Vraji, farmece, magie, orice. am nevoie de ajutor
Scris 04 March 2007 - 03:38 PM
Probabil multi ma vor critica si vor incerca sa ma faca sa ma razgandesc. Dar spun un singur lucru: consider ca `plata` pe care o voi da, merita. Sunt dispusa sa-mi asum consecintele, indiferent de natura lor. Deci?
Scris 04 March 2007 - 06:18 PM
calliope, la Mar 4 2007, 04:43 PM, a spus:
cred ca de fapt e mama omida
daca chiar vrei vezi ca sunt pline ziarele de asemenea personaje unele chiar au fost la competitii sia u primit titluri. personal nu cunosc dar cum ai banuit iti sugerez sa nu facia sa ceva . este un pacat care nu se iarta usor . e posibil sa aiba repercusiuni asupra copiilor tai . caci se spune ca vraja se intoarce impotriva ta pana la al 3-lea neam.
Scris 04 March 2007 - 06:35 PM
Sabrinna, la Mar 4 2007, 05:38 PM, a spus:
Probabil multi ma vor critica si vor incerca sa ma faca sa ma razgandesc. Dar spun un singur lucru: consider ca `plata` pe care o voi da, merita. Sunt dispusa sa-mi asum consecintele, indiferent de natura lor. Deci?
Fa-o singura!
Ai in tine puterea de-a face bine alaturi de cea care face rau!
Totul e sa decizi de care parte esti si ce buton sa accesezi!
Exterminator sau vindecator?
Scris 04 March 2007 - 06:42 PM
Fiecare dintre noi si-a dorit macar o data in viata sa provoace suferinta cuiva care l-a facut sa sufere...
Cu atit mai mult cu cit esti o persoana onesta si esti dispusa sa suporti consecintele;sa platesti in plan spiritual,gestul tau.
Dar oare,tocmai suferinta prin care treci acum nu este tot o suportare a consecintelor,o plata a unui gest din trecut?
Si continuind astfel,nu se va termina niciodata...se va crea un soi de perpetuum mobile.
Se merita sa suferi mai mult de atit? Pentru cine? Pentru ce?
Si cine crezi tu ca se va baga in asa ceva,pentru altul? Doar un sarlatan...pentru bani.Multi,putini...nu mai conteaza.Tot sarlatan ramine.
Vei fi mereu victima...mereu in pierdere...
Ignorind,nu vei face un rau dusmanului ci un bine, tie.
Dar,tu hotarasti...
Aceasta postare a fost editata de bagherra: 04 March 2007 - 06:46 PM
Scris 04 March 2007 - 08:39 PM
Scris 04 March 2007 - 09:09 PM
Scris 04 March 2007 - 10:45 PM
Sabrinna, la Mar 4 2007, 05:38 PM, a spus:
Daca esti pregatita sa iti vinzi sufletul diavolului, mergi la vrajitoare!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Helena Petrovna Blavatsky | fair_lethe | 4 | 4.369 |
|
Viorel Pop
contact |
Undercover | 3 | 22.083 |
|
Ce sunt, ce vor, ce au facut pe aici ... |