Ronaldinho(:x) O intrebare....
Scris 03 March 2007 - 02:55 PM
Stie cineva care este numele lui ronaldinho de familie si care este numele mic???Adica stiu ca il cheama "ronaldo de assis moreira" ,dar care din numele astea e numele de familie??ca pe tricou de regula se scrie numele de familie..si la el scrie ronaldinho(adica ronaldo)...de assis moreira e numele lui mic??..adica cum ma cheama pe mine maria pe el in cheama de assis moreira???Va rog,daca stiti ziceti mi si mie!
Scris 03 March 2007 - 03:06 PM
maine ,cand voi da nas in nas cu el la coada la paine il voi intreba cum il striga mami a lui cand era mic ,de ce mananca chipsurile fetii din reclama ,daca erau imaginile trucate ,cea cu de 4 ori bara .............si mai bine imi fac o lista si revin ....
Scris 03 March 2007 - 09:26 PM
Deci ronaldinho e numele mic??cum ma cheama pe mine Maria?
...Sa dau un caz concret,k sa ma lamuriti..daca ma casatoresc cu Ronaldinho o sa ma cheme maria de assis moreira,nu?.....ca maria ronaldo nu cred
Scris 03 March 2007 - 09:47 PM
brava..ai intuit perfect! asa o sa te cheme!..acum se poate inchide mandretea asta de topic?
Scris 03 March 2007 - 09:52 PM
miryam, la Mar 3 2007, 09:26 PM, a spus:
Deci ronaldinho e numele mic??cum ma cheama pe mine Maria?
...Sa dau un caz concret,k sa ma lamuriti..daca ma casatoresc cu Ronaldinho o sa ma cheme maria de assis moreira,nu?.....ca maria ronaldo nu cred
viseaza,ca poti visa ...............mai mananca niste chipsuri !
Scris 04 March 2007 - 10:53 AM
intrebare, intrebatoare ..................ce ai vazut la ronaldihno ...............in afara de faptul ca da bine cu piciorul ?
Scris 04 March 2007 - 03:55 PM
Aaa ce bn...chiar imi place numele asta..de assis moreira.
) \de-abia astept...sincer..imi place sa visez si oricum..faza e ca NU E IMPOSIBIL ...nu radeti,asta-i adevarul
imposibil nu e....
Ce-am vazut la ronaldinho??Pfua..pai tot...tot imi place la el
) Imi place si cum arata si cum zambeste si se vede ca are un sufletel bun
(si bineinteles ca e unul din cei mai buni fotbalisti)///TOT ce tine de Ronny e perfeeect...e rupt din perfectiune el!
e unic
Ce-am vazut la ronaldinho??Pfua..pai tot...tot imi place la el
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Steaua in grupa UEFA ! | _cata | 15 | 14.510 |
|
Chestionar: sezonul 2007-2008 Campionat LIGA1 | eddy1973 | 41 | 30.044 |
|
Chestionar: Balonul de aur | neuron | 11 | 11.613 |