubste! as zice eu. :beer:
0

#6 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 07 March 2007 - 12:07 AM

Ar trebui sa te gandesti de ce s-a ajuns la asta, la acordarea unei a doua sanse. Chiar crezi ca numai cel care a gresit poarta vina? :shifty:
0

#7 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 March 2007 - 12:08 AM

Vezi postareanightwish, la Mar 7 2007, 02:07 AM, a spus:

Ar trebui sa te gandesti de ce s-a ajuns la asta, la acordarea unei a doua sanse. Chiar crezi ca numai cel care a gresit poarta vina? :shifty:

DA.
0

#8 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 March 2007 - 12:11 AM

Hai na.. pe bune? Tu ce ai facut ca sa impiedici deznodamantul respectiv?

Ce frumos, ne complacem in ideea ca celalalt ne greseste, el trebuie sa se schimbe, el trebuie sa lupte, el trebuie sa ne demonstreze ceva. Oare de ce nu ne uitam in propria ograda inainte de a arunca toata vina asupra lui?

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 07 March 2007 - 12:13 AM

0

#9 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 March 2007 - 12:26 AM

Vezi postareanightwish, la Mar 7 2007, 02:11 AM, a spus:

Hai na.. pe bune? Tu ce ai facut ca sa impiedici deznodamantul respectiv?

Ce frumos, ne complacem in ideea ca celalalt ne greseste, el trebuie sa se schimbe, el trebuie sa lupte, el trebuie sa ne demonstreze ceva. Oare de ce nu ne uitam in propria ograda inainte de a arunca toata vina asupra lui?

:shifty: :beer: :drag:
Vrei tu sa fii mai deosebita in postari...sau?
Daca eu am zis "DA" ,inseamna ca e DA!
Postezi la subiect sau ti-a nazarit acu` sa ma scoti si pe mine vinovata? Sau tu stii mai bine ca mine?
Fi putin atenta si vezi ca eu am postat la modul general. Dar daca vrei tu sa o faci o problema a mea, si daca chiar vrei sa te lamuresc ca am dreptate ,o fac cu draga inima dar pe privat.
Ex:Care-i vina unei femei cand barbatul o insala dupa 7 luni de la casatorie si ea insarcinata in 6 luni? Ca nu la f***t bine sau ca nu i-a sputo toata pana-n gat? Sau ca nu a insirat N barbati pana la el ca deh...se facea curva desteapta si stia sa aleaga? Care-i vina?
Nu mai vb ce nu stii si nu te mai crede a tot stiutoare!
ON: Metaforic: ce inseamna a doua sansa?!
0

#10 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 March 2007 - 12:40 AM

Inainte de a-mi da lamuriri, invata sa vorbesti. :shifty:

Draga mea, acel "el" folosit de mine are valoare generica, nimic mai mult. Poti sa pui "ea", tot dracul ala e. Nu faceam referire directa la tine.
In alta ordine de idei, ce te face sa crezi ca le-ai cunoaste situatia (celor doi de care amintesti tu) atat de bine pe cat pretinzi. Daca ti s-o fi destainuit ea, e o treaba.. dar niciodata nu-ti va spune cineva toata povestea.

Stii ce? Dragostea e oarba doar pentru prosti. Restul casca bine ochii inainte de a spune "da" in fata ofiterului starii civile.
0

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi 4 reguli de incalcat