Se merita sa deschid un topic pentru ...o intrebare?
De aceea,m-am gindit: pentru situatii urgente,de criza...pentru simple intrebari... vitale pe moment,sa avem un loc unde sa strigam:"Heeeeelp!"
Asadar,va propun sa postam aici acele intrebari ce necesita un raspuns scurt si nu au nevoie de amploarea unui topic...
Ce spuneti?
Pentru a usura vizualizarea "tipului problemei",va propun sa folosim un titlu colorat,astfel:
Fisiere "HTM"...ce sunt si la ce folosesc?
Am o problema de la o vreme:la unele programe instalate,pe desktop,pe linga icon-ul obisnuit,aferent programului instalat,imi apare si unul ori doua ...impropriu zis,iconuri...nefunctionale(nu se deschid la !! pe ele)ale aceluiasi program.
Astfel,desktopul devine neincapator si inestetic din cauza acestor...necunoscute,care,dupa indelungi cautari,am descoperit ca sunt "file HTM" dar,nu gasesc pe nicari o explicatie despre ce sunt aceste file si la ce servesc,cum se folosesc si de ce se auto-instaleaza fara sa ma intrebe,pe desktopul meu?
Ex:mi-am instalat un program:"Media catalog studio" care,are pe desktop un icon foarte placut.Odata cu el,mi-au aparut pe desktop alte doua iconuri tip HTM:unul dintre ele,e intitulat"My music tools" iar celalalt "Up-grade media catalog".La dublu clic pe ele,am constatat ca nu se deschid si imi posteaza un mesaj:"Fisierul,nu e asociat la nici un program pentru executarea operatiei.Creati o asociatie in "Optiuni cartela"din "Panoul de control".
Ce vrea sa insemne asta?
Aceasta postare a fost editata de bagherra: 03 March 2007 - 03:14 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS