sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Camera de garda S.O.S. - uri ... informatice Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 03 March 2007 - 02:54 PM

Oricare dintre noi a avut cel putin o data nevoie de ajutor :friends: ; negasind raspunsul cautat, a deschis un topic...
Se merita sa deschid un topic pentru ...o intrebare? :blink: - mi-am zis adesea.
De aceea,m-am gindit: pentru situatii urgente,de criza...pentru simple intrebari... vitale pe moment,sa avem un loc unde sa strigam:"Heeeeelp!" :flowers: :P fara sa incarcam forumul cu un "topic de o zi".
Asadar,va propun sa postam aici acele intrebari ce necesita un raspuns scurt si nu au nevoie de amploarea unui topic...
Ce spuneti? :flowers:
Pentru a usura vizualizarea "tipului problemei",va propun sa folosim un titlu colorat,astfel:

Fisiere "HTM"...ce sunt si la ce folosesc?
Am o problema de la o vreme:la unele programe instalate,pe desktop,pe linga icon-ul obisnuit,aferent programului instalat,imi apare si unul ori doua ...impropriu zis,iconuri...nefunctionale(nu se deschid la !! pe ele)ale aceluiasi program.
Astfel,desktopul devine neincapator si inestetic din cauza acestor...necunoscute,care,dupa indelungi cautari,am descoperit ca sunt "file HTM" dar,nu gasesc pe nicari o explicatie despre ce sunt aceste file si la ce servesc,cum se folosesc si de ce se auto-instaleaza fara sa ma intrebe,pe desktopul meu? :P
Ex:mi-am instalat un program:"Media catalog studio" care,are pe desktop un icon foarte placut.Odata cu el,mi-au aparut pe desktop alte doua iconuri tip HTM:unul dintre ele,e intitulat"My music tools" iar celalalt "Up-grade media catalog".La dublu clic pe ele,am constatat ca nu se deschid si imi posteaza un mesaj:"Fisierul,nu e asociat la nici un program pentru executarea operatiei.Creati o asociatie in "Optiuni cartela"din "Panoul de control".
Ce vrea sa insemne asta? :flowers: (Nu rideti...chiar nu stiu.) :flowers:

Aceasta postare a fost editata de bagherra: 03 March 2007 - 03:14 PM

0

#2 Utilizator offline   radu84 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-February 07

Scris 03 March 2007 - 08:29 PM

1.pai de aia e forum ca sa pui intrebari, sa ceri raspunsuri/pareri. nimeni nu s-a nascut invatat. cat despre culori si minuni, eu zic ca ar fi o totala pierdere de vreme. pune un titlu corespunzator topicului si cei care stiu te vor ajuta.
2.cand strigi heeeeeeeeeelp incearca prima data sa strigi pe tata google. invatati mai oameni buni sa cautati! nu din rautate zic!!!!
3.fisierele de care spui tu apar acolo desi nu ar trebui. poate e din cauza la soft, sau alte cauze. si mai ales ele nu sunt cunoscute S.O ca fiind ale unui program.

explica putin mai detaliat ce probleme ai.extensia htm ar trebui sa deschida automat un browser de internet.

toate cele bune
0

#3 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 March 2007 - 07:07 AM

Fii sigur ca am strigat pe "tata Google" dar,zadarnic!
Ori nu stiu eu sa strig...
Problema este ca mi s-a umplut desktop-ul de asemenea fisiere care nu stiu ce sunt ,la ce-mi servesc si care,par nefunctionale... :)
Am stat fara conexiune o saptamina;au facut lucrari "Telecom-ul"(providerul).
Cind am deschis pc-ul,m-au asaltat valuri de up-date-uri... O noapte intreaga pc-ul meu a instalat up-date!
Printre acestea,am fost invitata sa-mi instalez noua versiune de IE:IE7.
Printre repetate conectari si deconectari (nimeni nu stie de ce se deconecteaza mereu,mai ales cind accesez posta electronica),am reusit sa instalez ca orbii,noul IE7.
Surpriza:pe desktop,imi apar doua iconuri. Unul,normal cel de IE...si altul,nefunctional,pe care scrie"Rezolvarea problemelor de IE" si care arata asa:

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de bagherra: 04 March 2007 - 07:26 AM

0

#4 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 09 March 2007 - 05:36 AM

@bagherra
Fisierele despre care vorbesti, in mod normal n-ar trebui sa existe acolo. Ai facut tu o prostioara tot clickaind prin PC, de aceea le vezi. :nea:

Hai s-o reparam, ca e simplu de tot:
Windows Explorer - Tools - Folder Options - apare o fereastra si click pe eticheta View - apar niste casute iar la Hidden files and folders bifezi: Do not show hidden filles and folders, cu alte cuvinte setezi sa nu-ti mai apara fisierele ascunse din sistem. La tine, cu siguranta e bifata a doua optiune de aceea apar filele/fisierele acelea pe desktop si nu numai; daca vei cauta prin PC vei gasi sumedenie de astfel de fisiere la care n-ar trebuie sa ai acces.

Atentie! - e vb de Windows Explorer nu IE, daca nu stii care e deschzi My Computer si faci pasii de mai sus acolo.

:flowers:
cat despre "Camera de garda"... vedem... mi-e teama sa nu iasa ghiveci :blink:

Ps: nimeni nu s-a nascut invatat! :P
0

#5 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 March 2007 - 02:01 AM

Hmmm...multumesc,esti foarte draguta dar...uiti ca eu am SO instalat in italiana iar engleza nu stiu?
Gavariu pa russki iazic...10 ani,mamica!Mama lor...de bolsevici!
Fisierele de care ma pling,inca nu stiu ce au fost dar doftoru' pc-ului meu,cind i le-am aratat,a facut o grimasa si...le-a cancelat! :jester: Fara nici o explicatie...
Mai am o "buba":
Imaginile salvate in pc. se pot salva pe un cd? Cum?
Am o multime de imagini salvate in pc.
Nu ma indur sa renunt la nici una...
Am constatat insa ca in mod inexplicabil,imi dispar unele, din pc. Unde? Cum? Nu stiu...
As vrea,ca sa nu le mai pierd,sa le salvez eventual pe un cd.
Nu stiu cum sa fac si nici daca e posibil...
Ce spuneti? :cheer:

Aceasta postare a fost editata de bagherra: 13 March 2007 - 02:16 AM

0

#6 Utilizator offline   vangy1301 

• Bestiutza:)
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 28 March 2007 - 10:43 AM

Need Help friends!!! La fiecare restart al calculatorului imi dispar din taskbar Quick Launch`urile si Toolbarurile avute..indiferent de cum le setez sa fie inainte de a da restartu`..nu reusesc nici cum sa le fac sa ramana..si asta ma scoate din pepeni!Vreo idee aveti? Toate astea au aparut de 2-3 zile..cand cik mi`a facut windowsu` un update si l`a instalat..de atunci m`am pricopsit cu tampenia asta..help pls!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse