sau Inregistrare

• 60 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Copiii indigo Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 03 March 2007 - 10:24 PM

Copii indigo, copii verzi, copii balaurieni...
He-he-he...! :flowers:
Copiii sunt doar copii, ei îşi vor croi propriul destin; singurul lucru care îi va diferenţia de alţii va fi amestecul aleator al genelor la procreere. Mi se pare nedemnă catalogarea unui copil cu o misiune specială, de parcă el nu ar fi independent, de parcă nu ar avea orgoliul şi unicitatea lui. În schimb, noi îl dotăm cu un rol colectiv, care mai e şi imaginar pe deasupra! De fapt, atribuirea unor calităţi speciale nu este o laudă, aşadar, ci o înjosire.

Citeaza

sunt entitati deosebite cu misiuni deosebite pe Terra, care vin cu anumite inacarcaturi energetico-informationale pentru binele si evolutia semenilor lor.Se pot intalni la astfel de copii diferite capacitati de a vedea aurele, chakrele, de a povesti din alte vieti , de a folosi cuvinte din limbi necunoscute , de a fi telepati, de a misca obiecte, de a vindeca etc.
De aceea , cand un copil va spune verzi si uscate, sa il ascultati cu luare aminte, sa nu ii innabusiti anumite capacitati, prin ignoranta si luare in ras.

Dacă un copil spune dintr-astea, cel mai bine ar fi ca părinţii să verifice dacă nu a suferit vreo toxiinfecţie alimentară.
Evident, dacă sunt nişte părinţi responsabili, nu din ăia gen nebuna aia pe care au dat-o la TV care credea despre fecioru'-su că e Iisus Hristos, sau alţii care cred în chakra, karma, balaurieni, etc...
0

#22 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 03 March 2007 - 10:52 PM

Vezi postareaHortulanus, la Mar 4 2007, 12:24 AM, a spus:

Copii indigo, copii verzi, copii balaurieni...
He-he-he...! :flowers:
Copiii sunt doar copii, ei îşi vor croi propriul destin; singurul lucru care îi va diferenţia de alţii va fi amestecul aleator al genelor la procreere. Mi se pare nedemnă catalogarea unui copil cu o misiune specială, de parcă el nu ar fi independent, de parcă nu ar avea orgoliul şi unicitatea lui. În schimb, noi îl dotăm cu un rol colectiv, care mai e şi imaginar pe deasupra! De fapt, atribuirea unor calităţi speciale nu este o laudă, aşadar, ci o înjosire.

Dacă un copil spune dintr-astea, cel mai bine ar fi ca părinţii să verifice dacă nu a suferit vreo toxiinfecţie alimentară.
Evident, dacă sunt nişte părinţi responsabili, nu din ăia gen nebuna aia pe care au dat-o la TV care credea despre fecioru'-su că e Iisus Hristos, sau alţii care cred în chakra, karma, balaurieni, etc...

Inca o parere ateista... :flowers:
Deci, nimic nou sub soare... :flowers:
0

#23 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip

Scris 04 March 2007 - 06:34 AM

Păi, nu e vorba de ateism aici! E vorba de a fi cât de cât responsabil, echilibrat, "pe linia de plutire" din punct de vedere psihic...
Dacă un părinte îşi învesteşte copilul cu puteri paranormale pe care acesta nu le are, îi va distruge echilibrul psihic, ceea ce ar putea duce la megalomanie sau, mai rău, ca în cazul femeii ăleia, la izolare.
Plus că dacă un părinte se ia după vorbele unui copil de câţiva anişori, crezând că el "simte" cine ştie ce, ar fi o situaţie destul de hilară... Omul matur şi responsabil face ce a visat copilul noaptea trecută... :jester:
Şi nu văd de ce ar fi o opinie ateistă... De fapt, ar putea fi şi o opinie profund teistă... Ia încearcă să-l întrebi tu pe popa de proximitate ce crede despre "copiii indigo" şi o să vezi că credinţa ta în copii indigo e un act anti-creştinesc. :)

Citeaza

Inca o parere ateista...
Deci, nimic nou sub soare...

M-ai văzut tu pe mine exclamând cumva "Încă o opinie teistă"?
Actul ăsta de "colectivizare" a opiniei îmi aduce aminte de un alt sistem... şi ăla anti-creştinesc. :jester:

Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 04 March 2007 - 06:44 AM

0

#24 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 04 March 2007 - 04:42 PM

Vezi postareaHortulanus, la Mar 4 2007, 08:34 AM, a spus:

Păi, nu e vorba de ateism aici! E vorba de a fi cât de cât responsabil, echilibrat, "pe linia de plutire" din punct de vedere psihic...
Dacă un părinte îşi învesteşte copilul cu puteri paranormale pe care acesta nu le are, îi va distruge echilibrul psihic, ceea ce ar putea duce la megalomanie sau, mai rău, ca în cazul femeii ăleia, la izolare.
Plus că dacă un părinte se ia după vorbele unui copil de câţiva anişori, crezând că el "simte" cine ştie ce, ar fi o situaţie destul de hilară... Omul matur şi responsabil face ce a visat copilul noaptea trecută... :jester:

Si ce sa faca un parinte cand isi vede copilul ca ... leviteaza? De cate ori sa se stearga la ochi?Acesti copii sunt urmariti inca de la nastere si luati de serviciile de securitate...

Citeaza

Şi nu văd de ce ar fi o opinie ateistă...

Pai daca spui "amestecul ALEATOR al genelor"?... Pai cum ALEATOR? Exista o INTELIGENTA COSMICA care vegheaza totul...Nu exista intamplare , cu atat mai mult coincidente... :hi:

Citeaza

De fapt, ar putea fi şi o opinie profund teistă... Ia încearcă să-l întrebi tu pe popa de proximitate ce crede despre "copiii indigo" şi o să vezi că credinţa ta în copii indigo e un act anti-creştinesc. :)

Dumnezeu e creatorul tuturor religiilor, nu numai al crestinismului... Reintruparea s-a scos din Biblie de pe timpul lui Constantin

Citeaza

M-ai văzut tu pe mine exclamând cumva "Încă o opinie teistă"?
Actul ăsta de "colectivizare" a opiniei îmi aduce aminte de un alt sistem... şi ăla anti-creştinesc. :jester:

Si in ceea ce te priveste, traiasca materialismul stiintific!!! Bravo.
0

#25 Utilizator online   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 04 March 2007 - 09:32 PM

Vezi postareaHortulanus, la Mar 4 2007, 06:34 AM, a spus:

Plus că dacă un părinte se ia după vorbele unui copil de câţiva anişori, crezând că el "simte" cine ştie ce, ar fi o situaţie destul de hilară... Omul matur şi responsabil face ce a visat copilul noaptea trecută... :friends:

Se vede ca nu ai trait o asemenea experienta. Atata cer, nu nega ceva doar pentru ca tu nu ai vazut si nu ai simtit.
0

#26 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip

Scris 10 March 2007 - 07:00 PM

Ce experienţă? Câţi oameni ai văzut tu levitând până acuma?
Şi, dacă e un fapt mai "special" (evident, nu vorbesc de levitaţie, ci de un anumit grad de telepatie, control asupra obiectelor, etc., lucruri explicabile ştiinţific), există mijloace ştiinţifice de investigare a capacităţilor creierului, cu ajutorul cărora putem afla mai multe despre noi înşine şi despre rasa noastră.
0

#27 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 10 March 2007 - 07:36 PM

eu am vazut
0

#28 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 11 March 2007 - 06:06 PM

Vezi postareaSchimbarea2012, la Mar 10 2007, 09:36 PM, a spus:

eu am vazut

si i-ai si cercetat? :airkiss:
multa iubiore
0

#29 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 11 March 2007 - 06:34 PM

3 cazuri intalnite 1 caz vazut la televizor :

- femeie 23 de ani - ridica obiecte grele cu palmele si corpul (fier de calcat) - opune rezistenta cand vrei sa il dai jos de pe piele

- copil 6 ani - idem

- femeie 27 de ani - mind reading - amintiri si detalii din copilarie

TV - Discovery Channel - chinez 50 de ani - ridica frigidere si alte kestii cu pielea - fenomen atestat dar nici o explicatie stiintifica

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 11 March 2007 - 06:36 PM

0

#30 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 11 March 2007 - 06:40 PM

Vezi postareaSchimbarea2012, la Mar 11 2007, 08:34 PM, a spus:

3 cazuri intalnite 1 caz vazut la televizor :

- femeie 23 de ani - ridica obiecte grele cu palmele si corpul (fier de calcat) - opune rezistenta cand vrei sa il dai jos de pe piele

- copil 6 ani - idem

TV - Discovery Channel - chinez 50 de ani - ridica frigidere si alte kestii cu pielea - fenomen atestat dar nici o explicatie stintifica

- femeie 27 de ani - mind reading - amintiri si detalii din copilarie

vad ca te contrazici singur...... :airkiss: nici unul din aceste cazuri nu leviteaza..... :airkiss:
multa iubire

iar ce spui tu e bioenergie

si chestia cu mind reading ramine de vazut..... :P
multa iubire
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 60 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Poze ce pot fi comentate Fluturel  1.524 126.414
Hot Topic (New) Atasamente Atlantida
..........
Zen`  95 8.416
Replici noi Atasamente Insula Pastelui Bloody'Charity'Rackham  14 2.779
Replici noi Atasamente Cronica Akasha si Limbajele de Lumina - aflate la originea lumii? Phoenix07  9 3.402
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Blestemele
Adevar?Minciuna?Realitate?Dovezi?
«Nsl»  174 15.776