sau Inregistrare

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cum treci peste o despartzire.. Evaluare topic: * * * * *

#191 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 27 April 2007 - 07:51 AM

Vezi postareaironic, la Apr 26 2007, 06:59 PM, a spus:

te-ai gandit vreo data ca dragostea este doar o iluzie si o poti gasi oriunde, daca intr-adevar doresti asta?

Dragostea nu e o iluzie, e singurul lucru real din lumea asta.... restul sunt iluzii....
Cu adevarat nu traiesti decat cand iubesti.... restul... sunt lemingsi... automatoni ce-si petrec zilele conform unui program bine stabilit: trezit-mancat-lucrat-mancat-culcat...

O poti gasi oriunde, e omniprezenta, dar nu-i poti simti cu adevarat prezenta decat atunci cand o lasi sa se manifeste in tine, prin tine, cand devii tu sursa vizibila de iubire.

Cum poti trece peste o despartire? Realizand ca chiar daca ai pierdut persoana care pana mai devreme era langa tine, nu ai pierdut si capacitatea de a iubi.

The Velve zice fain in "One Day":

Citeaza

One day maybe you will love again
Youve gotta tie yourself to the mast my friend
And the storm will end

Adica te legi de catarg, cauti ceva solid in viata ta si te agati, furtuna va trece... si soarele va rasari din nou.
0

#192 Utilizator offline   geo3029 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-December 06

Scris 27 April 2007 - 08:39 AM

Vezi postareaLeu79, la Apr 26 2007, 11:40 PM, a spus:

cum treci peste o despartire?
simplu.. iesi in club cu baietii :blink:

Paote va era dor de o "Nuca in perete " !

Keep it this way man !

Vezi postareaCavaleru, la Apr 27 2007, 08:51 AM, a spus:

Dragostea nu e o iluzie, e singurul lucru real din lumea asta.... restul sunt iluzii....
Cu adevarat nu traiesti decat cand iubesti....

Itradevar si poate aici e cea mai mare problema cand te desparti si suferinta se instaleaza.
Cel ce iubeste cu adevarat nu treieste o iluzie pentru ca pur si simplu traieste pentru persoana iubita si nu pentru sine insusi.

Aceasta postare a fost editata de geo3029: 27 April 2007 - 08:40 AM

0

#193 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 27 April 2007 - 10:15 AM

O poti gasi oriunde, e omniprezenta, dar nu-i poti simti cu adevarat prezenta decat atunci cand o lasi sa se manifeste in tine, prin tine, cand devii tu sursa vizibila de iubire.

Cum poti trece peste o despartire? Realizand ca chiar daca ai pierdut persoana care pana mai devreme era langa tine, nu ai pierdut si capacitatea de a iubi.

Pai cam aici vroiam sa ajung...adica asta era ideea, doar cand vei ajunge sa te iubesti pe tine (nu sensul narcisist), sa imprastii iubire, atunci intr-adevar poti spune ca iubesti, despartirea nemaiputand sa te atinga. Restul sunt iluzii, dependente,etc...
0

#194 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 27 April 2007 - 11:09 AM

Cu adevarat nu traiesti decat cand iubesti.... restul... sunt lemingsi... automatoni ce-si petrec zilele conform unui program bine stabilit: trezit-mancat-lucrat-mancat-culcat...

dragostea e o iluzie....o iluzie ce te face sa te simti viu ....si oricat de dur ar parea ....daca iti doresti o poti gasi la orice colt de strada .....nu te gandi chiar la coltul strazii ...metaforic vorbind ....
0

#195 Utilizator offline   missy_19 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-April 07

Scris 27 April 2007 - 12:10 PM

arunca, sterge tot ce ti aduce aminte de persoana iubita si ti va fi olecuta mai bine :blink: .
0

#196 Utilizator offline   hana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 27 April 2007 - 01:57 PM

Vezi postareamirandoniz, la Apr 27 2007, 12:45 AM, a spus:

Draga Hana, eu il iubesc de 20 de ani. Am fost casatoriti timp de 15 ani. Avem un copil extraordinar. Acum 2 ani- a insistat si a reusit sa plece la Bucuresti- pt. cariera. Eu aveam una. Dupa 2 luni de Bucuresti, lucrurile s-au schimbat total- a cerut divotul. Era inimaginabil. Totul fusese bine, nici in visele cele mai urate nu credeam ca mie mi se va intampla asa ceva. Sunt draguta, desteapta, o femeie de succes cu un copil la fel de bun- de care ne-am ocupat emorm- mai ales eu. Din 2002 faceam concediile in Europa si nimic nu prevestea dezastru. Putinii prieteni ce stiu ca ne-am despartit au fost socati. Copilul si chiar parintii nu au aflat inca. Nu mai cred in basme. Nu pot inca sa trec peste asta. Sunt o luptatoare si Dumnezeu mi-a aratat ca soarta mi-o dicteaza El. Lupt in continuare. Dar totul lasa urme . Toti imi spun ca ma axez pe copil si sa-l las. Dar inca tin la el. De ce?- Nu stiu! Nu treci usor peste o despartire si ai nevoie de sfaturi si prieteni. Nu cred in basme- dar am crezut si, daca maine s-ar da pagina in carte, as crede iarasi. E greu , greu...

Draga mirandoniz ,as vera sa iti pot spune ca va fi usor ,dar din pacate te-as minti..Ma gndesc doar ca eu am avut "norocul"daca ii pot spune asa sa nu nasc si un copil, au trecut aptoape 3 ani de cand ne-am tot jucat de-a soarecele si picica,santaje,lacrimii dar pana la urma am ramas tot fara el..Daca ii poate cineva vreodata lua locul ..si azi mai cred ca nu..de vre-o cateva luni am o noua relatie... dar incer sa n-o compar cu fosta si poate doar asa are o sansa sa mearga.. Sfaturi prea mult nu am de dat pt ca eu am cam facut multe greseli in loc sa povestesc cu prieteni sau sa ies cu ei m-am indepartat de ei si de familie,am plecat in alta tara pt ca am considerat ca asa il pot uita mai usor dar sa dovedit a fi o mare greseala pt ca nu faceam altceva decat sa merg la munca si sa ma gandesc la el si la tot ce a fost toata ziua.. Nu trebuie sa iesi chiar in fiecare zi la bere cu amici :lol: dar iti va prinde bine sa povestesti cu cineva sau sa ai pe cineva aproape care sa iti mai schimbe gandurile..Cu cat te inchizi mai mult in tine si cu cat refuzi sa vb cu cineva cu atat mai mult va dura durerea..Iti doresc multa putere si zile senine cat mai curand posibil..Si daca din cand in cand o sa iti mai vina sa urlii si nu poti ne gasesti pe noi pe aici sa mai schimbam o vorba buna..
0

Impartaseste acest subiect:

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Idei pentru Valentine*s Day
Am gasit...si v-am impartasit :P
bydy  20 9.902
Hot Topic (New) ptr toti barbatii care sunt casatoriti si au copii magdaBEBE  51 12.492
Topic inchis cum ati reactiona just be  41 10.252
Hot Topic (New) sunt paria societatii?
despre virginitate
anjelik  188 23.887
Topic inchis Chestionar:    Romanii si sexualitatea Armina  14 6.601