cum treci peste o despartzire..
Scris 07 March 2007 - 01:45 PM
Acum 13 zile am aflat ca fata cu care imi faceam planuri de nunta si care imi spunea de dimineata ca fara mine isi va lua viata, seara si-a petrcut-o cu seful ei pe care il dispretuia pina nu cu mult timp in urma. Am fost socat pur si simplu. Am crezut ca viata s-a terminat deoarece ma credeam stapin pe viata mea. Acum imi lipseste obisnunta de a fii cu cineva, iar despre persoana care mi-a facut asta am inceput sa uit cum arata.Este greu dar timpul rezolva problema de tot. Intre timp ai nevoie de vointa si caracter!
Aceasta postare a fost editata de Tectronix: 07 March 2007 - 01:47 PM
Scris 07 March 2007 - 02:40 PM
Tectronix, la Mar 7 2007, 03:45 PM, a spus:
Acum 13 zile am aflat ca fata cu care imi faceam planuri de nunta si care imi spunea de dimineata ca fara mine isi va lua viata, seara si-a petrcut-o cu seful ei pe care il dispretuia pina nu cu mult timp in urma. Am fost socat pur si simplu. Am crezut ca viata s-a terminat deoarece ma credeam stapin pe viata mea. Acum imi lipseste obisnunta de a fii cu cineva, iar despre persoana care mi-a facut asta am inceput sa uit cum arata.Este greu dar timpul rezolva problema de tot. Intre timp ai nevoie de vointa si caracter!
Poate judeci pripit..poate nu a fost nimic rau in acea "petrecere". Poate a fot ceva legat de serviciu...
Scris 07 March 2007 - 07:10 PM
Tectronix, la Mar 7 2007, 03:45 PM, a spus:
sunt o persoana destul de hotarata dar cred ca el a fost singura pesoana pt care am lasat garda jos cu adevarat,se pare ca suntem 2 pers cu exemple de neurmat..
Scris 08 March 2007 - 12:23 PM
hana, la Mar 5 2007, 05:56 PM, a spus:
fiecare dintre noi a cunoscut candva o persoana pe care au iubit-o si si-au dorit-o din tot sufletul. uni au fost norocosi si au ramas cu ea tot restul vietzi dar cei ce atzi pierdut-o cum atzi reusit sa trecetzi peste asta?... 
Din punctul meu de vedere, totul depine de vointa, timp si incredere intr-un viitor fericit. Poate suna pueril, dar asa a fost la mine in urma unei relatii de 6 ani si jumatate aproape. Intr-adevar, acum iubesc (asa cum a zis cineva mai sus, ca si cum ar fi prima data) si sunt fericita
Scris 08 March 2007 - 01:52 PM
hana, la Mar 6 2007, 02:55 PM, a spus:
de ce tabere diferite? 
Pentru ca eu sunt mascul si tu femela .
Oricum important e ca suntem in acelasi club din punctul de vedere al topicului .
mi_onutza, la Mar 8 2007, 12:23 PM, a spus:
Din punctul meu de vedere, totul depine de vointa, timp si incredere intr-un viitor fericit. Poate suna pueril, dar asa a fost la mine in urma unei relatii de 6 ani si jumatate aproape. Intr-adevar, acum iubesc (asa cum a zis cineva mai sus, ca si cum ar fi prima data) si sunt fericita 
Eu unul nu stiu daca mai sunt in stare sa iubesc pe altcineva acum.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Poate dragostea la femei sa apara dupa sex?
de ce da, de ce nu...ok, si invers, la barbati |
Arcadia@ | 64 | 11.278 |
|
Sex in grup
Am hotarat ceva, oare e bine |
Wirus | 100 | 36.485 |
|
PAGINA DE JURNAL-Cand o femeie moare si renaste | sabina00 | 54 | 15.053 |
|
Am probleme cu penisul:(? | AndreiVS | 17 | 8.096 |
|
cum se poarta un barbat cand ii e dor de prietena | Laleaua Negra | 46 | 8.657 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis