sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

O casa de vis Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   loredana.popescu 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-September 04

Scris 04 March 2005 - 04:02 PM

Cum nu este un site al meu, am preferat sa deschid aici un astfel de subiect.........

intellicasa

Ce ziceti, eu una sunt foarte incantata :oca:
0

#2 Utilizator offline   Aikaterine 

• http://cristinaparus.com/
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 16-December 04

Scris 26 March 2005 - 02:04 AM

Am auzit de astfel de sisteme care iti permit sa controlezi aproape totul in casa si mi se pare destul de interesanta idea. Cred ca mi-as cumpara un cait complet "Smart Home". Dar ma intreb oare ce sa-ar intampla daca sa-ar defecta vreodata?? Toate produsele electonice din casa ar merge....banuiesc ca n-ar mai functiona deloc cum trebuie!!! :blinca: Toate astea ma duc cu gandul la o casa "vorbitoare" ...oricum, banuiesc ca un asemenea cait are si minusuri.
Interesante si sistemele de alarma care sunt capabile sa apeleze patru numere de telefon in cazul unui incident prin simpla apasare a unui buton...

Aceasta postare a fost editata de CristinaParus: 26 March 2005 - 02:04 AM

0

#3 Utilizator offline   cjsonix 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 26 March 2005 - 02:35 AM

Cristina, am văzut un īntreg documentar la Discovery cu privire la casa inteligentă si, află că băietii sa-au gāndit la toate. Poti sa-ti scrii e-mailurile stānd īntinsă īn pat, relaxată, monitorul este proiectat pe tavan. Dintre minunătii īti mai spun că aveai un doctor virtual īn baie. Te aşezai pe un fel de cāntar care te scana din cap peānă īn picioare si iti spunea ce probleme ai, iti dadea si niste sfaturi... Chiar cool!

Apropo de asta, saă vă zic un banc tare:

Īntr-o zi, la coadă la cafea, Joe īi zice lui Micae, cel din spatele lui.
- Mă doare groaznic cotul. Cred că o saă mă duc la doctor.
- Ascultă, nu-ti risipi banii, īi spune Micae.
- Există un computer de diagnostic la Wal-Mart. Īi dai doar o probă de urină si computerul īti va spune ce e īn neregulă si ce saă faci īn acea privintă. Durează numai 10 secunde si costă 10$... mult mai ieftin ca la doctor.
Asa că Joe vine a doua zi cu borcănasul de urină, il duce la Walmart, bagă 10$, calculatorul se aprinde, cere proba de urină. El pune o picătură īn locul indicat si asteaptă. 10 secunde mai teārziu, iese o foaie de diagnostic: "Ai o luxatie a bratului. Tine bratul in apă caldă si evită activitătile solicitante. Īti vei reveni īn două saăpentruămāni. Multumim pentru că ati ales Walmart".
Īn acea seară, mirāndu-se de minunile tehnologiei, Joe a īnceput saă se īntrebe dacă ar putea fi peăcălit calculatorul. A amestecat niste apă de la robinet, o probă de scaun de la cāinele lui, o probă de urină de la nevastă-sa si de la fiică-sa si o cantitate considerabilă de spermă.
A doua zi, Joe se grăbeste īnapoi la Walmart, nerăbdător saă afle rezultatele. Bagă 10$, toarnă amestecul si asteapta rezultatele.
Computerul răspunde:

1. Apa ta de la robinet este prea murdară. Ia-ti un filtru de apa. (coloarul 9)
2. Cāinele teău are pecingine. Spală-la cu sampon antibacterian. (culoarul 7)
3. Fiica ta e dependentă de cocaină. Du-o īntr-un centru de dezintoxicare.
4. Sotia ta e insarcinată. Gemeni. Nu sunt ai teăi. Ia-ti un avocat.
5. Dacă nu īncetezi saă te mai masturbezi, luxatia nu iti va trece niciodată.

"Va multumim pentru că ati ales Walmart."

Aceasta postare a fost editata de cjsonix: 26 March 2005 - 02:37 AM

0

#4 Utilizator offline   pustnic_ 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-June 05

Scris 08 June 2005 - 01:19 PM

Dar casa care e toata sub comanda vocala ...
Ce spuneti de ea ?... :good: ...
0

#5 Utilizator offline   augustin 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-May 05

Scris 11 June 2005 - 11:36 AM

[FONT=Times] :cheer:
Subiectul casei e fain, dar ar trebui mai intai sa iti poti imagina cam ce ai nevoie de la o casa( spatii ptr diferite activitati, etc) si dupa aceea sa vezi daca o automatizare te ajuta cu ceva. Este cineva care da varsatul cafelei dimineata, pe aragaz, pe o cafea gata facuta?
0

#6 Utilizator offline   Aikaterine 

• http://cristinaparus.com/
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 16-December 04

Scris 14 July 2005 - 09:44 PM

cjsonix, la Mar 26 2005, 03:35 AM, a spus:

Cristina, am văzut un īntreg documentar la Discovery cu privire la casa inteligentă si, află că băietii sa-au gāndit la toate. Poti sa-ti scrii e-mailurile stānd īntinsă īn pat, relaxată, monitorul este proiectat pe tavan. Dintre minunătii īti mai spun că aveai un doctor virtual īn baie. Te aşezai pe un fel de cāntar care te scana din cap peānă īn picioare si iti spunea ce probleme ai, iti dadea si niste sfaturi... Chiar cool!

Ma intreb cat de bune sunt sfaturile cu pricina... 8)"

augustin, la Jun 11 2005, 12:36 PM, a spus:

Este cineva care da varsatul cafelei dimineata, pe aragaz, pe o cafea gata facuta?

Mda....eu una prefer sa prepar singura cafeaua. :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse