Internetul si relatiile intre sexe
Scris 05 March 2007 - 01:29 PM
In alta ordine de idei, netul ofera si posibilitatea selectarii partenerelor (in cazul meu) astfel incat sa se maximizeze sansele unei relatii. Permite si "cunosterea" partenerului inaintea "vizionarii". In multe cazuri cunoasterea partenerului apriori este un avantaj.
Eu mi-am gasit 3 partenere in acest mod. Nu mentionez decat partenerele cu care am finalizat o relatie nu si cele potentiale (cu care as fi putut avea o relatie).
Ati avut relatii cu partneri cunoscuti pe internet?
Scris 05 March 2007 - 01:32 PM
Her, la Mar 5 2007, 01:29 PM, a spus:
In alta ordine de idei, netul ofera si posibilitatea selectarii partenerelor (in cazul meu) astfel incat sa se maximizeze sansele unei relatii. Permite si "cunosterea" partenerului inaintea "vizionarii". In multe cazuri cunoasterea partenerului apriori este un avantaj.
Eu mi-am gasit 3 partenere in acest mod. Nu mentionez decat partenerele cu care am finalizat o relatie nu si cele potentiale (cu care as fi putut avea o relatie).
Ati avut relatii cu partneri cunoscuti pe internet?
Numai cu necunoscuti, sorry.
Scris 05 March 2007 - 01:56 PM
Daca da, vrem poze
Internetul e o societate ca oricare - intalnesti aici sau intalnesti pe strada, riscurile raman
As indrazni sa zic ca pe internet probabil proportia redusilor mintali e mai redusa decat in real insa nu m-ar mira deasemeni ca proportia hahalerelor destepte in virtual sa fie considerabil mai mare decat in real
Acestea fiind spuse, tot nu inteleg scopul acestui subiect ... colectati numere ?
Scris 05 March 2007 - 02:08 PM
la sfarsit se trage linie si se da vreun premiu?
Scris 05 March 2007 - 02:11 PM
Scris 05 March 2007 - 02:50 PM
Saharian, la Mar 5 2007, 01:56 PM, a spus:
Daca da, vrem poze
Internetul e o societate ca oricare - intalnesti aici sau intalnesti pe strada, riscurile raman
As indrazni sa zic ca pe internet probabil proportia redusilor mintali e mai redusa decat in real insa nu m-ar mira deasemeni ca proportia hahalerelor destepte in virtual sa fie considerabil mai mare decat in real
Acestea fiind spuse, tot nu inteleg scopul acestui subiect ... colectati numere ?
Ce inseamna? Nu ma prea descurc cu jargonul acesta de capitala.....
Scris 05 March 2007 - 03:03 PM
simoneta, la Mar 5 2007, 01:50 PM, a spus:
vrei sa citesti din nou unul din mesajele cu care te obisnuisem ?
Ravl, la Mar 5 2007, 12:38 PM, a spus:
secs, fireste
ce-i aia prietenie ?
tu ai vazut asa ceva ?
Scris 05 March 2007 - 03:09 PM
spor!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: just do it! | florin_symi | 81 | 12.525 |
|
sex in seara asta.... | Baa'l | 6 | 2.593 |
|
casatoria intre un musulman si o romanca | Raluka991 | 84 | 14.841 |
|
Cum sa-ti bati sotia?Cu program zilnic,saptamanal... | Gelupanda | 61 | 10.114 |
|
ajutor:( - fostul sau actualul | ADELAYDA | 23 | 9.695 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis