Deasemenea am vazut multi oameni cu probleme grave, care se roaga sa le fie rezolvate problemele, singuri acasa si nici vorba de vreo schimbare, dimpotriva merg din rau in mai rau.
Care sa fie cauza?
In primul caz, in mislocul unei secte crestine, poate fi si grup yoga, intervine terapia de grup, cu conditia ca acea secta sa promoveze o gandire pozitiva, un sistem solid de valori morale si o buna coeziune intre membrii grupului.
Tot ceea ce vine de la Dumnezeu, se incadreaza in schema de mai sus.
Singur acasa, in mijlocul unei familii care din generatie in generatie perpetueaza anomaliile comportamentale, e cu neputinta "evadarea din script".
Un sistem corect de terapie de grup a promovat Isus, iar fraza Sa "acolo unde sunt adunati doi in Numele Meu, sunt si Eu cu ei" spune totul.
Odata intrat intr-o congretatie sanatoasa, omul DACA VREA, isi schimba sitemul de valori mostenit prin educatie parentala /si genetica.
"Nu exista pace pentru cei rai" spune proorocul Isaiah.
Sa vedem acum, care e protretul psihologic al "credinciosului" care se roaga iar Dumnezeu nu-l asculta.
Din fericire, avem descris DETALIAT in biblie, FARA MENAJAMENTE, portretul omului care se roaga degeaba ORICARUI DUMNEZEU.
Asemnea tip de om, poate sa mearga oriunde, la yoghini, la budisti, la orice religie care promoveaza PACEA SI MORALA INTRE OAMENI, merge degeaba, daca nu doreste sa abandoneze acele trasaturi de CARACTER, descrise in doar o pagina de apostolul Iuda, (nu Iuda Iscarioteanul, erau doi apostoli cu numele Iuda, unul l-a tradat pe Isus) in epistola sa, ultima inainte de Apocalipsa.
Voi reda un fragment mai jos, iar cei care se simt cu musca pe caciula, sa citeasca toata epistola, fiindca e scrisa pentru ei, cei care se considera credinciosi, morali si drepti, dar de fapt sunt niste oameni pierduti spiritual daca nu doresc sa se salveze:
Iuda 16Ei sunt nişte cārtitori, nemulţumiţi cu soarta lor; trăiesc după poftele lor; gura le este plină de vorbe trufaşe, şi slăvesc pe oameni pentru cāştig.
Aceasta postare a fost editata de iosafat: 03 March 2007 - 12:48 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis