Am un ten foarte gras, in special in zona nasului, ce pot face pentru a aveam un ten normal, exista vreo lotiune, o crema sau altceva pt a "usca" tenul
Va rog daca imi puteti raspunde!
Pagina 1 din 1
Am un ten foarte gras, ce pot face ? ce tratament pot face pt un ten normal
Scris 02 March 2007 - 10:25 PM
in primul rand ar trebui sa mergi la o cosmeticiana,sa iti spuna parerea ei.Multa vreme am avut impresia ca tenul meu e gras(era intradevar,dar numai in zona T)am folosit creme si lotiuni speciale si m-am ales cu un ten deshidratat si uscat...mi-a luat mult timp sa-mi revin.
Scris 02 March 2007 - 11:23 PM
la orice salon de cosmetica din apropierea ta
un tratament costa inte 60-100 ron in general si atunci iti si spune exact ce ten ai si ce trebuie sa folosesti
Scris 09 February 2010 - 11:19 PM
cristache_cci, la Mar 2 2007, 11:20 PM, a spus:
Am un ten foarte gras, in special in zona nasului, ce pot face pentru a aveam un ten normal, exista vreo lotiune, o crema sau altceva pt a "usca" tenul
tenul gras e cel sanatos. chiar daca face cosuri, imbatraneste mult mai incet, e hidratat natural. nu te chinui sa-l ususci ca inapoi nu-l mai poti face.
foloseste sapunuri naturale astringente, eu le folosesc pe cele de la Abc Cosmetics (sapun aloe vera lavanda si ceai verde, sapun de argila minerala si ceai verde, sapun de tarate, oricare fara SLS e bun. poti lua de la Lush, dar sunt cam scumpe 20-30 ron sau de la abc 4-5 ron.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
despre ce e vorba? :( | andreeaobre | 6 | 2.358 |
|
De ce de fiecare data cand imi curat limba eczema se agraveaza si se descoameaza | Posagadejos | 0 | 352 |
|
Psoriazis
posibil untratament pt psoriazis |
Magda_di | 0 | 477 |
|
Fetita de 8 ani- pielea de pe degete(palma-talpa) se exfolieaza
Nu gasim cauza aceste reactii/boli |
Boloni Tg-mures | 1 | 1.497 |
|
Par rar
Se rareste parul - Topic combinat |
Sasualex | 19 | 4.480 |